Cinsel ilişki acı vericiymiş!

Ha.açık olmayan yer genişliyor vs diyorlar buda soru işareti yaratmasın. Yapısı itibarı ile doğal genişleme öyle yırtılmış gibi vs değil. Ne diye korku salarlar anlamam

Ayy şöyle konular gerçekten tuhaf ya.
Koskoca insansınız ayy acıyacak ayy her yer kan gölü olacak ayy parçalanacak vs vs diye kuruntu yapıyorsunuz.
Arkadaşınızın size bunu anlatması başlı başına tuhaf zaten, hani ilk gece yanınızda doktor beklesin dese acaba diyeceksiniz az araştırın yahu.

Ön sevişme kısa tutulursa acı olması muhtemel.. eş bencil olmayıp kadını hazırlamalı.. ama bazı kadınlar daha istekli olduğu içn ön sevişmesiz mevzuya giriyo olabiliriler ....
haklısın sanırım zaten kayganlaştırıcının işi rahatlattığını söyleyince mevzunun hazır olmakla ilgili olduğunu anladım.

Kk ne bir sure takilirsan goreceksin ki artık kadınlar erkeklerin ustune atlıyor erkeklerde tık yok o arkadaşın 1 yıl sonra konu açar buraya ben çok istiyorum eşim kaçıyor bilmem ozler bu acılı günlerinitadini çıkarsın

Arkadaşın yeterince islanmiyor ve zevk almıyor.
Oysa gayet zevk verici bir eylem.

Sorun arkadaşında. Kendi cinsel hayatı kötü diye seni de korkutmaya çalışmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…