Benim başıma gelmiyor. Kalçama şiirler falan. Nasıl çevreleriniz var sizin öyle
bunlar karşılaşılan durumlar maalesef... tacize uğramayan bir kadın var mı aramızda? maalesef... giyim tarzınız, çevreniz, muhabbetleriniz, arkadaşlarınız, arkadaşlıklarınız nasıl acaba
bunlar karşılaşılan durumlar maalesef... tacize uğramayan bir kadın var mı aramızda? maalesef... giyim tarzınız, çevreniz, muhabbetleriniz, arkadaşlarınız, arkadaşlıklarınız nasıl acaba
Kimseye bir izin verip samimiyet kurdugum yok. Hayatımda sevgili olmak uzere oldugum insan zamanında kalcama siir yazdi. Ben de uyardım ve bitirdim.İzin vermiyceksiniz o samimiyeti kurmayın, merhaba dediğiniz kalçanıza şiir yazıyo olamaz biraz daha az samimiyet gösterin insanlara bi de yaş kaç acaba?
Hayatınıza giren kız/erkek herkes sizi taciz ediyorsa, orada anormal bir durum var demek ki. Konu sahibesini suçlamaya çalışmıyoruz herhaldeVay arkadaş yorumlara bak. Kızcağız burada üzüntüsünü paylaşmış. Yok kalçan, yok şiir, yok güzellik...
Bu toplum böyle bir toplum. Daha bugün gazatede bakire olmadığı gerekçesiyle babasının evine yollanan kadının haberini okudum. Kılıf kıyafetle yaşam tarzıyla hatta bir noktada eğitimle bile ilgisi yok. Zihniyet bu. Eğitimli dediğimiz insanlar da kadınları taciz edebiliyor. Bir kadına bakınca önce insan sonra kadın görmeyi beceremiyorlar. Yazık çok yazık.
Kendim hakkinda ne söylemişim? Kalçamın ölçüsünü mü boyumu mu?Valla kendinizi öyle bir anlatmışsınız ki buradan benim bile size yürüyesim geldi
güzellik de başa bela.
Hayatınıza giren kız/erkek herkes sizi taciz ediyorsa, orada anormal bir durum var demek ki. Konu sahibesini suçlamaya çalışmıyoruz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?