Uğraşamıyorum tükendim artık. Geçmişi unutamıyorum da. Üstüme yürümesini, oğlum sen bunu çok şımarttın demesini, oğlum ben sana demedim mi demesini. Bir de bu insanla 7/24 yüzyüze bakmak zorunda kalıyorum. Siz olsanız ne hissederdiniz? Unutabilir miydiniz?Makajlarini yağa bandir bandir cikar..
Bazen diyorum ki keşke tonton bi ananem babannem olsa. Filmlerdeki gibi. Yada komşu teyze ona bile razıyım. Sevgi ve anlayışla sarsa beni. etrafımda bir gram destekleyenim olsaydı çoktan yapmıştım zaten bu ayrılık işini. Hemde ilk seferde
Ay yapmasın zaten o pislikle yaptığı yemek mi yenirKvdenin bana hiç bir yararı yok. 2 kap yemek yapıyor. Yapmasa da olur. Beni korkutan eş veya sevgili olarak değil konu komşu, eş dost vs gibi kötü insanlarla karşılaşmak.
Aslında bir süredir uzmandan yardım ve fikir almayı istiyorum. Çünkü zamansız ve gereksiz öfke nöbetleri yaşıyorum. Aynı zamanda ağlama krizleri. Sürekli geçmişi düşünmek vs vs gibi sorunlarım var. Belki de artık geciktirmemeliyimSanal da olsak biz seni destekliyoruz.
Bak bu konu komşu anne baba sana engel değil. Senin önündeki engel sadece sensin. Sen biraz cesur olsan her şey düzelir.
Bu insanlar ve pis düşünceleri sen istediğin sürece varlar. Onları hayatından çıkarırsın , onları görmezden gelebilirsin.
Onları değiştiremezsin ve onlar istemiyor diye kendine bu hayatı reva göremezsin. Seni sevseler desteklerlerdi değil mi?
O yüzden kendini değiştireceksin.
Bence özgüven ve cesaret için bir uzman yardımı alabilirsin.
Size inat yapıyor olabilirmi yoksa gene olarak zaten pis birimiHayır yanlış anlaşılmasın. Wc kullanılmış ama fırçalanmadan çıkılmış. Lavaboda ağız çalkalanmış bi su dökülmeden çıkılmış vs vs
Bazen diyorum ki keşke tonton bi ananem babannem olsa. Filmlerdeki gibi. Yada komşu teyze ona bile razıyım. Sevgi ve anlayışla sarsa beni. etrafımda bir gram destekleyenim olsaydı çoktan yapmıştım zaten bu ayrılık işini. Hemde ilk seferde
Oğlu bekarken kızı geliyordu temizliğini yapmaya. Çok iyi değildi. Ama bu kadar da kötü değildi. İnat mı yapıyor bilmiyorumSize inat yapıyor olabilirmi yoksa gene olarak zaten pis birimi
Çok zor tahmin ediyorum başkasının pisliğine tahammül edemez insan ne kadar düşüncesiz bir kadın sizin imalarınızı kesin anlıyordur ve belli ki sizi üzüp sinir etmek için yapıyor ben değişeceğini, bu saatten sonra arkasını temiz bırakacağını hiç sanmam bu yaştan sonra hele hiçOğlu bekarken kızı geliyordu temizliğini yapmaya. Çok iyi değildi. Ama bu kadar da kötü değildi. İnat mı yapıyor bilmiyorum
Aklima sade ayri ev tutman aklima geldi... Kv den esinin maasila gecinsin, sende ayri ev tutup kendi maaşinla gecin..Uğraşamıyorum tükendim artık. Geçmişi unutamıyorum da. Üstüme yürümesini, oğlum sen bunu çok şımarttın demesini, oğlum ben sana demedim mi demesini. Bir de bu insanla 7/24 yüzyüze bakmak zorunda kalıyorum. Siz olsanız ne hissederdiniz? Unutabilir miydiniz?
E gitsin madem gidicem diye tutturuyorsa.Neden beraber kalmak zorundasınız ki?Küsüyor arkadaşım. Küsüyor. Katır inadı ile günlerce konuşmuyor. Sonra ben gidicem diye tutturuyor. Bende öyle açık açık söylemek istemiyorum. Eli ayağı tutuyor.
İzninleAyy benim babaanemde böyle pis biraz şuan aklıma geldide eski zamanlar hatta örnek vereyim sırf annem cinnet geçirsin diye sofradaki çatal ile ayak parmaklarının arasına tukuruk sürüpçatalın sapıyla kaşırdı iyyykkkkkk allahimmm çok zor zamanlardı annemde o kadın gitti mi her şeyi çöpe atar heryeri ozonlardi
Çok da genç değilmiş ama.69 yaşında. Tuvaletteki çöp ağzına kadar taşar boşaltmaz. Bir gün sabah işe giderken yere döktüm sinirden çöp kovasını. Tuvaletin her yerine saçtım. O gün değiştirmiş. Ama artık kendime hakim olamıyorum bu tarz konularda
Allah yardımcınız olsunUğraşamıyorum tükendim artık. Geçmişi unutamıyorum da. Üstüme yürümesini, oğlum sen bunu çok şımarttın demesini, oğlum ben sana demedim mi demesini. Bir de bu insanla 7/24 yüzyüze bakmak zorunda kalıyorum. Siz olsanız ne hissederdiniz? Unutabilir miydiniz?
Haklısınız. Ama daha önce çokçok haklı olmama rağmen bunu yapmayıp şimdi kvdem pis diye mi ayrılayım? Ne bileyim kafam çok karışıkHerkesin öyle destekleyeni yok. Şuan 1 dedem ve babannem hayatta. Boşammaya kalksam ilk dedem karşı çıkar. Valla hiç gerek yok tonton anlayışlı dedeye ebeye. Hayattaki güvenimizi insanlara bağlayamayız. Birgün ölecekler gidecekler zaten. Ya da herşeyi desteklemeyecekler. Zaten kimse böyle bir insan bulamıyor.
Yalnız başımıza güçlü olmalıyız. Benim de öyle bir desteğim yok şu hayatta. Emin değilim ailemden de o kadar. Zaten kendilerine anca yeterlerdi. O yüzden ben yalnız güçlü bir kadın olmayı hedefliyorum. Kimseden destek anlayış bekleyrek yaşayamam. Ne kadar az beklenti o kadar mutluluk.
Evet yasi baya var. Ama kadin makyajini susunu yapabilecek durumdaysa, klozete bi firca da surebilir.Çok da genç değilmiş ama.
Utanacagi yerde kusuyor mu bide? Bence soyleyin kuserse kussun.Küsüyor arkadaşım. Küsüyor. Katır inadı ile günlerce konuşmuyor. Sonra ben gidicem diye tutturuyor. Bende öyle açık açık söylemek istemiyorum. Eli ayağı tutuyor.
Aynı zamanda savurgandır kendisi. Arkadaşlarıyla gezmek onlara kahve, yemek ısmarlamak istiyor sürekli. Tamamen ayrılsak eşimin maaşıda yetmez bi süre sonra ona. EminimAklima sade ayri ev tutman aklima geldi... Kv den esinin maasila gecinsin, sende ayri ev tutup kendi maaşinla gecin..
Şimdiki bazı kızların yaşlı hali gibi biri canlandı gözümde.Son moda makyajlar giyimler vs ama tuvaletten çıkınca ne el yıkama ne sifon çekme.Yaşlanınca da bu hale geliyorlar demek ki.Evet yasi baya var. Ama kadin makyajini susunu yapabilecek durumdaysa, klozete bi firca da surebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?