- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi biromurluk
-
Bayanlar benim kardeşim gibi sevdiğim arkadasim bundan iki ay once cinsel istismara uğramis. Bana ağlayarak bu aksam anlattı yıkıldım çok kötüyüm.konuyu anlatayım hemen . Arkadaşım içi sıkılıyor diye ailesi tanıdık bi hocaya götürüyor. Adam sana kötü yola duş diye büyü yapmışlar diyor sana tedavi uygalayacagiz diyor kızı evine çağırıyor kız ailesiyle gidiyor adam odaya alıp kapıyı kitliyor. Cinler içinde cogalmis çıkması için nefsinin uyanmasi gerekiyor fln diyor. Her yerini elliyor göğsünü emiyor üstüne çıkıyor. Kız hüngür hungur ağlıyor bu arada tabi.bide kızligina zarar gelmeyecek korkma fln demiş sapık herif. Ailene söylersen tedavi olmazsın diye korkutmus bu da inanmış.
Kızlar şimdi biz napabiliriz kız polise gidersem ailem öğrenir o adamı öldürür diyor çok ağlıyor içim kan ağladı benimde sadece bana anlattı napabiliriz nasıl hakkimizi arayabiliriz yanına kar kalmasın bu yaptıkları
20 yasindaymiskaç yaşında arkadaşınız?
Bu devirde bu ne cehalet ya arkadaşın kaç yaşında hemen şikayet etsin bu pis sapığıBayanlar benim kardeşim gibi sevdiğim arkadasim bundan iki ay once cinsel istismara uğramis. Bana ağlayarak bu aksam anlattı yıkıldım çok kötüyüm.konuyu anlatayım hemen . Arkadaşım içi sıkılıyor diye ailesi tanıdık bi hocaya götürüyor. Adam sana kötü yola duş diye büyü yapmışlar diyor sana tedavi uygalayacagiz diyor kızı evine çağırıyor kız ailesiyle gidiyor adam odaya alıp kapıyı kitliyor. Cinler içinde cogalmis çıkması için nefsinin uyanmasi gerekiyor fln diyor. Her yerini elliyor göğsünü emiyor üstüne çıkıyor. Kız hüngür hungur ağlıyor bu arada tabi.bide kızligina zarar gelmeyecek korkma fln demiş sapık herif. Ailene söylersen tedavi olmazsın diye korkutmus bu da inanmış.
Kızlar şimdi biz napabiliriz kız polise gidersem ailem öğrenir o adamı öldürür diyor çok ağlıyor içim kan ağladı benimde sadece bana anlattı napabiliriz nasıl hakkimizi arayabiliriz yanına kar kalmasın bu yaptıkları
Yok artik ne soyluyorsunuz ya belki gerçekten kizin psikolojisi bozuk boyle şeyler yazmayin lutfen burda zaten üzülüyoruzkız ailesi öğrenmesin diye mi korkuyomuşmuş....kusura bakmayında o kızda istiyo belliki adam tarafından taciz edilmeyi!
Bu çok ağır olmuş hangi kadın ister böyle bir şeyikız ailesi öğrenmesin diye mi korkuyomuşmuş....kusura bakmayında o kızda istiyo belliki adam tarafından taciz edilmeyi!
Yuhh yanii bu nasil bi itam akliniz aliyomu sizin o kizin suanki psikolojisini dusunuyomusunuz tovbe tovbe yakız ailesi öğrenmesin diye mi korkuyomuşmuş....kusura bakmayında o kızda istiyo belliki adam tarafından taciz edilmeyi!
Yok artik ne soyluyorsunuz ya belki gerçekten kizin psikolojisi bozuk boyle şeyler yazmayin lutfen burda zaten üzülüyoruz
Yuhh yanii bu nasil bi itam akliniz aliyomu sizin o kizin suanki psikolojisini dusunuyomusunuz tovbe tovbe ya
Cnm senin kafanmi iyi bu hoca demicekmi cin yapiyo kanmayin oyun oynuyo bilmemne ailesi ztn cahil kiz icin dha kotu olmazmiadam üstüne çıkıp göğüslerini yalıyo ve kız bunu tedavii olarak mı görüyo hangi din de hangi mantıkta buna yer verilebilir..ayrıca hadi o an bişey yapmadı veya yapamadı..şimdi bunları anlatırken nasıl hala polise gitmeye yanaşmaz ve sebep ne? ailem öğrenir.... çok saçma değil mi
kız ailesi öğrenmesin diye mi korkuyomuşmuş....kusura bakmayında o kızda istiyo belliki adam tarafından taciz edilmeyi!
Lütfen mesajınızı değiştirin. Mesajınızdaki Hoca kelimesini yanlış kullandığınız için bir çok kişi bu itham altında kalıyor.
siz de biliyorsunuz ki bu kişi bir hoca değil şarlatan. ağız alışkanlığı ile bile olsa bu tür adi insanlara hoca demeniz yanlış.
Cinci deyin. Şarlatan deyin. Sahtekar deyin. sapık deyin. Hoca demeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?