Cinsel istismar ne olur bakın ne yapabiliriz

Bide üstüne bin lira para vermişler. Psikolojik tedavi görüyordu zaten şimdi daha kötü oldu .

Bin lirami ,hem para verip bide tacize ugramis ,uzuldum arkadasiniza gercekten,Allah sifasini versin.
Naapsin oda bi umut gitti demekki garibim kurtulurum diye,kan emici bi pislik cikti karsisina.
Ama mutlaka sikayetci olsun ailesine soylemesede olur belki,polis o sahsi takibe alir ve gerekeni yapar.

''Hoca'' diye adlandırdığımız insanlar kadının gözünün içine bakamaz. Konuşurken hareketlerine dikkat eder din gereği. Kurallar böyle. Sizin bu ''Hoca'' diye adlandırdığınız şahıs ''Dümenci.'' Aileye zaten diyecek bir şey yok cahileye devrinde kalmışlar. Halbuki atlattığımızı sanıyordum. Her neyse...

Arkadaşınız neden kimselere anlatamamış düşünüyorum... düşünüyorum. Hoca güzel kazıklamış. Şimdi arkadaşınız ''Ben bu hocayı polise şikayet etsem cezaevine soksam hoca bana neler okur oralardan büyür yapar mı ? muskalar üflerse başım belaya girer.'' düşüncelerine girmiş olabilir. Bu düşüncelerinden korktuğu için sesini çıkarmıyor olabilir. Çünkü başka bir açıklaması olamaz.
Kesinlikle o dümencinin yanına gidilmeli.. ama güzel sahne oynayarak. Bir ses kaydı veya video olmalı.
Dur hala aklım almıyor. Hani hafif ellese anlayacağımda ''Emmek'' nedir ya!!!!!!

ALLAH'ım aklıma mukayet ol.

Bence ailesine söylesin hem o sapık cezasını bulsun hemde o sapık ailesi. Bu ne ya hala bu Şarlatanlar la aynı odaya kızlarını kapatan akılsız lar kaldımı

Sen bu adamın tam adını, adresini telefon numarasını bana gönder özelden, ben birine danışacağım.Konuyu okuduğumdan beri sinirim bozuldu!

Kızda nasıl susmuş böyle tedavimi olur içime attımda ne, ben olsam çığlığı basardım hemen anlardım art niyetli hareket ettiğini

Herkes kızı suçlamış ama o aileye ne demeli içi sıkılıyor diye hocaya götürüyorlar bir de kızı adamla yalnız bırakıyorlar.
Bence bu ailede şikayet edilmeli.

Ben konudan çok sizin ve arkadaşınızın tepkisine çok şaşırdım.

Ortalığı ayağa kaldırmanız lazım. Polise , savcılığa şikayet edin.

Bu kadar pasif olmasın ya Allah aşkına. Saçmalık.
Başkalarına da böyle yapsın diye mi serbest bırakıyorsunuz bu pislikleri?

Aileye diyecek söz bulamıyorum.

nasıl yanı
kızın uzerıne cıkıp sevısmıs mı bırde adam
e kız napıyor?

Tabikii polise bildrcksiniz böyle sacmalik mi olur kiz korkusundan cekineceginden yapamaz felan en azndan siz bildrn polise ailesinede uygun dille anlatn

Noldu polise gidiyor musunuz bugun?
Lutfen durmayin ne gerekiyorsa yapin. Adi herif ya. Arkadasiniza da ayrica kizdim bu kadar salaklik olmaz yani..

O kıza sorar mısın aynı olayı kızı olsaydı ve onun basına gelseydi ne yapardı ?? Bu soru yeterli oldu umarım bekleyecek birşey yok korkacagıda. Korkması gereken insanlar var tabi ki onlarda allah korkusu olmayıp o kızı götüren ailenin ve o işi yapan ahlaksızın.. Sen kızı içi sıkılıyormuş diye götürürsen öyle bir adama adam ne yapsın . Bu işin korkulcak tarafı yok o kıza olan olmuş diğer insanlarda kendince hesaplaşsın o adamda layık oldugu yeri boylasın.

o pis herifle kızı aynı odada tek başına bırakan ailenin ben ........ tövbe yarabbim hangi devirdeyiz ya duaların gücüne hepimiz inanırız ama bukadarı cahillik..derhal gidin bir polise ailede öğrensin herkeste öğrensin bu pis adamın niyetini

Arkadaşın çok mu salakta göğüslerini falan emdiriyor?
Hey Allah'm ya şu zamanda kaldı mı böyle cahil insan?
Büyüye falan inanırım ama bu tür sapkınlıklara inanıp, kendini elletirmek baya cahillik gerektiren bir durum..

Katılıyorum şarlatana gittik desin

ya yuh yaaa sene bilmem kaççç hangi hoca emmeli göömmeli büyü yapmışş cahillik başka bişey değil.İnancı bile insanlar pis seylerine maal ediyor.Yaptırmasaymış o da şikayet etsin hatta sıkı bir ders versin üzerne ses kaydı ypıp işlem için gitsin kaydettirsin polise versin utnmazıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…