Cinnet getirmek uzereyim

ben onla son beni delirtene kadar sesimi cikartmiyom valla
Iyi yapiyosun.biran once kurtarin onu bu durumdan yoksa zamanla esrarlada kalmaz eroine bonzai kadar yolu var bunun.kardesinin ansizim ölum haberinu duymak istemiyosaniz.gerekirse cezaevine tikin onu bundan kurtarin

Sorun sizdede var..yazacagim sozu hakaret saymayin ama cahilsiniz bu konuda..kardesiniz henuz 16 yasinda zstem yasinin geregi deli dolu olan bir yasta..ailevi sorunlar ve ilgisizlikten psikolojik sorunlari var..madde kullanmaya da baslamis..bu kisi artik normal bir insan olarak degil hasta bir insan olarak degerlendirilir..ve ona gore bir yol cizilir..
Bir tedavi gormesi gerek.
Gittiginiz psikolog size yilan demis ha??Buna hic inanmadim..hicbir psikolog bunu yapamaz cunku..

Iyi yapiyosun.biran once kurtarin onu bu durumdan yoksa zamanla esrarlada kalmaz eroine bonzai kadar yolu var bunun.kardesinin ansizim ölum haberinu duymak istemiyosaniz.gerekirse cezaevine tikin onu bundan kurtarin
Bonzaide icmis parkta gece 3 te polisler aradi bi kosu hastaneye gittik basinda 2 gun bekledim hastanede bile bagirdi size mi sorcam falan ciktik ogun gitti kacti bir suru sucu var ztn ama yaş kucuk oyuzden iceri girmiyo

Neden şikayet etmek yeeine profesyonel yardım aldırmayı denemediniz?
Yaşı çok tehlikeli bir yaş ve kimlik bunalımı yaşadığı o kadar açık ki. Keşke pedagog görseydi.

Bonzaide icmis parkta gece 3 te polisler aradi bi kosu hastaneye gittik basinda 2 gun bekledim hastanede bile bagirdi size mi sorcam falan ciktik ogun gitti kacti bir suru sucu var ztn ama yaş kucuk oyuzden iceri girmiyo

Offf off durum cok kötü cocuk ceaevide var buarada. Ailesi olarak sakin sirtinizi donmeyin onu bu batakliktan kurtarin

Neden şikayet etmek yeeine profesyonel yardım aldırmayı denemediniz?
Yaşı çok tehlikeli bir yaş ve kimlik bunalımı yaşadığı o kadar açık ki. Keşke pedagog görseydi.
3 gun eve gelmeyince bulamadigimz icin kayip die gitmistik sonra bulmuslar polisler oyle gelisti yani

Canım nasıl üzüldüm anlatamam. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sokağa nasıl atabılırsın kardeş bu. Saçının telıne zarar gelse canın yanar. Umarım düzeltir dıcem ama gerçekten çok zor

Canım nasıl üzüldüm anlatamam. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sokağa nasıl atabılırsın kardeş bu. Saçının telıne zarar gelse canın yanar. Umarım düzeltir dıcem ama gerçekten çok zor
Her gun dua ediyorum atamadigim icin bi tek ben de kalabilir kmse almaz eve

Çok üzüldüm kardeşine.
16 yaşinda madde kullanan hirsizlik yapan bir çocuk için " onu nasil kurtaririz bu hayattan, uzuluyorum" diye konu açmaliydin. " bıktım ondan nasil kurtulurum " diye degil.
Hiçbir çocuk doğustan " hırsiz veya madde bagımlisi" değildir. Ilgisiz ve sevgisiz buyudugu ortamlar çocuklari o hayata iter. Birazda " biz nerde hata yaptik" diye sorun kendinize. Gayeniz o çocugu kurtarmak olsun kendinizi degil

Çok üzüldüm kardeşine.
16 yaşinda madde kullanan hirsizlik yapan bir çocuk için " onu nasil kurtaririz bu hayattan, uzuluyorum" diye konu açmaliydin. " bıktım ondan nasil kurtulurum " diye degil.
Hiçbir çocuk doğustan " hırsiz veya madde bagımlisi" değildir. Ilgisiz ve sevgisiz buyudugu ortamlar çocuklari o hayata iter. Birazda " biz nerde hata yaptik" diye sorun kendinize. Gayeniz o çocugu kurtarmak olsun kendinizi degil
O anda cok sinirledigim icin aklima bi tek o geldi valla başlik kimse bana yardimci olmuyo gucum kalmadi

Bu kızın hasta olduğunu anlayamadınız mı? Normal bir insan gibi davranmadığı ortada. Doktora götürün gerekirse yatırın hastaneye.
Ben dedim iyi bi psikologa gidelm deliler gder dedi bende dedim deliler gitmez orda rahatlamak icin gitcez falan off sus be dedi

Back
X