• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cins kedi

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
626
386
103
30
Cins yavru kedi sahiplenmek istiyorum, ancak fiyatları 3.5 4 bin civarı . Çok fazla geldi bana. Gaziantepteyim. Sahiplenebileceğim bir kedi istiyorum. Var mı bildiğiniz hanımlar? ( cins kedi niye alıyorsun, sokak hayvanı al besle yorumlarına şimdiden cevap vereyim. Ben dışarda gördüğüm kedilere yaklaşamıyorum itici geliyorlar açıkçası. Cins kediler çok minnoş geliyor , böyle bir hayvan alırsam sokaktakilere de alışırım diye düşünüyorum. Bir arkadaşımın başına aynı şey gelmişti çünkü )

Cins yavru kedi sahiplenmek istiyorum, ancak fiyatları 3.5 4 bin civarı . Çok fazla geldi bana. Gaziantepteyim. Sahiplenebileceğim bir kedi istiyorum. Var mı bildiğiniz hanımlar? ( cins kedi niye alıyorsun, sokak hayvanı al besle yorumlarına şimdiden cevap vereyim. Ben dışarda gördüğüm kedilere yaklaşamıyorum itici geliyorlar açıkçası. Cins kediler çok minnoş geliyor , böyle bir hayvan alırsam sokaktakilere de alışırım diye düşünüyorum. Bir arkadaşımın başına aynı şey gelmişti çünkü )
Cins kedinin sadece minnoş gelmesi mi sizi cezbeden?
Hayvan sevgisi bu değil kusura bakmayin.
Evet maliyeti var aşıları tam olmalı,mamasi kumu kaliteli olmali.
En önemlisi de heves olarak alınıp ben yapamiyorum deyip sokağa atılmamalı.

Yavru sokak kedisi alın.
Alışırsınız.
Cins kedilerin sağlık sorunlarından haberiniz var mı?
Özellikle yaşları ilerledikçe genetik hastalıkları tek tek çıkıyor.
Ama bir Anadolu kedisi asla öyle değil.
3.5 - 4 bin size fazla geldiyse cins bir kedinin veteriner ve mama masraflarını karşılayamazsınız.

Ayrıca evinizde de sineklik bs yoksa taktırmak zorundasınız.
Kedi sahiplenmek çok büyük bir sorumluluk ve sabır ister.
Almadan önce 40 kez düşünün

Ah canım yaa 👀

Cins yavru kedi sahiplenmek istiyorum, ancak fiyatları 3.5 4 bin civarı . Çok fazla geldi bana. Gaziantepteyim. Sahiplenebileceğim bir kedi istiyorum. Var mı bildiğiniz hanımlar? ( cins kedi niye alıyorsun, sokak hayvanı al besle yorumlarına şimdiden cevap vereyim. Ben dışarda gördüğüm kedilere yaklaşamıyorum itici geliyorlar açıkçası. Cins kediler çok minnoş geliyor , böyle bir hayvan alırsam sokaktakilere de alışırım diye düşünüyorum. Bir arkadaşımın başına aynı şey gelmişti

Korkarım size "minnoş" gelen o kedilerin kapının önüne konması bebekliğinin sona ermesi ya da hayvan beslemenin zorluklarını görmenize bakacak. Bir canlıya evinizi açmanız, ailenize bir bireyin katılması anlamına gelir. Yazmaya başladığımdan beri sokakta görülen bir kedi nasıl ve neden itici gelir, bir yandan da onu düşünüyorum. Ne mutlu bana ki hala en ufak bir fikrim oluşmadı.
Sorunuzun cevabına gelirsek, hayvan beslemek özellikle sağlıkla ilgili sorunlar olduğunda oldukça pahalı bir durum haline gelebiliyor. Sadece mama ve kum ile bitmiyor o iş.
Umarım kararınızı tekrar gözden geçirip bir canı mutsuz edecek bir adım atmazsınız.

Umarım herhangi bir kediyi sahiplenip hayatını karartmamışsınızdır.
"Satın almak" için 4 bin lira fazla geliyorsa neyinize güvenip cins kedi sahiplenmek istiyorsunuz onu da anlamadım.
Cins kedilerin birçoğu birçok kalıtsal hastalıkla dünyaya geliyor ve tedavileri masraflı oluyor.
Yarın hayvancağız hastalanınca başınızdan atacağınız tee buradan belli.
Kedi biblosu alın bence siz. Bakar bakar "ay ne sevimliii" dersiniz.

Back
X