- 14 Ekim 2015
- 3.853
- 14.696
- 208
- Konu Sahibi Yildizince
-
konu sahibi koordinatlı konum istiyor sanırım.Çöp kovasına koşuyoruz birlikte.Baktık yetişemiycez en yakın camdan aşşağıya bırakıveriyoruz.
Yahu insan neden böyle bir soru sorar ki?Çoğunluğa göremi eşinizin boşalacağı yeri belirleyeceksiniz.
Sitede böyle bir yasak olduğunu sanmıyorum. Bildiğim kadarı ile de yönetici veya site sahibi değilken kuralları siz mi belirmeye çalışıyorsunuzIstemeyenin cevap vermeyecegini hatirlattiginiz icin tesekkur ediyorum da milletin esinin nereye bosalacagini merak edecek kadar yozlasmasak hani?
Sitede böyle bir yasak olduğunu sanmıyorum. Bildiğim kadarı ile de yönetici veya site sahibi değilken kuralları siz mi belirmeye çalışıyorsunuz haddini bilmemek insani küçük düşürüyor
eşin bırakabilir de sen nasıl camdan aşağı bırakabiliyorsun?Çöp kovasına koşuyoruz birlikte.Baktık yetişemiycez en yakın camdan aşşağıya bırakıveriyoruz.
Yahu insan neden böyle bir soru sorar ki?Çoğunluğa göremi eşinizin boşalacağı yeri belirleyeceksiniz.
eşin bırakabilir de sen nasıl camdan aşağı bırakabiliyorsun?
Aaaa nasıl yani siz bırakamıyormusunuz camdan aşağı?eşin bırakabilir de sen nasıl camdan aşağı bırakabiliyorsun?
EvettttmBenim eşim bazen göbeğime, bazen de memişlerime boşalıyor. Umarım bu konuda yalnız değilimdir. O yüzden bu soruyu sordum.
Benim eşim bazen göbeğime, bazen de memişlerime boşalıyor. Umarım bu konuda yalnız değilimdir. O yüzden bu soruyu sordum.
O küçük açılan şemsiyeden de koyun.Bardağa yapıyor bende üzerine leblebi ve tarçınla sunumumu hazırlıyorum
O küçük açılan şemsiyeden de koyun.
Lütuf ediyorsunuz üstadım işte sizden ne öğrendiysek, elimizden geldiği kadar.bu işten anlıyorsunuz :))
Lütuf ediyorsunuz üstadım işte sizden ne öğrendiysek, elimizden geldiği kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?