Ben senin eski konularini da bilmiyorum bu arada...
Tek bildigim sey ayni durumu yasiyorum.
Hayir sorun bende degil cunku benim durusum fazlasiyla ciddi...
Anca beni iyi tanidiktan sonra ahh cok komik espirituel bir kizsin derler... yani sorun sende diyenlere demek isterim ki konu sahibini tanimiyoruz belki onda da sorun olabilir ama olmayabilir de... iki secenegi de unutmamak lazim. Ve dalga gecmek hic hos degil...
Inanin bu durumun aynisi yasayan birini daha taniyorum gercek hayatimda... hatta surekli birlikte dertlesiriz.
Yaşamadıkları bir durum olduğu için sadece dalga geçiyorlar... dalga geçmesini biliyorlar sadece.
Ama ben aynı durumu yaşadığım için seni içten anlıyorum...
Bakalım hakkımızda hayırlısı...
Anam şimdiye kadar hiç kimse beni taciz etmedi.Guzel değil miyim acaba?
Ben söyliyim EROTOMANİ. Üzücü ama :)
Belki de o arkadaşlar hiç yoktularilk mesajda taciz lafından eser yok.
biri taciz deyince üstüne atlamış resmen ordan yürüyeyim diye..
Ya esprili bir cevap vereyim demiştim.Simdi insanların size bu derecede yaklaşması ilginç geldi.Acaba çevrenizde bir sorun olabilir mi? Mesela ben çok soğuk bir insanımdır.İnsanlar bana yaklaşmaya korkarlar.Siz de belli bir duvar orebilirsiniz insanlarla aranıza.Ha tabi benim duvarların yüzünden arkadaşım da pek yok.Guzellikle ne alakasi var?
Ahhhh kalçama dokunduuuu beni seviyor herkes bana aşık (!)
Yani nerdeyse yaklaştınız sizin durumda buna benzer tabi
Ya esprili bir cevap vereyim demiştim.Simdi insanların size bu derecede yaklaşması ilginç geldi.Acaba çevrenizde bir sorun olabilir mi? Mesela ben çok soğuk bir insanımdır.İnsanlar bana yaklaşmaya korkarlar.Siz de belli bir duvar orebilirsiniz insanlarla aranıza.Ha tabi benim duvarların yüzünden arkadaşım da pek yok.
Kaşa göze siir yazan duydum da kalcaya siir yazan ilk kez duyuyorumBana insanlar ne zaman insan gözü ile bakacaklar bunu çok merak ediyorum. Evde babam dışarıdakilerden sakınıyor karışmaya çalışıyor. Şunu giyme şunu yapma diyor kısıtlamaya çalışıyor. Konuştuğum insanlar direk çok cekicisin herkes seni arzular konularını açıyor o insanlarla konuşmayı kesiyorum. Hayatıma giren insanlar kalçam için şiir yazıyor ve kız arkadaşlarımın bile sözlü tacizine uğruyorum. Eminim sizin de başınıza geliyordur. Ben artık çok bunaldım. Insanları hayatımdan çıkarmaktan da bunaldım. Yalnız arkadaşsız kalmaktan da. Bu arkadaş işinin artık şans olduğunu düşünüyorum. Ve bu benim şansım sanırım.
Belkide. Ben tepki gösterince de bu içgüdüsel birşey demişti...Demek ki nefes alsak yeter onlar icin...
Kaşa göze siir yazan duydum da kalyaca siir yazan ilk kez duyuyorumlirik mi folklorik mi diyecegim olmayacak.En iyisi susayim belki aksam erim kalcama bi iki guzel söz soyler
Keşke biri de kalkıp benim ay gibi yusyuvarlak göbüşüme şiir yazsa da ben de havalansamAynen konu sahibi nasıl bi şiirdi kocama göndercem de
Belkide. Ben tepki gösterince de bu içgüdüsel birşey demişti...
Keşke biri de kalkıp benim ay gibi yusyuvarlak göbüşüme şiir yazsa da ben de havalansam
Ölüyorummmmmmçoğu burada ki gibi. En azindan bu adam dürüst...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?