• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel Iliskiyi 30-40 Dakika bosalmadan sürdürebilen Erkek var mi

Benim cinsel ilişkim olmadı ama arkadaşımla konusu açılmıştı kendisi 3.5 saat aralıksız sürdü biraz azgın kendisi diyordu şok olmuştum asdfghj 3.5 saat ne lan adamı bayıltır :D

Benim cinsel ilişkim olmadı ama arkadaşımla konusu açılmıştı kendisi 3.5 saat aralıksız sürdü biraz azgın kendisi diyordu şok olmuştum asdfghj 3.5 saat ne lan adamı bayıltır :KK70:
7 saati gören bir arkadaş var burda. 😀

oha :D Peki bilmediğim için soruyorum hiç insan sağlığına zararı olmuyor mu bu kadar fazla sürmesinin :D yani ne bileyim rahatsızlık vermez mi? Korktum valla ben sevgilim olacak kişiyi bi süzeyim ne kadar sürdürebilir fazlasını kaldıramam çünkü :D
7 saati gören bir arkadaş var burda. 😀

oha :KK70: Peki bilmediğim için soruyorum hiç insan sağlığına zararı olmuyor mu bu kadar fazla sürmesinin :KK70: yani ne bileyim rahatsızlık vermez mi? Korktum valla ben sevgilim olacak kişiyi bi süzeyim ne kadar sürdürebilir fazlasını kaldıramam çünkü :KK70:
Yaşıyor ya, bişey olduğu yok 😆

oha :KK70: Peki bilmediğim için soruyorum hiç insan sağlığına zararı olmuyor mu bu kadar fazla sürmesinin :KK70: yani ne bileyim rahatsızlık vermez mi? Korktum valla ben sevgilim olacak kişiyi bi süzeyim ne kadar sürdürebilir fazlasını kaldıramam çünkü :KK70:
Uzunu idare edersin ama kısayı tolere edecek hiçbir şey yok

Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.

Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Olabilir tabi.
Bulduysa yapışsın bırakmasın :KK70::KK70::KK70: bi daha ele geçmez
🤣🤣
Erken bosalma gibi gec bosalmada bir tür rahatsızlık yalniz ha..
Geç boşalma durumu, erkeğin cinsel olarak uyarılması ve boşalmasının normalden daha fazla zaman alması demektir. Erkek cinsel sağlığında sık karşılaşılmayan bir problemdir. Bazı erkeklerde geç boşalma görülebildiği gibi bazılarında ise boşalma hiç gerçekleşmez.
Çoğu zarar azı da karar değil ortası yarar..😁
Geç olsun güç olmasın desem mi 🤣🤣

Var kocam bey 💃🏻 Tutabiliyor, cok nadir 2-3 hafta ailemin yanina gidersem döndügümde 5dk sürdügü oluyor. Ama 2,3 olayi yok bizdede. Denedik olmuyor yani 2 ciye 🤷🏼‍♀️ Ay olmasinda 40dk yetiyo 😅😅
🤣🤣 bel mi dayanır ona. Bizde 3 defa oluyor ara vererek. Ama 40 dk olmadi tas catlasin 20 falan

Benim esim spor hocasi salonumuz var 50 60 dakika yaptığımızda oluyor sporlami ilgili bilmiyorum ama istedigimiz zaman 1 saati buldugu cok rahat oluyor ama uzun suren iliski her zama iyi değil ertesi gün is yoksa veya plan yoksa uzun sürmesi ideal

Benim esim spor hocasi salonumuz var 50 60 dakika yaptığımızda oluyor sporlami ilgili bilmiyorum ama istedigimiz zaman 1 saati buldugu cok rahat oluyor ama uzun suren iliski her zama iyi değil ertesi gün is yoksa veya plan yoksa uzun sürmesi ideal
kocanız hadi o süre dayandı diyelim ki çok çok zor. Peki sen boşalmadan o kadar süre nasıl dayanabiliyorsun? Bi süre sonra kuruluk, tahriş başlar.

Back
X