ya valla öyle bir anlatıldı kiAcı yok, boşuna abartmayın
Acı olsaydı bunca insan bu kadar evli kalamazdı Canım arkadaşının başka bir sorunu vardır bir uzmanla görüşsünYeni evli bir arkadaşım bunu söyleyip duruyor. Çok gözümü korkuttu ve anlam da veremiyorum bu kadar doğal bir şeyin bu kadar acı verici ve zor bir olay olmasına. Başka evli arkadaşlara sorduğum da o kadar da değil diyorlar. Ama hala anlayabilmiş değilim işin aslını.
Evlenirken kendimizi acılara mı hazırlayalım yoksa bu arkadaş mı abartıyor ?
ya valla öyle bir anlatıldı kivay efendim olmayan bir yer açılıyor da vay ağladım da
Yok kız, acı yok :) bikaç damla kan olur sadece. Onun da acısını değil, aktığını hissedersin. Bu kadar :) Bunca insan nasıl yapıyor?ya valla öyle bir anlatıldı kivay efendim olmayan bir yer açılıyor da vay ağladım da
zamanla alışıyorsun o kadar zor olmuyor falan diyor ama başta çok krokunçmuş. insanlar dürüst davranıp bunu söylemiyormuş :-s ben de neden doğal bir şey bu kadar acılı olsun ki diyoruum.Acı olsaydı bunca insan bu kadar evli kalamazdı Canım arkadaşının başka bir sorunu vardır bir uzmanla görüşsün
Kızlık zarından bahsetmiş arkadaşOlmayan bir yer açılıyor derken
vajina çok darmış da normalde o an genişliyormuş ve acı veriyormuş. kızlık zarını hissetmemiş bile bu acıların yanında.Olmayan bir yer açılıyor derken
vajina çok darmış da normalde o an genişliyormuş ve acı veriyormuş. kızlık zarını hissetmemiş bile bu acıların yanında.
acı yok rockyYeni evli bir arkadaşım bunu söyleyip duruyor. Çok gözümü korkuttu ve anlam da veremiyorum bu kadar doğal bir şeyin bu kadar acı verici ve zor bir olay olmasına. Başka evli arkadaşlara sorduğum da o kadar da değil diyorlar. Ama hala anlayabilmiş değilim işin aslını.
Evlenirken kendimizi acılara mı hazırlayalım yoksa bu arkadaş mı abartıyor ?
arkadaşım evlenmeden önce çok rahat bakıyordu bu olaya. şok olmuş zaten bu nedenle.Neye şartlanırsanız o olur.
Ama ağlamak da abartı olmuş cidden.
Ne dürüstlüğü, ne zorluğuzamanla alışıyorsun o kadar zor olmuyor falan diyor ama başta çok krokunçmuş. insanlar dürüst davranıp bunu söylemiyormuş :-s ben de neden doğal bir şey bu kadar acılı olsun ki diyoruum.
Herkesin kızlığı farklı Canım o iş kolay önemli olan evliliği sürdürebilmek gerisi olurzamanla alışıyorsun o kadar zor olmuyor falan diyor ama başta çok krokunçmuş. insanlar dürüst davranıp bunu söylemiyormuş :-s ben de neden doğal bir şey bu kadar acılı olsun ki diyoruum.
bu kişisel birşey bence herkes de böyle olmaz kiBen altı ay sızısını çektim orası şışıyodu sürekli tahriş oluyodu artık girip çıkmaktan öyle yani illaki ağrı sızı oluyo tahrişten kanamada olur;):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?