Hangi psikolog böyle der ki,daha neler.psikolog bana dio yilansin sen
yemek yiyo hayla begenmiyo
Okadar yalanlari varki guvenemiyorum bide saldirgan yaniKardeş değil terminatör gibi birşey bu...
Polis karakol psikologu oda onun yasindayken evden kacmis falan anlatmsti .. anlatmadigm seyler var tabi uzatmak istemedim ama onun hakli yeri yok sadece iphone canon nike falan annem alamadigi icin siz fakirsinz dedi sizin gbi amelelerle yasayamam dedi gittiHangi psikolog böyle der ki,daha neler.
Sanki konuda anlatılmayan çook şey var gibi.
Ya kardeşinizin içine yaratık kaçmış ya da ....bilemedim.
Okadar yalanlari varki guvenemiyorum bide saldirgan yani
Kendisi istiyo sonra beni yurda verceniz bi bakamiyonuz bana diyo bende dedm sen actn yurt konusunu ben dgl akli git gelVerin o zaman yurda madem kendi istiyor
Evet kullaniyodu 2 haftadir evden cikartmiyoz ciksada azitiyomadde kullanıyor sanki
Anneme dusman daha kotu oluyo gidinceBence yanınızda daha fazla kalmamalı, eşinizle aranızda bozabilir herşey beklenir.
Annenize geri yollayın
Anneme dusman daha kotu oluyo gidince
Kardeşi geçtim daha çocuk yaaKapının önüne koyun diye yazan kişiler, bu anlatılan kardeş sizin kardesınız olsa sizde öyle yaparmıydınız.. bi ilginçsiniz... kardesinin tedavi olması lazım.. psikologla iletişim halinde olun eminim düzelecektır biraz sabır
psikolog bana dio yilansin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?