Cinsel ilişki ve belirsizlik?

Kardeş benim midem bulanıp başım dönmüyor ya
Nasıl başarıyosunuz gerçekten hayret ediyorum

Ankara da eczane kaynıyor ya
Herhalde akıllarına bu soru işareti yeni düşmemiştir
Cumartesi tüm gün açık eczaneler bi de

Ayyy amma uzatmissiniz ben sizin kadar alttan alamayacagim anam sen anne felan olma aman deyim senin çocuk bu cahilliginle seni anne kabul eder mi acaba yazık günah anasının kendi bedeninden haberi yok vah vahh

Ya kız neden sürtünüyosa sürtünüyo size nee ?? İşine gelmiyosa yorum yapma illa ama illa fikir belirteceksiniz.

Konu sahibi hamile değilsin.

Allah Allah o zaman sormayacak haydaaaa. O sorunca sıkıntı yok üstelik kimse bir şey de dememiş denecek çok şey vardaa

Okuduğuma pişman oldum sürtme akma yeri burasımı cinsellik değil mi ? Her ayrıntı yı anlatmışsınız hamile kaldıysanız burdan biz napacağız gebelik testi yapmak burda her şeyi anlatmaktan daha kolay

Burada yorum beğenmeyenleri anlamıyorum. Sonuçta burası bir forum ve herkes istediğini yazar hakaret gibi şeyler olmadığı sürece. Konu sahibi bu şekilde bir konu açarak böyle yorumlar da geleceğini hesaba katmalı, kaldıramayan görmezden gelemeyen konu açmasın kendi iyiliği için. Kaldı ki şu devirde böyle bir konu açmak gerçekten insanı güldürüyor, yani şu bilgi çağında böyle cahillik olması enteresan.
Ha, emin olmayan da test yapmalı, burada insanlar ne yaşandığını nasıl yaşandığını detaylarıyla bilmediğine göre. Kaç tane böyle hamile miyim acaba diye konu gördüm, gülesim geliyor.
Bu arada konu sahibi zaten herkes demiş, ben de eksik kalamayacağım, hamile değilsin. Baş dönmesi bulantı öyle hemen olmuyor, o işler filmlerde olan şeyler. Ayrıca hamile kalmaya çalışan dünya kadar kadın var ve normal cinsel ilişki yaşadıkları halde kalamıyorlar. Kısacası sürtünerek hamile kaldıysan mucizedir bu.

ben de artık bu konulardan çok sıkıldım.
kimin ne yaptığı umurumda değil,
ama herkes her şeyi yapıp da keşke burada bize ah vahlanmasa da arkasında dursa.

hamile falan da değilsin.

Oldu mu olmadı mı bi halt anlamadım ama sürtünme ilişki değildir. Bigün sürtünürken alev alcanız bu nedir yahuu :))

uç gün uc gece mi sürtme oldu
Korkuyorsan neden yapıyorsun
Neyse Nur topu gibi bebeğiniz oluyor gözünüz aydın :) yasın cok küçük girme bu işlere oku eğitime ver kendini pişman olma yasın küçük cok

Nasıl kaldırabilirim?

Konular hiçbir şekilde silinmiyor burada, kurallara aykırı olmadığı sürece. Ve sürtünme ile de olsa hamile kalmak mümkün bence gecikme olursa acilde bir kan testi yapmanızda fayda var... Ancak muhtemelen hamile değilsinizdir olası bir gecikme sebebi de stresten olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…