- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
Ya babaannen de öyleydi ne demek ya? Fitil oldum yemin ederim.30 yıl öncesini mi örnek veriyor size anneniz de? Kocan temizlesin tuvaleti madem.İnsan çocuğu dışında kimsenin de tuvaletini temizlememeli bence.Nefis diye bişey var.Tiksinmeniz çok normal.Ayıp valla ya.Annem idare et. Görmüyor, duymuyor gibi yap. O yokmuş gibi davran babannende öyleydi diyor.
Benim ayrılmamdan ölümüne korkuyor. Benim istikbalim için değil yalnız. Elalem ne der diye.
Haklısınız. Ama daha önce çokçok haklı olmama rağmen bunu yapmayıp şimdi kvdem pis diye mi ayrılayım? Ne bileyim kafam çok karışık
Blöf yapıyor acındırmak içinE gitsin madem gidicem diye tutturuyorsa.Neden beraber kalmak zorundasınız ki?
Onuda kendisi dusunur artik.. Arkadasim sen ha esinden ayrilmisin ayri ev tutmusun, ha simdi ayri ev tutmusun .. Dedi kodulara gelecek olursam , kv pislini anlatirsin susturursun milleti..Aynı zamanda savurgandır kendisi. Arkadaşlarıyla gezmek onlara kahve, yemek ısmarlamak istiyor sürekli. Tamamen ayrılsak eşimin maaşıda yetmez bi süre sonra ona. Eminim
Ben kaldıramıyorum artık. Belki de öyle yapmak gerek ancak benim mizacıma uymuyorSıcağı sıcağına olmayınca sonra olmuyor. Kendin de o gücü motivasyonu bulamıyorsun. Bi olay şart :)
O zaman kaynanayı adam edeceksin. Pislik görünce sen temizlemeyeceksin ona temizleteceksin. İnsan gibi artık nasıl hitap ediyorsan yanına çağırıp fırçayı eline verip "şurayı temizler misin?" Diyeceksin. O da yapacak.
Bırakın gitsin, nereye gidiyorsa!!!Sonra ben gidicem diye tutturuyor.
Ülkemiz yaşlılarından bir tek ben mi irite oluyorum? Bir çoğunun tek yaptığı çocukları dayakla baskıyla büyütüp yaşlandıklarında da onlara musallat olup hayatlarını rezil etmek.Büyük konuşmuş gibi olmasın böyle bişey yaşasam kocamdan da soğurdum heralde.Blöf yapıyor acındırmak için
Bakın yaşı var ancak inanılmaz dinç. Günde 1 paket sigara içiyor. Geziyor misafir ağırlayabiliyor. Algısı yerinde olan bir insan yaniEvet yasi baya var. Ama kadin makyajini susunu yapabilecek durumdaysa, klozete bi firca da surebilir.
Annen yüzünden canım malesef katlanmak zorunda kaldın yoksa sen kendine çok güzel bir yol çizmiştinEvet itiraf edemiyorum ama acıyorum. Aman kimse kırılmasın, aman üzülmesin aman iyi olsunlar diye diye harap oldum.
Biraz öz eleştiri yapıcam.
Malesef ahmak biriyim. Kullanılmaya çok müsait, kimseyi hakkı olduğu halde kırmayan salağın önde gideniyim.
E yok artık daha neler kadına bak bunları yapacak hal var pisliğine su dökemiyorBakın yaşı var ancak inanılmaz dinç. Günde 1 paket sigara içiyor. Geziyor misafir ağırlayabiliyor. Algısı yerinde olan bir insan yani
Çünkü erkek evlat yanına yakışırmış. Görümcem ev hanımı. Damada yük olunmazmışKizi varken neden sizde kaliyor bu kadin? Asil kiz evlat dururken el kizinin yanina yakismaz. Yani ben dururken anneme neden yengelerim baksin ki? Allah guc kuvvet verdigi surece bakarim annemi kimselere muhtac etmem. Oh ne ala memleket. Atmislar kadini senin ustune. Yikama tuvalet falan. Esin yikasin. Madem ustune attilar bari temizligini esin yapsin.
Evet yaşını duyunca herkes ay yazık diyor ama gerçekler farklı malesefE yok artık daha neler kadına bak bunları yapacak hal var pisliğine su dökemiyor
Canım Allah sana sabır versin ne diyelim çokta ince düşünceli saygılı birisin belli ki idare etmeye çalışıyorsun ama olan sana oluyor tabiiÇünkü erkek evlat yanına yakışırmış. Görümcem ev hanımı. Damada yük olunmazmış
Peki eşin ne diyor yani annesinin bu rahatlığına ve senin çektiğin psikolojik durumaEvet yaşını duyunca herkes ay yazık diyor ama gerçekler farklı malesef
Yaştan baştan değil bence sizinki.Pis biri yani.Gençken neyse yaşlanınca da o olmuş işte.Emin olun 40 yaşında da öyleydi.Değişmez bu saatten sonra da.Kızıyla dönüşümlü kalsın bari sizde.Biraz siz biraz onlar bölüşün.Diğer türlü daha da zor.Bakın yaşı var ancak inanılmaz dinç. Günde 1 paket sigara içiyor. Geziyor misafir ağırlayabiliyor. Algısı yerinde olan bir insan yani
Niye kizinin evinde tuvaletleri damat mi yikiyormus? Damada nasil yuk olunuyormus? Versin madem oglu masraflarinin karsiligi olan tutari, yine kalsin kizinin yaninda. Ya saf gibi bunlarin laflarina inanma. Benim de annem 68 yasinda. Bazi hastaliklarindan dolayi o da tuvaleti temiz tutamiyor malesef. Simdi ben bu durumda el kizinin yanina nasil gondereyim annemi. Allah korusun, Allah şaşirtmasin ama ben izin vermezdim annemin baska bir yerde kalmasina. Gorumcenizde insaniyet namina hic birsey yok. Cok yazik.Çünkü erkek evlat yanına yakışırmış. Görümcem ev hanımı. Damada yük olunmazmış
Durumun resmini çekip atıyorum yalancı durumuna düşmiyim diye ne yapayım canım aşkım deyip duruyor. Dublekse çıkalım deyip duruyor. Sanki dublekste temizliği o yapacakPeki eşin ne diyor yani annesinin bu rahatlığına ve senin çektiğin psikolojik duruma
Kızı rahatını neden bozsun ki. Kayınvalidem damadını bizden daha çok düşünür.Niye kizinin evinde tuvaletleri damat mi yikiyormus? Damada nasil yuk olunuyormus? Versin madem oglu masraflarinin karsiligi olan tutari, yine kalsin kizinin yaninda. Ya saf gibi bunlarin laflarina inanma. Benim de annem 68 yasinda. Bazi hastaliklarindan dolayi o da tuvaleti temiz tutamiyor malesef. Simdi ben bu durumda el kizinin yanina nasil gondereyim annemi. Allah korusun, Allah şaşirtmasin ama ben izin vermezdim annemin baska bir yerde kalmasina. Gorumcenizde insaniyet namina hic birsey yok. Cok yazik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?