Cinsel obje olarak görülmek ve yalnızlık

Kiz arkadaslarinizin yaptiginin taciz oldugunu sanmiyorum.
Sevgilinin yazdigi siir de evet aptalca ama taciz degil. Yolda cevirip laf atmamis sonucta sevgiliymissiniz. Sadece dogru kisi degil.
Babalar kizlarini korur, hepimizin babasi az cok kisitlar yani bunda da anormal bir sey yok.
Tek sorun kimse asik olmuyor, cinsel obje gibi goruyor demeniz. Erkeklerin genelde akillari oraya calisir. Ama bunu her kadina gosteremezler. Herkes guzelliginize imada bulunmus ama bunun guzellikle alakasi yok. Hareketlerinizi bi gozden gecirin belki yanlis anlasilan, hani hafif kadin tabiri varya, oyle gozuken, farkinda olmadan yaptiginiz bi davranis vardir. Bana da kizmayin simdi yardimci olmaya calisiyorum.
Staj yaptigim sene bi arkadasim vardi. Is yerinde teklif etmeyen kalmamisti, boxerli fotosunu gosteren mi dersin, sigara odasinda kucaklayan mi dersin, sozlu tacizler mi dersin daha neler neler. Kendisi de cok rahatsizdi(bilmiyorum bundan supheliyim) ayni adamlarin bana tek bir sozu olmadi, en ufak rahatsiz edici bakisi bile olmadi. Guzel bi kiz da degildi acikcasi. Bi sekilde yanlis anlasiliyordu. Tabi ben neden oldugunu cozemedim.

Aslinda cozmussunuz

guzel kadina bakariz yanii ben bakarim allah sahibine bagaslasin derim.. ama sizin cevrede pek ileri gitmis anam kalcaya siir ilgincc bir kacc kelam yazsana nasildi siir? Valla merakimdan soruyorum

Hemen de saldırın zaten, bu kadar mı kıskanılır bi kadın çalışın sizin de olsun şiir yazılmaz belki ama bi gideri olur yani

Sebebini cozdum ama hangi davranisi buna sebep oluyor onu cozemedim. Bakislarimi, yuruyusumu, ne bileyim bana normal geliyodu tabi alici gozuyle bakmadigim icin :))
Saka yapiyorum. Evet benim de oyle bir tanidigim oldu. Miknatis misaliydi. Tabi guzelligi de vardi fakat ondan ziyade kendini belli edecek ekstra bir asirilik bir biseyler yapiyordu. Zaten acikca da soyluyordu insanlar ama yok ben gayet normal davraniyorum derdi.

Sizde giyim tarzinizi degistirmeyi deneyin acaba yine olcakmi
Yada makyaj yapiyosaniz az yapin arkadas cevrenizde farkli olabilir
Ne bilim bana mantiksiz geldi surekli herkesin laf atmasi sizin elinizde degisiklik yapin bakalim

En buyuk zarari da kendilerine veriyolar aslinda. Bu tavirlarla curuk carik ne varsa topluyorlar, evet begenilmek guzel ama herkes tarafindan degil. :)

Konu sahibi soylediklerimi uzerine alinma, ben seni tanimiyorum, sadece eger yanlis anlasilacak davranislarin varsa duzelt diye anlattim, hicbir kadinin asagilanmaktan hoslanacagina inanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…