• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel Iliskiyi 30-40 Dakika bosalmadan sürdürebilen Erkek var mi

bence tek iliskide bu kadar süre olması pekte iyi bisey degil, ben zevk alamiyomu diye dusunurum karsimdakinin zevk alan 30-40 dk dayanamaz çünkü. biz esimle ilki kisa 5-10 dk, sonrakiler sadece birlesme 15-25 dk 3-4 kere yapabiliyoz.
Zevk almamakla alakalı değil. Adam uzun sürdürebiliyor sadece. Bizde de ilki 5-10 dk sonraki 15 dk falan olsa çok sayıda yapabiliriz. Ama tek seferde minimum yarım saat sürüyor. 2. 3. çok nadir mesela bizde bu yüzden.

Eski erkek arkadaşım 1 dk altında boşalıyordu. Tam ilişkiye de girememiştik zaten bu yüzden. Ama çok kısa sürdüğü için 6-7’yi gördüğümüz oluyordu. Ben bu yüzden arkadaşlarım flörtleşirken sayıyla övünen erkeklerden uzak durun, erken boşalıyordur diyordum 😂.

Ben de şaşırıyorum şehir efsanesinden bahsediliyormuş gibi davrananlara, 40dakika sadece penetrasyon zor ve kadın için de acı verici olabilir ama pozisyon değiştirerek sevişerek 40 dakika ereksiyon benim için de çok normal. Ya bizimkiler jonny sins ya memlekette adam yok

Prezervatifin içeride kalması sorun değil ağzı dışarıda olsun yeter. Sen şimdi bedenini dinlendirmek istiyorsun doğal olarak ama nuvaring diye bir şey var araştır, o haplar gibi kuruluk yapmıyor. Daha avantajlı, hormonlu spiral de düşünebilirsin, eskiden sadece doğum yapmış kadınlara takıyorlardı şimdi herkese takıyorlar
Arkadaşımın ta içeride kalmış, jinekoloğun müdahalesi gerekmiş 🤦🏼‍♀️. Benim dışarıdan görünür şekilde oldu, elimizle kendimiz çıkarıp aldık. İçeri bulaşma durumu olmamıştı bende.

Spiral şu an pek mantıklı değil çünkü bulunduğum ilçede kadın doğum doktoruna ulaşmam çok zor oluyor. Düzenli kontrole gitmem pek mümkün değil şu an. En iyisi bir ay hapı bırakıp doktorumun önereceği başka bir markaya geçmek gibi duruyor şu an için.

Yeah beybi, bizim herifler hiç zevk almıyorlar o yüzden düzenli cinsel hayatımız var. Öyle zevk almaya almaya sevişiyoruz, zevk almadığımız halde sevişmek istiyoruz falan. Öyle yani 😂
Bir kız arkadaşımı aşırı erken boşalan sevgilisi kandırmıştı çok heyecan yapıyorum, çok aşırı zevk alıp dayanamıyorum o yüzden çabuk bitiyor diye. O aklıma geldi :D

Geciktirici kullanıyor diyorum bunu kız bile ispatlayamaz çünkü 30 dk önce kullanması gerekiyormuş 😂

Zevk almamakla alakalı değil. Adam uzun sürdürebiliyor sadece. Bizde de ilki 5-10 dk sonraki 15 dk falan olsa çok sayıda yapabiliriz. Ama tek seferde minimum yarım saat sürüyor. 2. 3. çok nadir mesela bizde bu yüzden.

Eski erkek arkadaşım 1 dk altında boşalıyordu. Tam ilişkiye de girememiştik zaten bu yüzden. Ama çok kısa sürdüğü için 6-7’yi gördüğümüz oluyordu. Ben bu yüzden arkadaşlarım flörtleşirken sayıyla övünen erkeklerden uzak durun, erken boşalıyordur diyordum 😂.

Arkadaşımın ta içeride kalmış, jinekoloğun müdahalesi gerekmiş 🤦🏼‍♀️. Benim dışarıdan görünür şekilde oldu, elimizle kendimiz çıkarıp aldık. İçeri bulaşma durumu olmamıştı bende.

Spiral şu an pek mantıklı değil çünkü bulunduğum ilçede kadın doğum doktoruna ulaşmam çok zor oluyor. Düzenli kontrole gitmem pek mümkün değil şu an. En iyisi bir ay hapı bırakıp doktorumun önereceği başka bir markaya geçmek gibi duruyor şu an için.
Ben doyduktan sonra sayıya bakmam açıkçası devamı gelsin istemiyorsam mesele bitmiştir. O yüzden tek bir uzun yeterli benim için ha istedikten sonra 2.Ye de ikna ederim hiç zor olmaz 🤣
Spreye geçin o zaman bir de onu deneyin😜
İşin içine sprey de girerse 4 saati bulur onlar 🤣

Bir kız arkadaşımı aşırı erken boşalan sevgilisi kandırmıştı çok heyecan yapıyorum, çok aşırı zevk alıp dayanamıyorum o yüzden çabuk bitiyor diye. O aklıma geldi :KK70:
Of benim kuzenimi kocası yıllarca öyle kandırmış. Boşandıktan sonra dank etmişti kızcağıza 😂

Yok yav geciktirici kullandığını değil yanlış mesaj mı alıntıladım ben 😂 çok güzelsin çok aşığım o yüzden tutamıyorum kendimi yalanını anladı.
Haa ben karıştırmışım, delfinin örneğinde adam heyecan yapıyormuş sen onu alıntılamışsın 😂

Back
X