Cinsel obje olarak görülmek ve yalnızlık

babanız ozman dogru söylüyor rahatsız edilmek istemiyorsan kendi sınırların dahilinde giyinişini kontrol et

Tam tersi konu sahibi herkes bana aşık demiyor ki...

Cinsel obje olarak görünmekten şikayetçi.

Aşk = cinsellik değil ki...

Aksine konu sahibi gibi veya benim gibi kadınları sadece yatmak amaçlı kullanmak istiyorlar.

Eskiden gözler övülürdü, sırma saçlar, pamuk eller,hepsi masumca bunların. İş kalçaya kadar geldiyse çevreniz sapık. Ya da kalçanızı ön plana çıkaracak şeyler giyyorsunuzdur ve konu nasıl bu raddeye geliyor bilemiyorum insanlara taviz vermeyin o halde. Rahatsız oluyorsanız birazcık dikkat edin madem. Biz napabilirizki.

babanız ozman dogru söylüyor rahatsız edilmek istemiyorsan kendi sınırların dahilinde giyinişini kontrol et

Sorun açık giyinmekle alakası yok.
Biz neden kendimizi kısıtlıyoruz... bu çözüm değil.
Çözüm eğitim... erkek ve kız çocuklarımızı iyi yetiştirmemiz lazım.

Ben 22 yıl yurt dışında yaşadım hiç bir zaman tacize uğramadım. Orada insanlar daha farklı yaklaşıyorlar.

Tacizi TR de tanıdım ve yaşadım ne yazık ki.
Eğitim şart.

Konu sahibi kendinizi kısıtlamayın sakın!!!!

O algı değişmeli... açık giyiniyoruz diye taciz etmeleri normal mi ?

HAYIR.

Pardon ben yardımcı olayım
Domates mi biber mi,yaptığın salçaların?
Beni benden aldı inan,o güzel kalçaların

Tacize uğramayı kimse haketmez orası net.

Kız arkadaşlarınızınkinin taciz olduğunu sanmam.Yani aklım almadı daha doğrusu,şehvetle bir arkadaşının sana tacizvari laflar edebileceği bir durumu.Bir örnek versen de anlasam.

Babanızın yaptığı da koruma amaçlıdır.Hadi o da tamam.

Ama o kalçaya şiir yazacak kadar hadsizleşecek insanı hiç mi şikayet etmek gelmedi aklınıza.Bu cesareti bu cüreti nerden buldu?

O insanı bıraktım ve konuşmadım o insanla. Sikayet etmek aklima gelmedi o sırada. Sikayet etsem de bir sey cikmazdi ondan.

Ahaaahhahahahahahahhaahha !
Kendinin gucunu alimini bilen kadin en tehlikeli insandan 10 kat daha tehlikelidir. Bol giyin derim kalcana yazilan siirlerden memnun deegilsen ki burada bi ego kasiyor gibisin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…