- 7 Ağustos 2023
- 3
- -3
- 0
- 29
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Inann buna var kadınını boşaltmadan erkek zaten boşalmamalı antalyadaysan yardımcı olurumArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Sakin ol Mahmut abi yardıma gerek yokInann buna var kadınını boşaltmadan erkek zaten boşalmamalı antalyadaysan yardımcı olurum
Aynı şey benim de başıma gelmişti.çok şaşırdım aynı şeyi yaşayan birini buluncaTabi ki var benim heriftensonra niye vajinam kasinti agri cekiyor artik 4 saat wc’den cikamiyorum sonra düsünün, beyaz bayrak salladim dedim ki Benim icin uzun dayanmana gerek yok, bosalamiyorum diye uzun tutmaya calisiyordu kiyamam hayatimizda en uzun ve ilk defa diyorum ilk defadan kastim uzun süreligi 3 saat boyunca araliksiz ön sevisme ve cinsellik yapmaya devam ettik. Sonum hüsran oldu bartholin kisti olup ciktim tabi ki ameliyat oldum Allah daha kimseye düsman basina vermesin… en dogali 15-30 dakika fazlasina gerek yok abartmaya
3 saatte aralıksız her ilişki zor ya 1 saat falan iyi ama 3 saatAynı şey benim de başıma gelmişti.çok şaşırdım aynı şeyi yaşayan birini bulunca
Normal ilişki suresi olarak 30.40 dakika normal30-40 dakika sadece penetrasyonsa bilemeyecegim ama önsevisme+penetrasyonla adam ereksiyonunu kaybetmeyip bosalana kadar 2 saati buluyoruz.
Sadecd penetrasyonun suresini tutmadim hic
Hepsi dahilse yeter bence de.Normal ilişki suresi olarak 30.40 dakika normal
İkisefer yapınca o süre oluyorHepsi dahilse yeter bence de.
Sadece penetrasyonsa bilemedim. 40 dk git gel gozumde buyudu bir an
Yok ben tek sefer icin dedim. Yoksa ikiser saatten iki uc kere de yapilirİkisefer yapınca o süre oluyor
Ara vererek mi anlamadimYok ben tek sefer icin dedim. Yoksa ikiser saatten iki uc kere de yapilir
Ay anlaşamadık bir turluAra vererek mi anlamadim
Insan insana bunu yapar mi!!!30 dkdan sonrası gereksiz insan şey etmeye girer.
ziyanı yok30 dkdan sonrası gereksiz insan şey etmeye girer.
10 dakika ortalamamı olur nasıl hızlı adamların ortalaması bunlar. 10 dakika için soyunmam şahsenBir hastalığı yoksa ya da bir ilaç takviyesi vs. yoksa, sanmıyorum. O kadar süre insan yorulur ek olarak. Genelde ortalama 10 dakika filan sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?