Cinsel ilişki acı vericiymiş!

Sanirsam bu durum bunyeyle ve o an ki rahatliginla alakali. Ben sorun yasayacağimi dusunmemistim ama malesef yasadim bizimki iki gün olmadi olamadi daha dogrusu. Olmayinca da hepten gerildim kasildim ama daha sonra alisiyosun. Tavsiyem kendini kasmamak kastiginda bildigin duvara donusuyo orasi :)

Vajina cinsel birliktelik ve dogum için var olan bir organ. Sanki kolunu bacağını kestirmiş gibi acıyla anlatıyorlar sonra vajinismus ve boşanmalar oluyor. Cinsellik bir armağandır ve iki tarafıda mutlu eden bir eylemdir. Korkmanı gerektirecek hiçbirşey yok. Bu kadın doğasında var. Kendini gereksiz yere korkutma.

arkadaşım da duvar benzetmesini yaptı.

ben de böyle düşünüyorum ama kimisi de sorun yaşıyor işte. arkadaşım da rahattı oysaki. o yüzden başıma ne geliceğini bilmez bir ruh haline büründüm ister istemez.

ben de böyle düşünüyorum ama kimisi de sorun yaşıyor işte. arkadaşım da rahattı oysaki. o yüzden başıma ne geliceğini bilmez bir ruh haline büründüm ister istemez.
o an rahat değilmiş demek ki kasmış kendini ya da vücudunu hazırlayamamış.Asla kendini kasmayacaksın o zaman ne acı hissedersin ne de bir şey.sen beni dinle boşver arkadaşını

demek ki rahat değilmiş ayrıca partnerde önemli yani eşi hodukse işimi göreyim yatayim kafasında topar zaten karşı taraf zevk almaz çiftler rahat olup isteklerini paylasmali

Kayganlaştırıcı denen bişey var kullansın söyle o duvar denen kısım kasmaktan oluyor. Korkup kasıyor kendini kitliyor vücut Savunmaya alıyor acaba bir tehlikemi var deyip. Korkma yani rahat ol benim arkadaşım da ay hiç acımadı neyini abartıyorlar dedi. Ama millet acaba kız değilmi derler diye herkese acıdı falan dedi. Arkadaşında o kafada olabilir

Acik konusayim.
Acinin psikolojik oldugunu, insan yeterince isterse aci falan olmayacagini dusunurdum.
Cinsellik de benim icin cidden onemlidir,
Ama dogruyu soylemek gerekirse ilk birlesme inanilmaz aciliydi benim icin. Malum duvar hissi oldu bende de. Ama birlesme olduktan sonra zevk de oldugu icin aciyi hissetmemeye basladim galiba. Vajinismusun kiyisindan dondum diyebilirim.
Sonraki bir kac birlesme de aciliydi ama katlanilmayacak bir sey degil.
Iliskideki aci boyle kucuk tursu biberler gibi hem aci hem tatli :))

Erkek bencilse evet acı verir.kardeşimin kocasıda bencillikten kardeşimi kıvrım kıvrım kıvrandırmıştı uzun süre.önsevişme olmadan lap diye olaya dalarsa kadının canı yanar tabi.ama diğer türlü acı yok hatta keyf var :)

yok arkadaşım o kafada değil çok samimi açıklamalar yapıyor ama anladım ki o hazır olamamış ve olaylar buna bağlı olarak sürüp gitmiş. zamanla aşar umarım.

sen o arkadaşı fazla dinleme
Yahu ilgincsiniz hee duvar derken zaten cimentolu tuglali duvardan bahsettik zaten 'mecazi anlamdan' haberiniz yok sanirim. Gayette dedigim seyin arkasindayim kendini rahat birakmaz kasarsan ordaki kaslar devreye girip tam birlesimi engelliyor. Cinsel iliski ölüm, kabus,pis kaka demedim aksine çok guzel bi sey. Sadece kendini ne kadar rahat birakir onun keyfini yasarsa aci zevke donusur hepsi bu.

Eşin işini bilirse sen de kendini sıkmazsan ne olup bittiğini anlamazsın bile. Olmayan yer dediği yerden bebek çıkıyor. Demek ki kasmazsan kendini ihtiyaç kadar esniyor.

ay inşallah

vajınısmus yasamıs bu sebeple evlılıgımın 1. ayında kızlık zarı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı olmus bırı olarak soyluyorum

kendını kasarsan duvar hıssıyatı olur ve bu ılıskıye asla ızın vermez
kaslar okadar guclu kı mumkun degıl kastınmı acamıyorsun

ama ılkı atlatıcam sonra gecıcek bılmedıgım ıcın cekınıyorum bu psıkolojık kımısı agrı der ben zevk derım dersen bı sıkıntı olmadan atlatılır :)

bu arada suan 6 aylık kızım var :)

Tabi ki de yok öyle bi şey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…