Cinsel obje olarak görülmek ve yalnızlık

Ben cok guzelim de demedim üstelik. Çok normal biriyim ama beni erkekler hep arzuluyorlar. Sevmiyorlar. Arkadaşıma da dedim dokunma hoslanmiyorum diye. Ona ragmen dokundu ve konusmama karari aldım. Erkek arkadaşımın kalçama şiir yazmasi kesinlikle bir örnekti evet oyle bir sey oldu ama sadece şiir degil cinsel obje olarak gördüğünü belli edecek bir cok sey daha söyledi. Bunu kendilerinde hak olarak mı goruyorlar anlamiyorum

Toplumsal bir sorun aslında bu. Diğer konularımdan bahsetmişler ama insanların hayatında her sey olabilir. Hayat bir konu uzerinde yürümüyor. Cinsiyetle de alakali değil aslında. Biz özgür olamıyoruz.

Anam şimdiye kadar hiç kimse beni taciz etmedi.Guzel değil miyim acaba?

ilk mesajda taciz lafından eser yok.
biri taciz deyince üstüne atlamış resmen ordan yürüyeyim diye..
Belki de o arkadaşlar hiç yoktular

Konu sahibi önceki konularınıza da yorum yaptım bundan da eksik kalmayayım.

Etrafınızda ki insanlar hep sorunlu
Varyemez sevgiliniz,disko topu belalınız ve tacizci arkadaşlarınız.
Sorun biraz sizde mi acaba

Guzellikle ne alakasi var?
Ya esprili bir cevap vereyim demiştim.Simdi insanların size bu derecede yaklaşması ilginç geldi.Acaba çevrenizde bir sorun olabilir mi? Mesela ben çok soğuk bir insanımdır.İnsanlar bana yaklaşmaya korkarlar.Siz de belli bir duvar orebilirsiniz insanlarla aranıza.Ha tabi benim duvarların yüzünden arkadaşım da pek yok.

C Cimenkafa ben güzel bir kadın değilim. Üstelik maskülen bir havam var. Ama buna rağmen birisi bana bakışlarınız bende cinselliği çağrıştırıyor diye mesaj atmıştı. Erkek kafası işte..

Güler yüzlüyüm insanlar bundan cesaret aliyorlar mıdır?

Kaşa göze siir yazan duydum da kalcaya siir yazan ilk kez duyuyorum lirik mi folklorik mi diyecegim olmayacak.En iyisi susayim belki aksam erim kalcama bi iki guzel söz soyler

Kaşa göze siir yazan duydum da kalyaca siir yazan ilk kez duyuyorum lirik mi folklorik mi diyecegim olmayacak.En iyisi susayim belki aksam erim kalcama bi iki guzel söz soyler

Folklorik olsa gerek. Tam hatırlamıyorum suan ama biraz da didaktik özelliğe sahipti. Bence siz erinize yazın. Gerçekten çok romantik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…