Cinnet geçirmek üzereyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annem idare et. Görmüyor, duymuyor gibi yap. O yokmuş gibi davran babannende öyleydi diyor.

Benim ayrılmamdan ölümüne korkuyor. Benim istikbalim için değil yalnız. Elalem ne der diye.
Ya babaannen de öyleydi ne demek ya? Fitil oldum yemin ederim.30 yıl öncesini mi örnek veriyor size anneniz de? Kocan temizlesin tuvaleti madem.İnsan çocuğu dışında kimsenin de tuvaletini temizlememeli bence.Nefis diye bişey var.Tiksinmeniz çok normal.Ayıp valla ya.

Haklısınız. Ama daha önce çokçok haklı olmama rağmen bunu yapmayıp şimdi kvdem pis diye mi ayrılayım? Ne bileyim kafam çok karışık

Sıcağı sıcağına olmayınca sonra olmuyor. Kendin de o gücü motivasyonu bulamıyorsun. Bi olay şart :)

O zaman kaynanayı adam edeceksin. Pislik görünce sen temizlemeyeceksin ona temizleteceksin. İnsan gibi artık nasıl hitap ediyorsan yanına çağırıp fırçayı eline verip "şurayı temizler misin?" Diyeceksin. O da yapacak.

Aynı zamanda savurgandır kendisi. Arkadaşlarıyla gezmek onlara kahve, yemek ısmarlamak istiyor sürekli. Tamamen ayrılsak eşimin maaşıda yetmez bi süre sonra ona. Eminim
Onuda kendisi dusunur artik.. Arkadasim sen ha esinden ayrilmisin ayri ev tutmusun, ha simdi ayri ev tutmusun .. Dedi kodulara gelecek olursam , kv pislini anlatirsin susturursun milleti..

Ben kaldıramıyorum artık. Belki de öyle yapmak gerek ancak benim mizacıma uymuyor

Blöf yapıyor acındırmak için
Ülkemiz yaşlılarından bir tek ben mi irite oluyorum? Bir çoğunun tek yaptığı çocukları dayakla baskıyla büyütüp yaşlandıklarında da onlara musallat olup hayatlarını rezil etmek.Büyük konuşmuş gibi olmasın böyle bişey yaşasam kocamdan da soğurdum heralde.

Evet yasi baya var. Ama kadin makyajini susunu yapabilecek durumdaysa, klozete bi firca da surebilir.
Bakın yaşı var ancak inanılmaz dinç. Günde 1 paket sigara içiyor. Geziyor misafir ağırlayabiliyor. Algısı yerinde olan bir insan yani

Annen yüzünden canım malesef katlanmak zorunda kaldın yoksa sen kendine çok güzel bir yol çizmiştin

Bakın yaşı var ancak inanılmaz dinç. Günde 1 paket sigara içiyor. Geziyor misafir ağırlayabiliyor. Algısı yerinde olan bir insan yani
E yok artık daha neler kadına bak bunları yapacak hal var pisliğine su dökemiyor

Çünkü erkek evlat yanına yakışırmış. Görümcem ev hanımı. Damada yük olunmazmış

Canım Allah sana sabır versin ne diyelim çokta ince düşünceli saygılı birisin belli ki idare etmeye çalışıyorsun ama olan sana oluyor tabii

Evet yaşını duyunca herkes ay yazık diyor ama gerçekler farklı malesef
Peki eşin ne diyor yani annesinin bu rahatlığına ve senin çektiğin psikolojik duruma

Öğretemezsiniz...
Off resmen anılarım canlandı. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki
Ben de bunu kendi ailemle yaşadım. Öyle ima da değil açık açık söylüyor, hakaretler ediyordum. Sinir krizleri geçirip ağladığım bile olmuştur. Evlendim. Şuan ailemin evi öyle pis ki ve kimse bundan hiç bi rahatsızlık duymuyor. Resmen ben onlardan kurtuldum onlar da benden kurtulmuş(temizlik manasında). Eşimle 1 haftalığına kalmaya gittik 3. gün bi bahane bulup evimize döndük.

Huylu huyundan vazgeçmiyor malesef. Özellikle konu temizlik ise birine bunu aşılamak çok zor oluyor.

Yaştan baştan değil bence sizinki.Pis biri yani.Gençken neyse yaşlanınca da o olmuş işte.Emin olun 40 yaşında da öyleydi.Değişmez bu saatten sonra da.Kızıyla dönüşümlü kalsın bari sizde.Biraz siz biraz onlar bölüşün.Diğer türlü daha da zor.

Niye kizinin evinde tuvaletleri damat mi yikiyormus? Damada nasil yuk olunuyormus? Versin madem oglu masraflarinin karsiligi olan tutari, yine kalsin kizinin yaninda. Ya saf gibi bunlarin laflarina inanma. Benim de annem 68 yasinda. Bazi hastaliklarindan dolayi o da tuvaleti temiz tutamiyor malesef. Simdi ben bu durumda el kizinin yanina nasil gondereyim annemi. Allah korusun, Allah şaşirtmasin ama ben izin vermezdim annemin baska bir yerde kalmasina. Gorumcenizde insaniyet namina hic birsey yok. Cok yazik.

Peki eşin ne diyor yani annesinin bu rahatlığına ve senin çektiğin psikolojik duruma
Durumun resmini çekip atıyorum yalancı durumuna düşmiyim diye ne yapayım canım aşkım deyip duruyor. Dublekse çıkalım deyip duruyor. Sanki dublekste temizliği o yapacak

Kızı rahatını neden bozsun ki. Kayınvalidem damadını bizden daha çok düşünür.
Ay onlarda kalamıyorum damat yanımda ayağını uzatamaz rahat edemez vs vs deyip duruyor. Oysa bizim ne cinsel yaşamımız ne iki kişilik çekirdek aile hayatımız kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…