Cinsel ilişki acı vericiymiş!

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
73
Yeni evli bir arkadaşım bunu söyleyip duruyor. Çok gözümü korkuttu ve anlam da veremiyorum bu kadar doğal bir şeyin bu kadar acı verici ve zor bir olay olmasına. Başka evli arkadaşlara sorduğum da o kadar da değil diyorlar. Ama hala anlayabilmiş değilim işin aslını.
Evlenirken kendimizi acılara mı hazırlayalım yoksa bu arkadaş mı abartıyor ?

Acı olsaydı bunca insan bu kadar evli kalamazdı Canım arkadaşının başka bir sorunu vardır bir uzmanla görüşsün

Acı olsaydı bunca insan bu kadar evli kalamazdı Canım arkadaşının başka bir sorunu vardır bir uzmanla görüşsün
zamanla alışıyorsun o kadar zor olmuyor falan diyor ama başta çok krokunçmuş. insanlar dürüst davranıp bunu söylemiyormuş :-s ben de neden doğal bir şey bu kadar acılı olsun ki diyoruum.

acı yok rocky korkma korkunca kasarsın kendini

Ben altı ay sızısını çektim orası şışıyodu sürekli tahriş oluyodu artık girip çıkmaktan öyle yani illaki ağrı sızı oluyo tahrişten kanamada olur;):)

zamanla alışıyorsun o kadar zor olmuyor falan diyor ama başta çok krokunçmuş. insanlar dürüst davranıp bunu söylemiyormuş :-s ben de neden doğal bir şey bu kadar acılı olsun ki diyoruum.
Ne dürüstlüğü, ne zorluğu O anın verdiği hisle zaten acı olmaz ki :) Aksine adam dursa sen istersin Daha da açık nasıl olunur bilemiyorum
. Özetle, korkma, gel gel gel güzelim hiç acımayacak diye Tarkan dan nağmeler :)

Herkesin kızlığı farklı Canım o iş kolay önemli olan evliliği sürdürebilmek gerisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…