Cinnet getirmek uzereyim

Sinirlendiriyo dovcem yine gitcek sinir olmamak icin buraya yazdim dertlesmek icn
Ayıptır yahu , koca kızı dövüyor musun bide ? Ablasın sen , tut elini ,şevkat göster ,gözlerinin içine bak ,sevdiğini hissettir ..en kısa sürede de hastaneye yatırıp tedavi olmasını sağla ..leylekler mi getirdi bu çocuğu ,herkes bir yerlere bırakıyor ..

Eline.bir bavul verip yurt kapisina birakin bakin kiymetinizi nasil anlar..
Baska turlu akillanacagini sanmam:KK53:
sizde yakında bi çocuk sahibi olcaksınız nasıl bu kadar vicdansızca yorum yapabiliyorsunuz 16 yaşında bi çocuk hakkında ? Allah korusun sizin çocuğunuz sorunlu bi çocuk olsa onu götürüp yurt kapısına mı bırakacaksınız ??

Kardeşinin ciddi psikolojik sorunları var. Bu patalojik de olabilir yaşadığı bir travmaya tepki olarak da gelişmiş olabilir. Belki bilmiyorsun ama tacize uğramış çocuklarda bu şekilde tepkiler gelişebiliyor. Onu hastaneye yatırmanız ve gerekli tedaviyi yaptırmanız gerek. Kabul etmiyor diye bir şey olamaz, kolundan tutup götüreceksiniz ve kontrol altına alınacak.

Aslinda komple sokakta yasamaniz gerekiyor sizin anali-babali-ablali-kardesli.. hepiniz tedaviliksiniz konu sahibi.. esek kadar kizi dovup, akil hastasi edecek kadar ilgisiz birakip simdi de yakinmaniz bir garip geldi bana.. once madde bagimliligi ile ilgili tedavi ettirin.. sonra da yurda mi veriyorsunuz nereye veriyorsaniz verin.. zaten anasi babasi sevgi veremiyor, siz desek ama agzimizin tadi kacmasin ali riza bey modundasiniz.. bari yurtta kalsin en azindan okuluna falan gider..

Burda 16 yaşındaki kızı kapıyo koy diyenlerinde bir tedaviye ihtiyacı var sanırım. Evet çok zor bir durum ama eminm durduk yere böyle olmamıştır ailenzde de sıkıntı var belli 16 yaşında daha yolun başında hatasıyla doğrusuyla sahiplenilip sevgi gösterilip tedavi edilmesi sağlanarak topluma kazandırılmalı. İşin ehli uzman doktorlarla görüşün

Öncelikle 16 yaşındaki bir çocuğu sokağa atın diyenlere gerçekten inanasım gelmiyor. Vicdanlarınızı nerede bıraktınız siz.
Böylesine sorunlu bir çocuğu sokağa bırakıp kendiniz ayaklarınızı uzatıp keyfinize bakacaksınız ve gece yatarken başınızı yastığınıza rahat koyacaksınız. Vaaayyyy beeeeee!!!

Çocuğu topluma kazandırmak varken, çocuğu uçurumdan kurtarmak varken, çocuğu kötü yoldan çevirmek varken, onu düzgün, faydalı, iyi bir birey yapmak için uğraşmak varken sokağa atmak fikri nedir yahu.

Akşam kocişlerinizin önüne koyduğunuz yemeğe bile daha fazla özen gösteriyorsunuz ama bir insana o kadar özeni göstermiyorsunuz.

Konu sahibine gelince, bakamıyorsanız, keyfiniz kaçıyorsa yada sorumluluğunu alamıyorsanız (ki kardeşinizin sorumluluğunu da almak zorunda değilsiniz. Anneniz babanız ne iş yapar neden olaya müdahale etmez anlamadım) o çocuk için hiç biriniz bir şey yapmayacaksanız bırakın devlet baksın.

Günümüz çağında 16 yaşındaki bu bahsedilen kişi çocuk değil bikere, bırakın bu ah vah ayaklarını.
Doğuda 16 yaşında kız çocukları yemeye ekmek bulamayıp 50 yaşındaki adamlarla evlendiriliyor, buna da her imkan sunulmuş sonra vay efendim benim canonum yok, oldu canım.
Bağlayın bence.

sizde yakında bi çocuk sahibi olcaksınız nasıl bu kadar vicdansızca yorum yapabiliyorsunuz 16 yaşında bi çocuk hakkında ? Allah korusun sizin çocuğunuz sorunlu bi çocuk olsa onu götürüp yurt kapısına mı bırakacaksınız ??
Bazen cocuklar birseyleri kaybetme ihtimalini bilmeden bazi seylerin kiymetini anlamaz hanimefendi benim dememle goturecek degil dimi en azindan cocuk ailesiz yasayanlarin oldugunu nekadar eksik kaldiklarini bilsin demek istedim bir yorumla yurt kapisina konacak degil kaldi ki benim vicdanimi bir yorumla olcecek degilsin haddini bil

Son düzenleme:
Bu çocuk hiç sevgi almadı mı? Şiddet mi gördü? Anneniz bebekken tek mi bıraktı?Nedeni araştırılmalı.

