Cinnet geçirmek üzereyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nereden geldim ben bu konuya bi de okumaktan alamıyorum kendimi ıyyyy iğrenç huylar

Sakin bi insanım ama bu temizlik konularında deliriyorum eve bile almam heralde böyle bi insanı
Biz eve aldık. Baş köşeye oturttuk. Hiç kaldırmıyoruz. Birde böyle işlerini görüyoruz.

Evet aklıma geldi. Üçümüzün olduğu bir ortamda eşime söylemeyi düşündüm. Ben artık baş edemiyorum. Yardımcı kadın alacağım diye. Belki oğlunun parasına kıyamaz da biraz düzelir

Ayrıca neden sen temizliyosun Nyks- eşin temizlesin bundan sonra
Eşimin de ilk zamanlar ondan aşağı kalır yanı yoktu. Temizlik paklık görmemişler ki. Eşime zor öğrettim. Bir de başkasınınkini temizlemeyi ne kadar sürede öğrenir bilemem

Küsün, ogrensinde gelsin ..
İşine gelmeyeni bilmiyor. Gezmeyi, en iyisini yemeyi, eve insan doldurmayı, makyajı süsü püsü biliyor. Ama afedersiniz b..nu temizlemeye gelince ama o yaşlııııııı unutuyor oluyor

Anladım nasıl bir şey olduğunu. Benim ailemde de aynı şeyi yapsam o gözle bakacak insanlar var. Ama benim umrumda olmazdı diye sanıyorum.

Eşinizle başka sorununuz yok mu?
Ben korkuyorum. Ya kendi başıma beceremezsem yaşamayı diye. Çünkü çok sindirildim. Özgüvenim yıllarca yerle bir edildi. Bu kadar anca toparlandım. Ya beceremeyip onların yanına dönmek zorunda kalırsam diye korkuyorum

Veririm eline tuvalet fırçasıyla çamaşır suyunu, temizlesin pislik kadın.
Kendi b.kunu temizleyemeyecek kadar mı kendine saygısı yok ya.

Bu kadın siz boşanma kararı verip, eşiniz evden gideceği için sen gitme o gitsin, ev ona mı kalacak diye çirkinleşen cadaloz değil mi.
Kendi pisliğini temizlesin çok konuşacağına
Çok sinirlendim ya.

Güzel kardeşim sen ne zaman hayatını yaşayacaksın?
Ailenden çekmişsin, eşten, kaynanadan çekiyorsun
Hayatın böyle mi geçecek.
Vallahi kenara üç beş biriktir gerekirse kppsye gir başka şehre atan, izini kaybettir

Eziyet çekmeye gelmedik dünyaya ya.

Kendisinin anlamasını bekleme canım böyle insanlar anlamazlar ve asla rahatsız da olmaz. Benim aklıma tek gelen çözüm kocama temizletmek olurdu. Sonuçta onun annesi. Ne diyeyim Allah kurtarsın
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Amin.

Eşimin de ilk zamanlar ondan aşağı kalır yanı yoktu. Temizlik paklık görmemişler ki. Eşime zor öğrettim. Bir de başkasınınkini temizlemeyi ne kadar sürede öğrenir bilemem
Kendi annesininkini kendi temizlesin bi zahmet yaa normalde de yıkar ama ben arkadaşları veya eşleri geldiğinde eşime devrediyorum hep wcyi

Evet o kadın. Parmak sallayıp üzerime yürüyen. Neden evlendin rahat mı battı diyen kadın.

Hayalim tabi ki bu değildi. Kpss şartlarını bilmiyorum. Şuan açıktan okuyorum. Son sınavım sonra inşallah liseden mezunum. Napılır ne edilir bir fikrim yok atanma ile ilgili

Aslında çok güzel yaşarsın paran yeterse. Ya çocuklu kadınlar yalnız başına kalıyor. Çocuk çocuk yetim öksüz kalıyor. Onlardan kötü bir durumda mısın sence? Paran var , sağlığın var. Kendine yetersin sonra daha iyi bir eş bulursun belki.

Yalnız yaşamaya çalışırken ne seni zorlayabilir ki? Mesela şuan kvnin ve eşinin sana verdiği bir şey var mı? Eksikliğinde zorlanacağın ne var?

Geçir ,geçirmediğin kabahat .
Özellikle bu akşam çok sıktım dişimi. Gerçekten gözlerim karardı. Elime geçen herşeyi kırıp dökmek istedim.
Ama aptalım. Ben ne yaptım? İki şişe çamaşır suyu ile evi dip köşe temizledim.

Kvdenin bana hiç bir yararı yok. 2 kap yemek yapıyor. Yapmasa da olur. Beni korkutan eş veya sevgili olarak değil konu komşu, eş dost vs gibi kötü insanlarla karşılaşmak.

Kvdenin bana hiç bir yararı yok. 2 kap yemek yapıyor. Yapmasa da olur. Beni korkutan eş veya sevgili olarak değil konu komşu, eş dost vs gibi kötü insanlarla karşılaşmak.

Şehir değiştirmek ister misin?

Yok yaaa bağır cağır bide ağlama krizi ,ağlarken bayıl git cağırsınlar ambulans konu komşu .Kökten çözüm.Tövbeler olsun,temizlemeyin eşiniz cinnet gecirene dek .

İşine gelmeyeni bilmiyor. Gezmeyi, en iyisini yemeyi, eve insan doldurmayı, makyajı süsü püsü biliyor. Ama afedersiniz b..nu temizlemeye gelince ama o yaşlııııııı unutuyor oluyor
Makajlarini yağa bandir bandir cikar..

Çok isterim. Küçük bir kasaba. Güvenli. Kalabalık olmayan. Çok çok isterim.

E öyle yerlerde iş bulur çalışırsın ne olacak?

Bak bu konu komşu sana fiziksel bir zarar veremez değil mi? o yüzden gerisini boşver. Mahalleni değiştir. Koskoca istanbul nerede karşılaşacaksın sürekli? Numaranı değiştir.

Gerçekten o insanlar zerre önemli değil. Onlar kim yahu? Ağızlarının payını ver geç. Hatta söversin :)

B
Yok yaaa bağır cağır bide ağlama krizi ,ağlarken bayıl git cağırsınlar ambulans konu komşu .Kökten çözüm.Tövbeler olsun,temizlemeyin eşiniz cinnet gecirene dek .
Bir gün ben istemesem de yaşanacak zaten o. Sinir krizi gelecek aniden. Çünkü çok sıkıyorum kendimi

Bazen diyorum ki keşke tonton bi ananem babannem olsa. Filmlerdeki gibi. Yada komşu teyze ona bile razıyım. Sevgi ve anlayışla sarsa beni. etrafımda bir gram destekleyenim olsaydı çoktan yapmıştım zaten bu ayrılık işini. Hemde ilk seferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…