Cinnet getirmek uzereyim

Mkrtl

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
366
165
23
30
Mrb 23 yasindayim evliyim ve 16 yasinda kiz kardesim var ve okadar nankorki gormeniz lazim 2 sene once evden kacti kocaya falan degil hayatini yasamaya esrar hirsizlik dolandirilik hersey yapti karakollarda rezil etti bizi polislerde ona inandi okadar gzl yalan soyluyo ki ama son zamanlarda polisler hak verdi bize annemi dovmeye öldürmeye kalkti babama gitti orda rahat durmadi telefoblari caldi her gittigi yerde simdi kimse istemio banada iftiralar atti yemek vermiyomusum hergun dovuyomusm falan psikolog bana dio yilansin sen bende dedim ne diyosunuz anlmadim falan gecelim oralari duzelmeye karar verdim dedi belkide yalan bilmiyorum oyunculukta vvar cunki babamda insanlaeri isyan ettirdi evden kovdular kovdurmak icin ugrasti duydugum kadariyla hic kimse acmadi kapisini sonra beni aradi kocam asla eve almiyodu kendisi karadenizli oyle insanlardan nefret eder zorla kabil ettirdim eve aldm simdi nankor bana bagiriyo kufurler seni doverim almasaydin eve hepinizden igreniyom gunde 9 kere yemek yiyo hayla begenmiyo laf yapmiyorum surekli sıkıldm beni yurda verin falan anneme gitmek istiyo ama onu sevdigi icin degil o benim annem degil dio dusuncesini bilemiyorum bana kocama bakislari cok pis biseyler dusunuyo yani adama iftira atmasindan korkuyorum az once surekli biseyler istiyo alda sus dedim seni doverim nankor yok oyle boyle kapilari vuruyo elim ayagim titremeye basladi sinirden kudurdum dovmek istemiyorum biktim artik yetti canjma evde duzen kalmadi kocamin yanina yaklasamiyorun evden cikamiyorum evdekileri calar goturur markete gitti parasi yok sigara almis caldigini dusunuyorum allah sabir versin yani deger bilmiyo insanlik sifir duygulari yok neden evden kacti IPHONE,NIKE,CANON,ADIDAS markali urunler annem almadigi icin fakirsinz ben boyke yasayamam dedi ona gore ameleymisiz biz sokaga atma derdinde degilim atmam da ama cok sinirlerim bozuluyo

Son düzenleme:
Hangi psikolog böyle der ki,daha neler.

:olamaz:

Sanki konuda anlatılmayan çook şey var gibi.
Ya kardeşinizin içine yaratık kaçmış ya da ....bilemedim.
Polis karakol psikologu oda onun yasindayken evden kacmis falan anlatmsti .. anlatmadigm seyler var tabi uzatmak istemedim ama onun hakli yeri yok sadece iphone canon nike falan annem alamadigi icin siz fakirsinz dedi sizin gbi amelelerle yasayamam dedi gitti

Kapının önüne koyun diye yazan kişiler, bu anlatılan kardeş sizin kardesınız olsa sizde öyle yaparmıydınız.. bi ilginçsiniz... kardesinin tedavi olması lazım.. psikologla iletişim halinde olun eminim düzelecektır biraz sabır

Psikoloğa götürdüğünüze eminmisiniz? Nasıl bir psikoloğa götürdünüz ki size "yılansın"dedi.

Anne baba ayrı sanırım ve çocuk bir başına bırakılmış.
Zamanında ilgilenilseydi şimdi kocama iftira atacak diye korkmazdınız ;)

Bu gerçek mi ya?

İçine bişey mi kaçmış kardeşinizin?

Hastaneye yatıramaz mısınız? Hem madde için tedavi görse hem psikiyatrik yardım alsa bir nebze düzelir belki.

Anneme dusman daha kotu oluyo gidince

Yurda verin para vermeyide kesin aklı başına gelsin ne bu şımarıklık, serseri tavırlar. 16 yaşında birde çok sinirlendim. Nasıl başa çıkıyorsunuz bununla?

Back
X