Asil Allah sizin gibi zihniyetlerden uzak etsin bizleri!!
Ban yemeye raziyim..hic umrumda degil..
Su yazdiklariniz var ya her bir kelimesi ingrenclik yobazlik sefillik ve vicdansizlik dolu..
Allah islah etsin.
Yobaz sefil vicdansız laflarını sana milyon katıyla geri iade ediyorum.
Benim yorumum konu sahibine
Derdi sana mı düştü.Sen benim muhattabım mısın ki bana cevap da veriyorsun
Terbiyesiz insan

Evlat olsa sevilmez dedikleri böyle bişey sanırım.Ben olsam saçından tuttuğum gibi atarım sokağa ne halt yerse yesin.Yakında sizi de öldürür bu.
Burda yorumları kendine dert edinen kişiler var
Aman onların fikirleri doğrultusunda yorum yapın
Yoksa hakaret ediyorlar

gönder nereye gidiyorsa gitsin kocanla da aranı bozar gibime geliyor

Ayrica ve ayrica ustune gitmeniz gereken cok daha acimasiz yorumlar var benim ((kiymetinizi anlasin)) yorumum mi sizi rahatsiz etti siz de hamilesiniz size tavsiyem hamile insanlara karsi biraz daha nazik ve anlayisli onyargisiz olunuz ileride ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz.Saglikla buyutun bebeginizi insallah .....

Yobaz sefil vicdansız laflarını sana milyon katıyla geri iade ediyorum.
Benim yorumum konu sahibine
Derdi sana mı düştü.Sen benim muhattabım mısın ki bana cevap da veriyorsun
Terbiyesiz insan
Derdi bana dustu evet.cunku burada yazilanlari herkes okuyor.bunu bir sosyal sorumluluk olarak dusun.dusunebilirsen tabi..
Bana benim laflarimi iade etsen ne olur ki..hicbiri beni yansitmadiktan sonra..yani bu ilkokul ogrencisi ayarinda cevap verme durumunu gec..
16 yasinda psikolojik sorunlari oldugu apacik belli olan bir kiz icin "acaba anasi kafa ustumu dusurdu,at sokaga ama sokakta da dert olur millete"diyecek kadar merhamet yoksunu ve kara cahilsin!!
Bana terbiyesiz demissin ya,merhametsiz olmaktan bin kat iyidir..

Sakın sokağa falan atmayın öyle bişi yaparsanız evde vicdanınız rahat bir şekilde oturabilecek misiniz. Kardeşiniz o sizin belki de doğduğu günü hatırlıyorsunuz,o da böyle olsun istemiyordur hem neden istesin ki değil mi?Yardımcı olun ilk önce madde bağımlılığından kurtulması için gerekli her yere götürün yanında yeni bir psikiyatr bulun tedavisi için gerekirse hastaneye bile yatsın ama yalnız bırakmayın destek olun çünkü en çok desteğe ihtiyacı var

Hanımlar rica ediyorum üsluplara dikkat edin, tartışmaya girmeyin.

16 yaşındaki bu kız çok zor bir çocuk onunla yaşayacak herkesi çileden çıkaracaktır, uzaktan konuşması kolay ama sokağa atın demekle olmuyor bu işler, hadi hepimiz agresiftik yapan çocuklarımızı sokağa atalım, herşeyi tutturan, bize vuran, sinir krizi geçiren çoçuklarımızı sokağa atalım, hadi sokağa atmanızı bekliyorum.

Hiçbirinizin kendi çocuğunuz olunca kıyamazsınız ama bir başkasının çocuğu olunca atın diyorsunuz.
Bu çocuğun ablasının da günahı yok, olması gereken yer ablasının yanı değil, onun sorumluluğunu babasıyla annesi üstlenmeli, eşler ayrılmış sanırım, ayrılmış olsalar da çocukları için kafa kafaya verip gerekirse kliniklerin önünde sabahlayıp çare arayacaklar.

Geçmişte uyuşturucu kullanması, hırsızlık yapması, hayatımı yaşayacağım vb sözlerinin hepsi bir psikolojik travmanın eseri, bunun büyük bir travma olması gerekmiyor, her insan yaşadıklarından farklı etkilenir, üstelik atın atın dediğiniz henüz reşit bile olmayan bir çocuk, yaşının 16 olması büyüdüğü anlamına gelmiyor.

Siz hiç uyuşturucu kullanan bir gençle konuştunuz mu? Ben koca bir grupla konuştum, hepsinin temelinde sevgisizlik vardı, yapmayın çocukları bu kadar çabuk harcamayın, sonra sokakta kimsesiz, uyuşturucu bağımlısı olarak dolaşan çoçukların anne babaları nerede diyorsunuz, üzülüyorsunuz, ya üzülmeyin ya da çocukları zorluk görünce sokağa atın demeyin.

Konu sahibesi,
kardeşinizin sorumluluğu size düşmez, siz de henüz çok genç ve tecrübesizsiniz, kardeşinizin yaptıkları sizi bunaltır zor şeyler yaşadığınızı da kabul ediyorum, haklısınız, acilen anne babanızla konuşun, bir araya gelip kardeşiniz için mücadele etsinler, zor olacak, çok yıpranacaklar, sabırları takatleri tükenecek ama mecburlar, bir gün Allah muhafaza kardeşinizin birine veya direkt kendine zarar verdiğini duyarsanız buradaki kimsenin değil sizin ciğeriniz yanacaktır.

Gerekirse birkaç uzmana götürsünler, klinikte yatmasını gerektirecek kadar ağır durumdaysa yatırsınlar, bu çocuk bas bas bağırıyor ben iyi değilim diye.

Back
X