- 28 Kasım 2010
- 42.549
- 141.334
- 798
Kiz arkadaslari ellemisben anladım kim taciz etti?
şikayet ettiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz arkadaslari ellemisben anladım kim taciz etti?
şikayet ettiniz mi?
Valla bugüne kadar kaşıma gözüme koluma bacağıma komple tüm organlarıma bir şiir yazan olmadı
Siz g.tünüzle şiir yazdırabilmişsiniz o g.te şapka çıkarılır![]()
Hem aptal yerine koyuyorlar hem de saygısızlık yapıyorlar.Evet evet bunları ben de hatırlıyorum cevap da vermiştim üstelik.
İnsanlar neden bizi aptal yerine koyuyorlar ki burada?
Çıkartın o zaman
Bak canım benim büyük ihtimal senin ablan yaşındayım.
Konularına da bazen denk geliyorum.
Bir konu açıp bize fikrimizi sormuşsun.
Sen sana psikologa git dedim diye bana misilleme yapıyorsun ama gerçekten eski konuların da şimdiki de normal değil.
Eskilere bir yorum yazmamıştım ama inan artık dayanamadım.
Bence psikolojik sorunların var ve tedavi olmalısın.
Aynısını yazıyordum.benim mesajıma cevap vermeyip polemikli mesajlara cevap vermenizin nedeni nedir?
Taciz eden herhangi bir sapık değil ki iyide. Kız arkadaşlarım demişsin.. Benim de arkadaşlarım bazen bana takılıyor, ben de onlara takılıyorum. Hem arkadaşlarım diyorsun hem de taciz ediyorlar diyorsun. Demek ki aranızda samimiyet var sana takılıyorlar.. Genel olarak fiziken dikkat çeken biri olmalısın ki erkekler de cinsel obje olarak görüyor.. Bu senin seçimin değil ama giyimine tavırlarına dikkat ederek dikkatleri dağıtabilirsin üzerinden. Başka ne diyelim ki sana..
Bunu burada çok anormal bir durum gibi algılıyorlar. Ve tacizi mesrulastiriyorlar. Hayatımızın her döneminde bu tip insanlar var ve kadınlar zihniyetini degistirmedikce de devam edecek.
Aynısını yazıyordum.
Sadece tartışma çıkacağını bildiği mesajlara yazıyor
Ben söyliyim EROTOMANİ. Üzücü ama :)Ne sorunum var bunu da söyleyin?
Rahatsızlığını dile getirip, uzaklaştırmalisin o zaman hayatından o kişileri.Evet samimiyet arkadaslar arasinda kuruluyor ama ben onlara o sekilde davranmıyorum. Aynını karsimdakinden de beklerim. Dikkat cekecek biri değilim. Çok guzel biri degilim. Normal bir insanım.
Birde kendini Shakira gibi betimleyip, ben güzelim dedim mi size? Cümlesi var.ilk mesajda taciz lafından eser yok.
biri taciz deyince üstüne atlamış resmen ordan yürüyeyim diye..
Konuyu saptırma tacize uğramak kimsenin suçu olmaz ama yaşadıklarında hiç normal değil bu taciz konusu değil öyle olsa herkes senin için üzülürdüDeğil mi ? Tacize uğramış olmam da benim sucumdur Allah bilir !!!!
Rahatsızlığını dile getirip, uzaklaştırmalisin o zaman hayatından o kişileri.
Belki de cinsel obje olarak görüldüğünü düşünen sensindir. Kafana fazla takıyor olabilir misin?
Aynen konu sahibi nasıl bi şiirdi kocama göndercem deÇok alingansiniz.
Ben de bi keresinde arkadasin karpuzvari totosuna saplak atmıştım ne yani ben tacizci miyim ? Ya da gorumcemin bacaklarını çok beğeniyorum sapık mi oldum.
Şiiri de çok merak ettim bi iki misrasini yazar mısınız belki biz de esinleniriz![]()