Cinsel konulardan tiksinti duyuyorum

uzmandan yardım almalısın ilerde ciddi sorunlar acabilir başına .

Valla seks yapip yinede cocuk sahibi olamayanlar var. Madem tiksiniyorsun birde mazallah oyleysen denediginle kalirsin. Bireysel emeklilik yaptir simdiden huzur evleri falanda opsiyon olabilir...illa yaslaninca cocuk sahibi olamam diye erken olmeyi istemene gerek yok...

Yada lutfen en acilinden bir doktora gorun..sevgiler

kızlar konu sahibi 15 yaşında. büyük değil tahmin ettiğiniz gibi. ergenlik dönemi

Ben de ergenlik döneminde aynı düşüncelere sahiptim.Tamamen aynı şeyler benimde aklıdan geçti.Aşık oldum, evlendim Vs cinselliği yaşadım. Yemin ederim ki tiksintim kat be kat arttı.Eşimden nefret ettim.Zaten hep yarıda kalıp bırakıyordum.vajinismus falan değilim.Tam ön sevişmenin ortasinda Allahım ben ne yapıyorum diye eşimi ittirirdim.Ağlamaktan uyuyamazdım. En sonunda ben sevişmeyeceğim dedim eşime. Tabii saçmalama dedi.ama sonra o da pes etti.10 senelik evliyiz ve en az 8 yıldır hiç bir şekilde cinselliğimiz yok.çocuğumuz da yok.şimdi çocuk düşünüyoruz ama yapma aşaması beni korkutuyor. Aşılama yada tüp bebek düşünüyorum. Evliliğin temeli diyen kendince tabii haklıdır. Ama olmadan da oluyor. Psikolog Vs hiçbir şey işe yaramadı.tiksiniyorum.sanırım bu aseksüellik terimiyle açıklanıyor.

Obsesif kopulsif hastası bi arkadaşım vardı. Aynı senin gibi düşündürdü anne babasının aynı yatakta yatmasını bile engellemişti.
Yani lütfen bi doktora görün

Tedavi olmalısın.
Edit: 15 yaşındaymışsın yorumumu geri aldım.

Son düzenleme:
15 yaşındamısın .. bu yaşta aklını bunlara yorma bunlar şimdiden senin için sorun olmaz kafanada fazla takıntı halıne getirme derslerini geleceğini düşün ilerde düzelir zaten.

eşinizdemi aseksüel peki. bunu nasıl kabul etti ve nasıl cinsellik olmadan sürdürdü

Cinselliği niye düşünüyosun ki bu yaşta? Ben senin yaşındayken el ele tutuşmayı sarılmayı hayal eder düşünürdüm en fazla, aşık olmak hoşlanmak vs.. Bunu düşünüp de kafaya takman çok manasız.

Ayrıca kabul edelim etmeyelim çoğu ailede cinsellik konusu açılınca o tarz tepkiler veriliyo ülkemizde, benim annem de bana bi sağlık kitabı vermişti ordan okuyup üstü kapalı kendim öğrenmiştim düşünüyorum da annem bana seksi anlatsa asıl o bana travma olur gibi geliyo:)

Diyeceğim o ki demek ki bazı şeylerin zamanı gelmemiş, düşünme bu yaşında bunları, burda cinsellikle ilgili konuları da çok okumanı tavsiye etmem nihayetinde insanlar sorunlarını paylaştıklarından ilerisi için daha da soğumana sebep olmasın

Peki eşiniz ne durumda şu anda?
Siz nefret ediyosunuz ama eşiniz yaşamak istemiyor mu?

Eşiniz nasıl kabul etti bu durumu?
Aseksüelliği anlarım da cinsellik olmadan 10 yıl evlilik sürdürebilmek çok extrem bir durum değil mi?

Eşiniz adına üzüldüm. Huzur mutluluk yönünden muhakkak eksiklik vardır hiç olmazsa kırılgan bi ilişki ya da iki ev arkadaşı gibi.. 8 senedir hiç konusu geçmiyo mu gerçekten?

Valla omur boyu evlenmeyi dusunmuyosunuz heralde ama bi sure sonra o enerji insanin kafasina vurur insan patlar be cinsellik yasamamak sizi cok asabi birine cevirir benden demesi

Eşim bir daha konuyu hiç açmadı. Zaten kendisi de sarılıp, öpüşmeye meraklı biri olmadı hiç. Şimdilik bir sorun yok.O da aseksüel değil ama çok aşırı düşkün biri de değil. Netice de sağlık sorunları dolayısıyla herkesin başına böyle birşey gelebilir. Biz birbirimizle cinselliği için evlenmedik ki.olsaydı iyi olurdu diyemiyor çünkü işkence Gibi gelen bir durum için bunu söyleyemem. Ama başka bir erkek katlanabilir miydi bilmiyorum

İyi bari birbirinizi bulmuşsunuz.
Son açtığınız konuya baktım az önce de çok mutlu bir evliliğiniz yok sanki. Cinsellik yaşamadığınız için yakınlaşamıyorsunuz bence. Çiftler seviştikleri zaman yakınlaşır, birbirini tanır, sever, bütün olur. Diğer türlü havada kalır her şey, oturmaz yerine. Ayrı yataklarda yatmak falan bana pek evlilik gibi gelmedi açıkçası. Siz ev arkadaşlığı, belki hayat arkadaşlığı yapıyorsunuz birbirinize.

Aslında mutluyuz genel olarak. Zaman zaman ben kadın olmanın gereği duygusallaşıp sarılmak, aynı Yatakta uyumak istiyorum. Ama 5 dk sonra sıkılıyorum.Geçen eşim yataklarımızı birleştirmişti.karşılıklı çekyatlarımız var.yarım saat sonra bana geldiler.sıkıntı bastı.sonra kalktım başka odaya kaçtım.aşırı bunalıyorum.neden bilmiyorum ama dokunma konusunda fikrimle zikrim bir olmuyor

1950'lerdeki gibi bir evlilik hayatınız var.
Yalnız burda halinizden memnun gibi yazmışsınız durumu ama şu konu da size ait;

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hayal-etmemek-lazimmis-aslinda.783440/

Yardim almayi denediniz mi psikologdan? Gercekten hic normal bi durum degil. Esinizi cok taktir ettim gercekten bunca sene bu duruma katlanmis. Baskasi olsa kacar giderdi yada aldatirdi. Esinizin kiymetini bilin ve onun icin biseyler yapmaya calismalisiniz istemiyorum olmuyo diye kestirip atmayin lutfen..

Keske annen babana başım agriyo diyeymiş kızım gercekten yas on dörtse bir süre daha öyle idare et sen biraz daha buyu oyle bakarsın caresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…