Cinnet getirmek uzereyim

Bu ne ben soookk atin kapiya ya :sinirli:

Ensesinden tuttuğun gibi at sokağa!

gönder nereye gidiyorsa gitsin kocanla da aranı bozar gibime geliyor

Pardon hanımlar insan olduğunuzu bi hatırlar mısınız lütfen hani hayvanlardan farkımız aklımızın ve vicdanımızın olması ya !

Kedi köpeği bile 'ensesinden tutup' sokağa atamazsınız nerde sizin vicdanınız !

Elim ayağım titriyo sinirden:KK43:

Bende yıllar önce 'Bipolar bozukluk ' hastasıydım dengesiz tutarsız paraya düşkün havari çok zor zamanlar geçirttim aileme çok çektirdim ama bakın şimdi düzeldim iki çocuğum var üniversite mezunuyum düzenli bi hayatım var ailem beni sokağa atsaydı iki güne kalmaz mutlaka öldürürdüm kendimi
Konu sahibi Allah yardımcınız olsun muhtemelen kardeşiniz bipolar yada başka bi psikiyatrik rahatsızlığı var üzerine birde madde kullanımı var bu tip hastalıklar ergenlik döneminde patlak verir zaten size tek tevsiyem zorla da olsa acilen bi psikiyatri uzmanına götürmeniz anlattığınız aşamada bi süre yatarak tedavi görebilir belki ömür boyu ilaç kullanacak ama yine de düzelecek . Umudunuzu yitirmeyin nolur ondan umudunuzu kesmeyin sizden başka kimsesi yok çok üzgünüm şuan başka diyecek bişeyim yok.

Pardon hanımlar insan olduğunuzu bi hatırlar mısınız lütfen hani hayvanlardan farkımız aklımızın ve vicdanımızın olması ya !

Bende yıllar önce 'Bipolar bozukluk ' hastasıydım dengesiz tutarsız paraya düşkün havari çok zor zamanlar geçirttim aileme çok çektirdim ama bakın şimdi düzeldim iki çocuğum var üniversite mezunuyum düzenli bi hayatım var ailem beni sokağa atsaydı iki güne kalmaz mutlaka öldürürdüm kendimi
Konu sahibi Allah yardımcınız olsun muhtemelen kardeşiniz bipolar yada başka bi psikiyatrik rahatsızlığı var üzerine birde madde kullanımı var bu tip hastalıklar ergenlik döneminde patlak verir zaten size tek tevsiyem zorla da olsa acilen bi psikiyatri uzmanına götürmeniz anlattığınız aşamada bi süre yatarak tedavi görebilir belki ömür boyu ilaç kullanacak ama yine de düzelecek . Umudunuzu yitirmeyin nolur ondan umudunuzu kesmeyin sizden başka kimsesi yok çok üzgünüm şuan başka diyecek bişeyim yok.

Bipolar bir haslalık tedavi altına alınabilir, şımarıklık değil!
Hayatta katlanamam böyle insanlara.
İnsan sevmiyorum ben, hayvan seviyorum.
1 tane kediyi, köpeği bin tane insana değişmem.
Kocamı ensesinden tutup dışarı atarım ama kedimi asla atmam.
Böyle yaşıyorum, böyle düşünüyorum çok mutluyum huzurluyum!

Bipolar bir haslalık tedavi altına alınabilir, şımarıklık değil!
Hayatta katlanamam böyle insanlara.
İnsan sevmiyorum ben, hayvan seviyorum.
1 tane kediyi, köpeği bin tane insana değişmem.
Kocamı ensesinden tutup dışarı atarım ama kedimi asla atmam.
Böyle yaşıyorum, böyle düşünüyorum çok mutluyum huzurluyum!

Peki !...
Kınadığınız başınıza gelmeden ölmemeniz dileğiyle !

Bence de bu sadece şımarıklık başka bir şey değil. Onun yaşında eğitim göremeyen zeki olan kız çocukları var Doğuda 10 yaşında kız çocukları 50 yaşında ki adamlarla evlendiriliyor o yaşta dilencilik yapanlar var ama bu hanım kızımız diyor ki canonum yok nikeım yok oldu canım der kapıyı gösterirdim. Şımartılmaktan oluyor kapıyı göster bakalım adam akıllı duruyor mu durmuyor mu görelim

Bence de bu sadece şımarıklık başka bir şey değil. Onun yaşında eğitim göremeyen zeki olan kız çocukları var Doğuda 10 yaşında kız çocukları 50 yaşında ki adamlarla evlendiriliyor o yaşta dilencilik yapanlar var ama bu hanım kızımız diyor ki canonum yok nikeım yok oldu canım der kapıyı gösterirdim. Şımartılmaktan oluyor kapıyı göster bakalım adam akıllı duruyor mu durmuyor mu görelim

