- 24 Aralık 2014
- 184
- 47
- 38
- Konu Sahibi Gizlisahis07
-
Tedavi olmalısın.Merhaba aslında bu durumu nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama bana küçükken hep cinselliğin çok kötü bir şey olduğu, çok ayıp, günah diye öğretildi. Yani öğretildi derken tabiki bu konuda konuşumadı bile. Neyse. Sonra arkadaşım ilkokuldayken bana nasıl çocuk yapıldığını anlatmıştı. Şok olmuştum başka bir yolu falan yok mu diye sormuştum. Annem ve babama hiç yakıştıramamıştım çünkü. İşte ergenliğe geldim. Ama bu yüzden insanlardan tiksinti duyuyorum. Anne ve babamı bile bu yüzden sevemiyorum. İnsanlardan bu yüzden nefret ediyorum. Saçma bir neden olabilir biliyorum ama bana göre bu çok iğrenç bir şey. Evlenmek, çocuk sahibi olmak iğrenç geliyor. Hatta sırf bu yüzden yaşlanıncaya kadar evlenmezsem çok zorluk çekerim diye erken ölmeyi bile istiyorum. Öyle konuları duymak bile beni çok tiksindiriyor. Benim gibi biri yoktur bence böyle düşünen. Yazabileceğiniz bir şey var mı?
eşinizdemi aseksüel peki. bunu nasıl kabul etti ve nasıl cinsellik olmadan sürdürdüBen de ergenlik döneminde aynı düşüncelere sahiptim.Tamamen aynı şeyler benimde aklıdan geçti.Aşık oldum, evlendim Vs cinselliği yaşadım. Yemin ederim ki tiksintim kat be kat arttı.Eşimden nefret ettim.Zaten hep yarıda kalıp bırakıyordum.vajinismus falan değilim.Tam ön sevişmenin ortasinda Allahım ben ne yapıyorum diye eşimi ittirirdim.Ağlamaktan uyuyamazdım. En sonunda ben sevişmeyeceğim dedim eşime. Tabii saçmalama dedi.ama sonra o da pes etti.10 senelik evliyiz ve en az 8 yıldır hiç bir şekilde cinselliğimiz yok.çocuğumuz da yok.şimdi çocuk düşünüyoruz ama yapma aşaması beni korkutuyor. Aşılama yada tüp bebek düşünüyorum. Evliliğin temeli diyen kendince tabii haklıdır. Ama olmadan da oluyor. Psikolog Vs hiçbir şey işe yaramadı.tiksiniyorum.sanırım bu aseksüellik terimiyle açıklanıyor.
Ben de ergenlik döneminde aynı düşüncelere sahiptim.Tamamen aynı şeyler benimde aklıdan geçti.Aşık oldum, evlendim Vs cinselliği yaşadım. Yemin ederim ki tiksintim kat be kat arttı.Eşimden nefret ettim.Zaten hep yarıda kalıp bırakıyordum.vajinismus falan değilim.Tam ön sevişmenin ortasinda Allahım ben ne yapıyorum diye eşimi ittirirdim.Ağlamaktan uyuyamazdım. En sonunda ben sevişmeyeceğim dedim eşime. Tabii saçmalama dedi.ama sonra o da pes etti.10 senelik evliyiz ve en az 8 yıldır hiç bir şekilde cinselliğimiz yok.çocuğumuz da yok.şimdi çocuk düşünüyoruz ama yapma aşaması beni korkutuyor. Aşılama yada tüp bebek düşünüyorum. Evliliğin temeli diyen kendince tabii haklıdır. Ama olmadan da oluyor. Psikolog Vs hiçbir şey işe yaramadı.tiksiniyorum.sanırım bu aseksüellik terimiyle açıklanıyor.
Ben de ergenlik döneminde aynı düşüncelere sahiptim.Tamamen aynı şeyler benimde aklıdan geçti.Aşık oldum, evlendim Vs cinselliği yaşadım. Yemin ederim ki tiksintim kat be kat arttı.Eşimden nefret ettim.Zaten hep yarıda kalıp bırakıyordum.vajinismus falan değilim.Tam ön sevişmenin ortasinda Allahım ben ne yapıyorum diye eşimi ittirirdim.Ağlamaktan uyuyamazdım. En sonunda ben sevişmeyeceğim dedim eşime. Tabii saçmalama dedi.ama sonra o da pes etti.10 senelik evliyiz ve en az 8 yıldır hiç bir şekilde cinselliğimiz yok.çocuğumuz da yok.şimdi çocuk düşünüyoruz ama yapma aşaması beni korkutuyor. Aşılama yada tüp bebek düşünüyorum. Evliliğin temeli diyen kendince tabii haklıdır. Ama olmadan da oluyor. Psikolog Vs hiçbir şey işe yaramadı.tiksiniyorum.sanırım bu aseksüellik terimiyle açıklanıyor.
İyi bari birbirinizi bulmuşsunuz.Eşim bir daha konuyu hiç açmadı. Zaten kendisi de sarılıp, öpüşmeye meraklı biri olmadı hiç. Şimdilik bir sorun yok.O da aseksüel değil ama çok aşırı düşkün biri de değil. Netice de sağlık sorunları dolayısıyla herkesin başına böyle birşey gelebilir. Biz birbirimizle cinselliği için evlenmedik ki.olsaydı iyi olurdu diyemiyor çünkü işkence Gibi gelen bir durum için bunu söyleyemem. Ama başka bir erkek katlanabilir miydi bilmiyorum
Aslında mutluyuz genel olarak. Zaman zaman ben kadın olmanın gereği duygusallaşıp sarılmak, aynı Yatakta uyumak istiyorum. Ama 5 dk sonra sıkılıyorum.Geçen eşim yataklarımızı birleştirmişti.karşılıklı çekyatlarımız var.yarım saat sonra bana geldiler.sıkıntı bastı.sonra kalktım başka odaya kaçtım.aşırı bunalıyorum.neden bilmiyorum ama dokunma konusunda fikrimle zikrim bir olmuyor
Yardim almayi denediniz mi psikologdan? Gercekten hic normal bi durum degil. Esinizi cok taktir ettim gercekten bunca sene bu duruma katlanmis. Baskasi olsa kacar giderdi yada aldatirdi. Esinizin kiymetini bilin ve onun icin biseyler yapmaya calismalisiniz istemiyorum olmuyo diye kestirip atmayin lutfen..Aslında mutluyuz genel olarak. Zaman zaman ben kadın olmanın gereği duygusallaşıp sarılmak, aynı Yatakta uyumak istiyorum. Ama 5 dk sonra sıkılıyorum.Geçen eşim yataklarımızı birleştirmişti.karşılıklı çekyatlarımız var.yarım saat sonra bana geldiler.sıkıntı bastı.sonra kalktım başka odaya kaçtım.aşırı bunalıyorum.neden bilmiyorum ama dokunma konusunda fikrimle zikrim bir olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?