Cinnet geçirmek üzereyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eski konularında sana söyledim araba meselesinde özellikle kadın sen geri Adım atınca istediğini yapıyor sen de parası Yok maaşı Yok diye acıyorsun
Evet itiraf edemiyorum ama acıyorum. Aman kimse kırılmasın, aman üzülmesin aman iyi olsunlar diye diye harap oldum.
Biraz öz eleştiri yapıcam.
Malesef ahmak biriyim. Kullanılmaya çok müsait, kimseyi hakkı olduğu halde kırmayan salağın önde gideniyim.

Desin ne önemi var? Boşanma aşamasında annenizin değil kocanızın böyle fikirleri var mı o önemli. Boşanınca baba evine dönmek zorunda değilsiniz. Hatta eşiniz yanaşıyorsa anlaşmalı boşanın hiç söylemeyin. Son gün söyleyin. Biraz cesaret her şeyi çözer bence.

Abartmıyorum inanın. Burada fake demesinler diye çoğunu yazmadım bile.

Nişanlıyken beni dövüp, şimdiki eşimi arayıp gel bunu al biz istemiyoruz diyen biri.
Aslında çekilecek karın ağrısı deĞiller ancak neden koparamıyorum belki de şimdiye kadar yapılan baskılar, mahalle baskısı vs.

Eşiniz ya annesiyle konuşsun. Ya da kendi temizlesin. İğrenç tiksindim. İnşallah böyle bir şey başıma gelmez.sizin gibi çıldırırım.

Hayır eşimle şimdiye kadar asla güven problemimiz olmadı. Baba evine zaten dönemem. Yediğim lokmayı zehir edecek insanlar.

Ama geniş ailemizde ayrılıp kendi başına hayat kuran yok. Onlara göre bu direk kötü kadın olmak

Eşiniz ya annesiyle konuşsun. Ya da kendi temizlesin. İğrenç tiksindim. İnşallah böyle bir şey başıma gelmez.sizin gibi çıldırırım.
İnşallah. Dilerim ki kimse yaşamasın. Ki ben aşırı titiz değilim. Bazen yapmayayım kendi görsün belki yapar diyorum yok. Asla rahatsız olmuyor

Haa ...boş atıp dolu tutuyor desene
Oğluna temizlet . kv demin kv desi de pasaklıymis o gelince pisledigi yerleri kp temizlermis

Arkadaşım bu saatten sonra isten gelmeden tuvalete gir. Eve gelince de mutfak dışında esin gelene kadar elleme. O gelince ver eline camasir suyu ve fircayi her aksam tuvaleti ve lavaboyu temizlet. Ben daha fazla dayanamayacagim midem almiyor kusacak gibi oluyorum temzilede gireyim de. Bu ne boyle ya milletin arkasini da gelinler temizleyecek artik. Insanda biraz utanma olur.

Anne babanın evine dönme zaten. Sana türlü hakaret eden kadına anne gözüyle bile bakma. Maaşın nasıl kendini geçindiremez misin?

Eşime gösteriyorum napayım napayım diyor. Hareketlerimle kvdeye belli edeyim diyorum oralı olmuyor
Kusme falan dinlemeyeceksiniz ilk o halde gordugunuzde elinizi vurmadan esinizde varken cinnet gecirin. Yeter artik diye kirin dökün. Siz iyi sabirliymissiniz yani.

Nereden geldim ben bu konuya bi de okumaktan alamıyorum kendimi ıyyyy iğrenç huylar

Sakin bi insanım ama bu temizlik konularında deliriyorum eve bile almam heralde böyle bi insanı

İnşallah. Dilerim ki kimse yaşamasın. Ki ben aşırı titiz değilim. Bazen yapmayayım kendi görsün belki yapar diyorum yok. Asla rahatsız olmuyor
Kendisinin anlamasını bekleme canım böyle insanlar anlamazlar ve asla rahatsız da olmaz. Benim aklıma tek gelen çözüm kocama temizletmek olurdu. Sonuçta onun annesi. Ne diyeyim Allah kurtarsın

yardımcı kadın alın her gün gelsin. Madem kızı bile 2 gün katlanamiyorsa kv nin pisliğini temizlemek zorunda değilsiniz. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla kimse kırılmadan halletmeye çalışıyorsunuz ama böle olmaz. Ya sesinizi çıkaracaksınız ya da yardımcı alıp keyfinize bakacaksınız.

Anladım nasıl bir şey olduğunu. Benim ailemde de aynı şeyi yapsam o gözle bakacak insanlar var. Ama benim umrumda olmazdı diye sanıyorum.

Eşinizle başka sorununuz yok mu?

Anne babanın evine dönme zaten. Sana türlü hakaret eden kadına anne gözüyle bile bakma. Maaşın nasıl kendini geçindiremez misin?
Geçirebilirim aslında. İnşallah işlerim bu şekilde yolunda giderse ayıptır söylemesi 2küsur lira naaşım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…