- Konu Sahibi pistachio_27
-
Bazı erkeklerin cinsel performansı çok yüksek ama nadir. 10 kişiden bir tanesidir. Geneli 10-15 dakikada bitip, 2 kere anca yapıyor. Benim bir sevgilim vardı. Bir günde 8 kere yapmıştık. Her biri en az yarım saatti. Sadece yemek ve uyku için ara vermiştik. Ama ilişkimiz çok sado-mazoşist bir hal almıştı. Beni resmen kendine köle yaptı. En sonunda ayrıldım.On dakikada bir boşalıyorsanız valla helal olsunben maks iki kez boşalabilirim dürüst olayım, o da çok ara verdiysem falan. Şaşırdım valla bunun normal olduğunun kabul edilmesine. 1 saatlik performanslar, bir sevişmede 5 kere boşalmalar falan biraz p.rno gibi ya. Penetrasyon 20-30 dk’yı geçince dikkatim dağılıyor zaten benim.
Evet benım esim. Boyle erkekler var.Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Bu hergün 1 saat sürmüyor ona can dayanmaz10-15 dakika arası 4-5 kez boşalıyorum dediğiniz, herhalde ıslanmanızdan boşalma olarak bahsediyorsunuz. Her sevişmede 5 kez orgazm olduğunuza inanmadım ben. Çok ekstrem olurdu yani. 1 saatlik performans da normal falan değildir yani ortalamanın üstü bir performanstır kesinlikle.
İnsan bi yerde sıkılmıyor değil tabikide 1 saat öyle şehvetle arzuyla geçmiyor bazen bi kal geliyor bitsin diye bekliyosun dikkat dağılıyor. Sonra yeniden o dikkat yeniden toparlanıyor.iOn dakikada bir boşalıyorsanız valla helal olsunben maks iki kez boşalabilirim dürüst olayım, o da çok ara verdiysem falan. Şaşırdım valla bunun normal olduğunun kabul edilmesine. 1 saatlik performanslar, bir sevişmede 5 kere boşalmalar falan biraz p.rno gibi ya. Penetrasyon 20-30 dk’yı geçince dikkatim dağılıyor zaten benim.
Bu hergün 1 saat sürmüyor ona can dayanmazmaxı böyle normali 20-30dk arası gayet normal gidiyor. Tekrar anlatmaya gerek yok durumun ıslanmak olmadığını anlattım başka bir arkadaşa
İnsan bi yerde sıkılmıyor değil tabikide 1 saat öyle şehvetle arzuyla geçmiyor bazen bi kal geliyor bitsin diye bekliyosun dikkat dağılıyor. Sonra yeniden o dikkat yeniden toparlanıyor.i
İşte diyorum ya bazen gerçekten sıkılıyo insan bu ne ya yeter diyesi geliyo. Ama işte elimizdeki nadir erkeklerden olduğu için ses çıkarmıyoruzValla şaşırdım ne yalan söyleyeyim ben de kendimi tecrübeli bulurdum ayıptır söylemesi. Dediğiniz gibi adamlara denk geldim nadiren ama çok sıkıcıydı ya vajina rendesi gibi o ne öyle ya 1 saat git git bitmiyo
Bizim öyle ilk 50 dk sürüyor diğerleri 35 40 dk yakınArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Ay birde kırmızı renkle yazmış.Bizim öyle ilk 50 dk sürüyor diğerleri 35 40 dk yakın
Niye tahrik mi oldun kızAy birde kırmızı renkle yazmış.
Yaş 23 ergen ergen cevaplar. Benim babam senin babanı döver gibi cümleler. Allah yardım etsin ne diyim.Niye tahrik mi oldun kızkıskandın mı yoksa sizin ki okadar sürmüyor mu
Sende 87 lisin ama maşAllah 23 yaşında senin deyiminle "ergen" kızlarla uğraşıyorsun aklın gençliğinde filan mı kaldı nedir üzüldüm gerçekten buda son cevap uğraşamamYaş 23 ergen ergen cevaplar. Benim babam senin babanı döver gibi cümleler. Allah yardım etsin ne diyim.
Durduk yere olmaz o, bir sağlık sorunu söz konusudur, gidip kan değerlerine şekerine koleterolüne baktırınUlan kim bize nazar değdirdi. Arkadaşlar okurken niye maşallah demediniz
Sorun kocada değil bendeDurduk yere olmaz o, bir sağlık sorunu söz konusudur, gidip kan değerlerine şekerine koleterolüne baktırın
Valla ben maşallah dedimSorun kocada değil bende
Ya çocuk kaybından sonra korunalım dedik. Haliyle prezervatif kullanmaya başladık. Normalde benim 4 5 gidiyordu. 2.de kuruyorum, acaba diyorum prezervatif mi kurumamı sağlıyor. Canımı yakıyo 10 dakka içinde kalkasım geliyo benim hemenValla ben maşallah dedimgeçmiş olsun canım nedir sıkıntı
Prezervatiftendir o, benim de çok canımı yakıyor. Canını sıkma, bir süre dişini sık ama çok önemli düşükten sonra korunmak. Ben de bebek kaybettim, acısını bilirim başın sağolsunYa çocuk kaybından sonra korunalım dedik. Haliyle prezervatif kullanmaya başladık. Normalde benim 4 5 gidiyordu. 2.de kuruyorum, acaba diyorum prezervatif mi kurumamı sağlıyor. Canımı yakıyo 10 dakka içinde kalkasım geliyo benim hemen
Amin çok teşekkür ederim. Sizinde başınız sağolsun.Prezervatiftendir o, benim de çok canımı yakıyor. Canını sıkma, bir süre dişini sık ama çok önemli düşükten sonra korunmak. Ben de bebek kaybettim, acısını bilirim başın sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?