- 4 Şubat 2015
- 6.205
- 12.526
- 448
Kadın meğer bakireymiş.konu o değil tabikiBu toplum böyle bir toplum. Daha bugün gazatede bakire olmadığı gerekçesiyle babasının evine yollanan kadının haberini okudum. Kılıf kıyafetle yaşam tarzıyla hatta bir noktada eğitimle bile ilgisi yok. Zihniyet bu. Eğitimli dediğimiz insanlar da kadınları taciz edebiliyor. Bir kadına bakınca önce insan sonra kadın görmeyi beceremiyorlar. Yazık çok yazık.
Çok mu feminensiniz ? Çok güzel kadınlar gördüm ama böyle bi şey hiç duymadım sizde de sorun var bence. Kızmayın sizin iyiliğiniz için çözüm yolu bulunacak burda
Çok mu feminensiniz ? Çok güzel kadınlar gördüm ama böyle bi şey hiç duymadım sizde de sorun var bence. Kızmayın sizin iyiliğiniz için çözüm yolu bulunacak burda
Kalcama şiir yazıldı demeniz yeterli.Kendim hakkinda ne söylemişim? Kalçamın ölçüsünü mü boyumu mu?
Bütün kadınlar uğruyor ama hayatımızdaki herkes tarafından da değil.. Hele ki kız arkadaşlar falan, ne alaka yani?Siz tacize uğramadınız mı?
Kimseye bir izin verip samimiyet kurdugum yok. Hayatımda sevgili olmak uzere oldugum insan zamanında kalcama siir yazdi. Ben de uyardım ve bitirdim.
Kız arkadaşlarınız nasıl taciz etti ya
Bu arada erkek bir dostum var. O da bana bir kadın tarafından taciz edildiğini anlatmıştı. Belki çok sık yaşanan birşey değil ama oluyor.Evet kesinlikle. Ben çok normal sayılabilecek bir insanım. Ama kadınların bile tacizine uğradım.
Kimseye bir izin verip samimiyet kurdugum yok. Hayatımda sevgili olmak uzere oldugum insan zamanında kalcama siir yazdi. Ben de uyardım ve bitirdim.
Bütün kadınlar uğruyor ama hayatımızdaki herkes tarafından da değil.. Hele ki kız arkadaşlar falan, ne alaka yani?
Bu arada erkek bir dostum var. O da bana bir kadın tarafından taciz edildiğini anlatmıştı. Belki çok sık yaşanan birşey değil ama oluyor.
Kusura bakmayın da kendinizi çok güzel çok çekici çok kıskanılası sanıyor gibisiniz . Ben şimdi fiziğimi kalçamı övmiycem ama çoğu kez kız arkadaşlarımdan bu konusa övgü aldım nişanlımdan da tabiki ama beni kıskanıyolar kalçama şiirler yazılıyo sırf güzelliğimden insanlar benle ilişkisini kesiyo gibi bi tavır bana çok garip geldi saçma yani.
Ben öyle bir sey yazmadim. Sirf güzelliğimden kısmını uydurmussunuz. Komplekslerinizle konunun alakasi yok
O nasıl çevren var da kalçaların için şiir yazıyorlar sana.Bana insanlar ne zaman insan gözü ile bakacaklar bunu çok merak ediyorum. Evde babam dışarıdakilerden sakınıyor karışmaya çalışıyor. Şunu giyme şunu yapma diyor kısıtlamaya çalışıyor. Konuştuğum insanlar direk çok cekicisin herkes seni arzular konularını açıyor o insanlarla konuşmayı kesiyorum. Hayatıma giren insanlar kalçam için şiir yazıyor ve kız arkadaşlarımın bile sözlü tacizine uğruyorum. Eminim sizin de başınıza geliyordur. Ben artık çok bunaldım. Insanları hayatımdan çıkarmaktan da bunaldım. Yalnız arkadaşsız kalmaktan da. Bu arkadaş işinin artık şans olduğunu düşünüyorum. Ve bu benim şansım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?