Cinnet getirmek uzereyim

Kapının önüne koyun diye yazan kişiler, bu anlatılan kardeş sizin kardesınız olsa sizde öyle yaparmıydınız.. bi ilginçsiniz... kardesinin tedavi olması lazım.. psikologla iletişim halinde olun eminim düzelecektır biraz sabır
Insallah duzelir

Psikoloğa götürdüğünüze eminmisiniz? Nasıl bir psikoloğa götürdünüz ki size "yılansın"dedi.

Anne baba ayrı sanırım ve çocuk bir başına bırakılmış.
Zamanında ilgilenilseydi şimdi kocama iftira atacak diye korkmazdınız :KK66:
Ozamanda bende kaliyodu annemi sevmiom die hic biseyini eksit etmiyodum ama bi sabah uyandm baktm yok gece eglenmistik bide kavgada etmedik

Valla kardeşim bir an önce evden at nereye giderse gitsin sen ablalık vazifeni yapmışsın benimde başımda öyle bir yılan vardı eşimin ilk evliliğinden olan kızı kocasından ayrıldı yanımıza geldi evimizi açtık obrahat etsin diye herşeyi yaptık babası serbest dolaşmasına gece yarılarında içkili gelmesine tepki koydu diyecbabasına benim yanımda senin yuvanı dağıtırım atkadaşıma göz koydun diye iftira attı.

Ne kardesi evlat olsa sevilmez be
Bi olur iki olur...bu komple siyirmiş
O zaman koyacagin sokagin ortasina da kendine gelsin yada kendinden gecsin artik kendi bilir...yurt bile fazla ona

Ozamanda bende kaliyodu annemi sevmiom die hic biseyini eksit etmiyodum ama bi sabah uyandm baktm yok gece eglenmistik bide kavgada etmedik
Bakın kardeşinizin ergenliği travmatik geçiyor belli
İnatlaşmak yerine ergen psikolojisiyle ilgilenen bir doktor bulun.
Evinizden atmak çözüm değil
Yarın birgün başına bir iş gelse yine sizin canınız yanar.

Valla kardeşim bir an önce evden at nereye giderse gitsin sen ablalık vazifeni yapmışsın benimde başımda öyle bir yılan vardı eşimin ilk evliliğinden olan kızı kocasından ayrıldı yanımıza geldi evimizi açtık obrahat etsin diye herşeyi yaptık babası serbest dolaşmasına gece yarılarında içkili gelmesine tepki koydu diyecbabasına benim yanımda senin yuvanı dağıtırım atkadaşıma göz koydun diye iftira attı.
Yapar valla size kopek buyusu yapcam dio anneme de getirmis o aralar evin icinde ipler mumlar icinde bsyler var falan snrada annemi aramis daha size neler yapcam dems anneme vurmus ondan sonra kimse istemio smdi banada dio tanidigim uvey amcamin arkadasi var ben onla bulusuyomusum falan uvey babam da demis seni gebertirim ablana iftira atma benden de nefrer ediyo asljnda ama kaliyo burda

bu sokak çocuğu olmuş atın gitsin evden ne hali varsa görsün.

16 yasinda.daha cok kucuk insallah duzelir.sokagada atma asil boyle durumda kardesinin yaninda olmalisin hastaneye yatirin onu.ve anladigim kadariyla sende sakin biri degilsin.guzellikle konus.tatli dil yilani deliginden cikarir sekerim.senin yasadiginda kolay degil ama kocama iftira aticak die dusunmekten cok kardesim nasil duzelir die dusunun.yazik daha ergen ve bagimli dusene tekme atmayin lutfen aile olarak yaninda olmak zorundasiniz :KK51:

Ne kardesi evlat olsa sevilmez be
Bi olur iki olur...bu komple siyirmiş
O zaman koyacagin sokagin ortasina da kendine gelsin yada kendinden gecsin artik kendi bilir...yurt bile fazla ona
Valla ya cildircam kocam bsy de diyemiom bana kizar cnki sen aldn eve der.. bi gun sokakta biri öldürcek belalarla takiliyo

16 yasinda.daha cok kucuk insallah duzelir.sokagada atma asil boyle durumda kardesinin yaninda olmalisin hastaneye yatirin onu.ve anladigim kadariyla sende sakin biri degilsin.guzellikle konus.tatli dil yilani deliginden cikarir sekerim.senin yasadiginda kolay degil ama kocama iftira aticak die dusunmekten cok kardesim nasil duzelir die dusunun.yazik daha ergen ve bagimli dusene tekme atmayin lutfen aile olarak yaninda olmak zorundasiniz :KK51:
ben onla son beni delirtene kadar sesimi cikartmiyom valla

Kız belliki normal degil,
Sizde sıcak davranmamışsınız gibi ?
İyice saldırganlaşmış o_O
Hic sesimi cikarrmiyorum kendi evi gibi davraniyo sanki ben onun evinde kaliyorum gbi butun hatalari ben yapmisim oyle davraniyo bama

Back
X