Cinsel obje olarak görülmek ve yalnızlık

Kalçaya şiir yazmak nasıl birşey yahu :)
Güzelsiniz diye babanız dikkat etmenizi istiyordur. Diğerleri ile kıyaslamayın. Sözlü tacize uğramak berbat birşeydir. Samimiyeti kurmak yerine mesafeli olun arkadaşlarınıza karşı..

Evet evet bunları ben de hatırlıyorum cevap da vermiştim üstelik.
İnsanlar neden bizi aptal yerine koyuyorlar ki burada?
Hem aptal yerine koyuyorlar hem de saygısızlık yapıyorlar.
Gerçekten üzüldüm konu sahibi için.
Eski konularında herhangi bir sey yazmamıştım ama artik dayanamadım ve yazdım.
Ama amacı fikir almak değilmis.
Sanırım eğlence olsun diye konu açıp duruyor öyle düşünmeye başladım artık.

Bak canım benim büyük ihtimal senin ablan yaşındayım.
Konularına da bazen denk geliyorum.
Bir konu açıp bize fikrimizi sormuşsun.
Sen sana psikologa git dedim diye bana misilleme yapıyorsun ama gerçekten eski konuların da şimdiki de normal değil.
Eskilere bir yorum yazmamıştım ama inan artık dayanamadım.
Bence psikolojik sorunların var ve tedavi olmalısın.

Ne sorunum var bunu da söyleyin?

Taciz eden herhangi bir sapık değil ki iyide. Kız arkadaşlarım demişsin.. Benim de arkadaşlarım bazen bana takılıyor, ben de onlara takılıyorum. Hem arkadaşlarım diyorsun hem de taciz ediyorlar diyorsun. Demek ki aranızda samimiyet var sana takılıyorlar.. Genel olarak fiziken dikkat çeken biri olmalısın ki erkekler de cinsel obje olarak görüyor.. Bu senin seçimin değil ama giyimine tavırlarına dikkat ederek dikkatleri dağıtabilirsin üzerinden. Başka ne diyelim ki sana..

Taciz eden herhangi bir sapık değil ki iyide. Kız arkadaşlarım demişsin.. Benim de arkadaşlarım bazen bana takılıyor, ben de onlara takılıyorum. Hem arkadaşlarım diyorsun hem de taciz ediyorlar diyorsun. Demek ki aranızda samimiyet var sana takılıyorlar.. Genel olarak fiziken dikkat çeken biri olmalısın ki erkekler de cinsel obje olarak görüyor.. Bu senin seçimin değil ama giyimine tavırlarına dikkat ederek dikkatleri dağıtabilirsin üzerinden. Başka ne diyelim ki sana..

Evet samimiyet arkadaslar arasinda kuruluyor ama ben onlara o sekilde davranmıyorum. Aynını karsimdakinden de beklerim. Dikkat cekecek biri değilim. Çok guzel biri degilim. Normal bir insanım.

Bunu burada çok anormal bir durum gibi algılıyorlar. Ve tacizi mesrulastiriyorlar. Hayatımızın her döneminde bu tip insanlar var ve kadınlar zihniyetini degistirmedikce de devam edecek.

Yaşamadıkları bir durum olduğu için sadece dalga geçiyorlar... dalga geçmesini biliyorlar sadece.

Ama ben aynı durumu yaşadığım için seni içten anlıyorum...

Bakalım hakkımızda hayırlısı...

Evet samimiyet arkadaslar arasinda kuruluyor ama ben onlara o sekilde davranmıyorum. Aynını karsimdakinden de beklerim. Dikkat cekecek biri değilim. Çok guzel biri degilim. Normal bir insanım.
Rahatsızlığını dile getirip, uzaklaştırmalisin o zaman hayatından o kişileri.
Belki de cinsel obje olarak görüldüğünü düşünen sensindir. Kafana fazla takıyor olabilir misin?

Ben senin eski konularini da bilmiyorum bu arada...
Tek bildigim sey ayni durumu yasiyorum.

Hayir sorun bende degil cunku benim durusum fazlasiyla ciddi...

Anca beni iyi tanidiktan sonra ahh cok komik espirituel bir kizsin derler... yani sorun sende diyenlere demek isterim ki konu sahibini tanimiyoruz belki onda da sorun olabilir ama olmayabilir de... iki secenegi de unutmamak lazim. Ve dalga gecmek hic hos degil...

Inanin bu durumun aynisi yasayan birini daha taniyorum gercek hayatimda... hatta surekli birlikte dertlesiriz.

ilk mesajda taciz lafından eser yok.
biri taciz deyince üstüne atlamış resmen ordan yürüyeyim diye..
Birde kendini Shakira gibi betimleyip, ben güzelim dedim mi size? Cümlesi var.

Bknz: Konuştuğum insanlar direk çok cekicisin herkes seni arzular konularını açıyor.
Kalçama şiir yazıldı. :KK53:

Rahatsızlığını dile getirip, uzaklaştırmalisin o zaman hayatından o kişileri.
Belki de cinsel obje olarak görüldüğünü düşünen sensindir. Kafana fazla takıyor olabilir misin?

Kafama takıyor olabilirim evet. Uzaklaşıyorum o insandan zaten konusmuyoruz. Ben hoslanmadigimi soyledikce o yaptığı için taciz olarak gördüm. Konusmuyoruz suan o arkadaşımla.

Dünya bunun etrafında dönüyor çok normal. Daha çok yazarım da romantikler tarafından taşlanmaktan korkuyorum. Babanızın yaptığı yobazlık, mesele obje olmaksa erkekler de cinsel obje o zaman ama kimse onları ellemiyor. Bu da araplaşmanın bir sonucu olarak kadının değer kaybetmesinden.

Çok alingansiniz.
Ben de bi keresinde arkadasin karpuzvari totosuna saplak atmıştım ne yani ben tacizci miyim ? Ya da gorumcemin bacaklarını çok beğeniyorum sapık mi oldum.
Şiiri de çok merak ettim bi iki misrasini yazar mısınız belki biz de esinleniriz:KK48:
Aynen konu sahibi nasıl bi şiirdi kocama göndercem de:KK53:

Back
X