- 10 Aralık 2017
- 2.358
- 2.257
- 133
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Bence de normal suresi budur.40 dk fazla diyenler sorun var diyenler, çok kısa yaşayanlar sanırım, 30-40 dk bence ideal süreler
Kaç senelik evlisinizAbartmiyorum uydurmuyorumda.Yani oldu bittiye gelmesi kendi adıma beni inciltirdi.Bu konuda kendimi şanslı görüyorum.Esim hem ön sevişmeyi hemde ilişkiyi kendini frenleyerek beni düşünerek elinden geldiğince uzun tutuyor.Bizim beraber paylaştığımiz en özel şey bunun 15 dkkada bitmesi beni uzerdi duygusuz gelirdi.
Seni şanslı şey seniiiAbartmiyorum uydurmuyorumda.Yani oldu bittiye gelmesi kendi adıma beni inciltirdi.Bu konuda kendimi şanslı görüyorum.Esim hem ön sevişmeyi hemde ilişkiyi kendini frenleyerek beni düşünerek elinden geldiğince uzun tutuyor.Bizim beraber paylaştığımiz en özel şey bunun 15 dkkada bitmesi beni uzerdi duygusuz gelirdi.
Darısı herkese bacımSeni şanslı şey seniii
8 nedenKaç senelik evlisiniz
Yok sağol , ben başka şanslar arıyorum… insansicası bana kafiDarısı herkese bacım
Anlatmanıza göre gayet iyi bir ilişkiniz var ondan daha başlardasjnjz diye düşündüm8 neden
İlk başlarda böyle iyi değildi.Ailesi çok karışıyordu biz birbirimizi anlayamıyorduj.İliskiden zevk almiyordum süre uzadıkça yoruluyordum.Ne zaman birbirimizi anlamaya başladık evlilik oturdu aşkımız çoğaldı o zaman daha güzel oldu herşey.Bence biz cinselliği sadece anlık boşalma değilde birbirimize dokunma hissetme olarak düşündüğümüz için böyle devam ediyor.Umarim hayat bizi böyle devam ettirirAnlatmanıza göre gayet iyi bir ilişkiniz var ondan daha başlardasjnjz diye düşündüm
Siz ön sevişme falan böyleİlk başlarda böyle iyi değildi.Ailesi çok karışıyordu biz birbirimizi anlayamıyorduj.İliskiden zevk almiyordum süre uzadıkça yoruluyordum.Ne zaman birbirimizi anlamaya başladık evlilik oturdu aşkımız çoğaldı o zaman daha güzel oldu herşey.Bence biz cinselliği sadece anlık boşalma değilde birbirimize dokunma hissetme olarak düşündüğümüz için böyle devam ediyor.Umarim hayat bizi böyle devam ettirir
İnşallah bizlerinde böyle güzel hissettiğimiz ilişkilerimiz olurİlk başlarda böyle iyi değildi.Ailesi çok karışıyordu biz birbirimizi anlayamıyorduj.İliskiden zevk almiyordum süre uzadıkça yoruluyordum.Ne zaman birbirimizi anlamaya başladık evlilik oturdu aşkımız çoğaldı o zaman daha güzel oldu herşey.Bence biz cinselliği sadece anlık boşalma değilde birbirimize dokunma hissetme olarak düşündüğümüz için böyle devam ediyor.Umarim hayat bizi böyle devam ettirir
İnşallah bizlerinde böyle güzel hissettiğimiz ilişkilerimiz olur
40 dakikada insanin cani cikar ya abartiyorsunuz bence
Oda sana bağlı bacım artık. Önerim seks öncesi bol bol bol sıvı tüketmek ama altına işeyecek kadar değil. Birde kendi boşalmanı kontrol etmen gerekiyor. Ortalama eşimle 1 saat sürecekse ben 10 15 dk arayla 4 5 kez boşalıyorum haliyle bi kuruma olmuyo40 dk nasil islak kalabiliyor esas soru o
Bunu ayarlayabilene şapka çıkarıyorum, daha da yorumum yok. Bu işin pîrisiniz.Oda sana bağlı bacım artık. Önerim seks öncesi bol bol bol sıvı tüketmek ama altına işeyecek kadar değil. Birde kendi boşalmanı kontrol etmen gerekiyor. Ortalama eşimle 1 saat sürecekse ben 10 15 dk arayla 4 5 kez boşalıyorum haliyle bi kuruma olmuyo
Estağfurullah. Altı üstü 1 buçuk yıl olacak daha evleneli. Henüz birşeylerin ritmini oturtmaya çalışıyoruz halaBunu ayarlayabilene şapka çıkarıyorum, daha da yorumum yok. Bu işin pîrisiniz.
Boşalmaktan kastınız ne ben hiç anlamıyorum valla.kadınlarda öyle erkeklerinki gibi somut bir boşalma yok ki.çok anlamsız geliyor bana bu tabirler.kastının klitorisle oynadığın zaman gelen su mu acaba ?Oda sana bağlı bacım artık. Önerim seks öncesi bol bol bol sıvı tüketmek ama altına işeyecek kadar değil. Birde kendi boşalmanı kontrol etmen gerekiyor. Ortalama eşimle 1 saat sürecekse ben 10 15 dk arayla 4 5 kez boşalıyorum haliyle bi kuruma olmuyo
Açıkçası hiç kafamı çeviripte izlemedim kendi boşalmamı ancak şöyle ki hissettiğim ve eşimin dediğine göre, eşimin kasığına kadar tamamen ıslatan ve hafiften yapış yapış bir yapısı varBoşalmaktan kastınız ne ben hiç anlamıyorum valla.kadınlarda öyle erkeklerinki gibi somut bir boşalma yok ki.çok anlamsız geliyor bana bu tabirler.kastının klitorisle oynadığın zaman gelen su mu acaba ?
Kendi kazancını normalmiş gibi aksettirip orta gelirli insanları kudurtan zengin tipler gibisiniz.normal falan değil gayet iyi bir performans.Bence de normal suresi budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?