Yarın bir gün Allah göstermesin böylesine 'şımarık' bir çocuğunuz olursa hadi yallah deyip salın sokağa

Okey ???:KK62:

Dr a götürmeniz gerekiyır oyle karakol psikologuyla olmaz adam gbi takip edecek bir dr u olmalı

Aslinda komple sokakta yasamaniz gerekiyor sizin anali-babali-ablali-kardesli.. hepiniz tedaviliksiniz konu sahibi.. esek kadar kizi dovup, akil hastasi edecek kadar ilgisiz birakip simdi de yakinmaniz bir garip geldi bana.. once madde bagimliligi ile ilgili tedavi ettirin.. sonra da yurda mi veriyorsunuz nereye veriyorsaniz verin.. zaten anasi babasi sevgi veremiyor, siz desek ama agzimizin tadi kacmasin ali riza bey modundasiniz.. bari yurtta kalsin en azindan okuluna falan gider..
Hic dovmedim bu zamana kadar dovmekten korkuyorum zaten basina bsy gelmesin die ugrasiyorum surekli gitme pesinde hastane lafi duydugu zaman cildiriyo basina gelmeyen anlamiyo zaten gelmesinde

Bazen cocuklar birseyleri kaybetme ihtimalini bilmeden bazi seylerin kiymetini anlamaz hanimefendi benim dememle goturecek degil dimi en azindan cocuk ailesiz yasayanlarin oldugunu nekadar eksik kaldiklarini bilsin demek istedim bir yorumla yurt kapisina konacak degil kaldi ki benim vicdanimi bir yorumla olcecek degilsin haddini bil
Bana had bildirecek insan siz değilsiniz. Vicdanınızıda tabiki buradaki yorumlardan ölçmek durumundayım. Burda açtığınız yada yaptığınız yorumlar kadarız çünkü.

Ayrica ve ayrica ustune gitmeniz gereken cok daha acimasiz yorumlar var benim ((kiymetinizi anlasin)) yorumum mi sizi rahatsiz etti siz de hamilesiniz size tavsiyem hamile insanlara karsi biraz daha nazik ve anlayisli onyargisiz olunuz ileride ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz.Saglikla buyutun bebeginizi insallah .....
Benim size yazma amacım da hamile olduğunuz içindi zaten. Ve gayet kibar bi dille yazdım. Hakaret,küfür veya benzer bişey var mıydı yazdığımda ? Açın bi tekrar okuyun bence. Allah razı olsun sizde sağlıkla büyütün bebeğinizi. Dediğim gibi kırmak,eleştirmek vs değil amacım. Ben hamile olduğumdan beri bişeyleri daha yumuşak düşünüyorum. Ve bi anne adayının başka bi çocuk hakkında koyun kapıya tarzı yorumu beni şaşırttı. Açıkladınız anladım sağolun iyi akşamlar

Derdi bana dustu evet.cunku burada yazilanlari herkes okuyor.bunu bir sosyal sorumluluk olarak dusun.dusunebilirsen tabi..
Bana benim laflarimi iade etsen ne olur ki..hicbiri beni yansitmadiktan sonra..yani bu ilkokul ogrencisi ayarinda cevap verme durumunu gec..
16 yasinda psikolojik sorunlari oldugu apacik belli olan bir kiz icin "acaba anasi kafa ustumu dusurdu,at sokaga ama sokakta da dert olur millete"diyecek kadar merhamet yoksunu ve kara cahilsin!!
Bana terbiyesiz demissin ya,merhametsiz olmaktan bin kat iyidir..
Site sana gereken cevabı vermiştir güzelim :KK76:
Benim cevabım sana yetmedi anlaşılan :KK47:

Site sana gereken cevabı vermiştir güzelim :KK76:
Benim cevabım sana yetmedi anlaşılan :KK47:
Biliyormusun ne;sana verdigim cevap sayesinde dedigin gibi sitede olan bircok hanimdan tesekkur mesaji aldim..ovgu dolu sozler duymak cok iyi geldi..)) (Demek ki ban yemek haksiz oldugun manasina gelmiyor her zaman.)
Buna vesile oldugun icin bende sana tesekkur ederim:-)

Son düzenleme:
Kardeşiniz ama maalesef daha profesyonel yardıma ihtiyacı var
Bu şekilde size de kendine de zarar verebilir. Profesyonel yardım alması için ikna edin.

Back
X