Cinsel konulardan tiksinti duyuyorum

ergenlik döneminde olabilir.yaşın küçük daha anladığım kadarıyla.büyüdüğünde cinsel yönden kendini keşfedip tatmin olmaya başladığında geçer diye düşünüyorum.

Bende de benzer bir dönem oldu. Kaldıramadığım bazı durumlar vs. sizin kadar olmasa da.
Fazlasıyla masumiyet aramaktan diye düşünüyorum.. Tabi çevre faktörü de etkili.
Ama geçiyor, rayına giriyor her şey :) Zaman verin kendinize.
Olmazsa şayet ileri yaşlarda hala abartılı bir haldeyse o zaman destek alırsınız, bence.
Yoksa ergenlikte normal, küçükmüşsünüz...

Son düzenleme:
anaa 15 miş daha...
19 a kadar bende böyleydim ki ...
hayatta yapamam o şeyi derdim...
sana tavsiye bunları hiç takma ...kendiliğinde çözülür

Ben inanmadim bu konuya. Anlatimindaki celiskiler yuzunden.

Canım.Bunda doktorluk bir durum yok. Ergenlikteysen gayet normal. Ha 20 yasında olsan garip derdim ama benim de vardı oyle bir arkadasım cok iğrenç falan diyordu keske baska yolla yapılsa cocuk diyordu.. Bunda bir gariplik yok. Zaman geçtikçe alısırsın bu düşünceye su an belkı sok oldugun icin korkunc geliyordur. Peki erkek arkadasın falan var mı? Ya da hoşlandığın birisi?

Oldum tabi ki.
Haklı olabilirsin.
Baskalarini zihninde canlandirirsan senin için iğrenç olur... Ozellikle ebeveyn kardeş vb kisileri..ama sevdiğin ve seni seven adamin sana dokunduğunu öptüğünü sardigini dusunmek güzeldir yasamak çok daha güzel...

Bol bol oku bence.. Bunu tabu haline getirme yargılarini kirmaya calis... Hic evlenmezsem olur diyerek erteleme bu sorunu... Herkes hayatina yoldas olacak birine ve bedenini ruhunu seven birine ihtiyaç duyar..

Aşık olmak normal bir şey biliyorum bunu. Erkek arkadaşım falan yok.

senin ailen suçlu ..ammada geri kafalı ailen varmış..aşık olunca saçma olmadığını anlayacaksın..biraz daha büyü yavrum..

Ne gibi çelişkiler? Böyle bir sorunum olmasa neden açayım..
Kirmiziyla yazili yer celiskili. Ailenle konusulmadiysa, cinselligin cok kotu, ayip, cgunah oldugunu kim ogretti o kucuk yasta sana. Evet ilkokulda cocuk olayini ogrenmeniz ve bundan tiksinmeniz normal. Ama 15 yasinda hala tiksiniyor olamazsin. 15 yasinda lise ogrencisi bu yasa kadar derslerde ogrendiklerine kalsa, bunun ne kadar normal birsey oldugunu anlardi. Cam fanusda mi buyudun sen?

Yani ailemizde konuşmak bie ayıplanır. Ama böyle bir konu açılsa herkes tepkisini dile getirir falan. Öğretildi derken ben öyle anladım yani.

bende ilk öğrendiğimde senin gibi olmuştum kafamda çocuk yapılma olayı daha farklıydı, hatta ilk p..no flim izlediğimde kusmuştum çok iğrenç gelmişti baya depresif olmuştum ama zaman ilerledi bende aşık oldum ve zaten hormonsal olarak bende istiyorum ve hiç iğrenç gelmiyor haliyle , biraz zaman sonra sana da öyle olabilir.

Hele bi aşık ol o zaman bütün bu tiksintilerin geçer , gider =)))

Konu çok süper olmuş, fake misin değil misin bilmem ama ben yorumumu genele yapayım.
Yaşının henüz küçük olduğunu tahmin ediyorum. Bizim ülkemizde cinsellik tabu olduğu için ergenlik çağındaki kızlar ya cinselliğe çok düşkün olurlar erkenden olmadık şeyler yaşarlar ya da senin gibi tiksinirler. Muhtemelen bir erkek arkadaşın olunca geçer. Olur da 25 yaşını geçtikten sonra devam ederse bu durum ve düzelmek istersen uzman yardımı alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…