Cinsel saldırı, şikayet,boşanma

Video çekip neyle tehdit ediyor zaten eşiniz bu adam oldu ki videoyu gösterecek ee gavat kimi kime rezil edeceksin derler adama herşeyi bosverdim de bile bile neden gidiyorsun bağır çağır polis ara ailene durumu anlat

Video çekip neyle tehdit ediyor zaten eşiniz bu adam oldu ki videoyu gösterecek ee gavat kimi kime rezil edeceksin derler adama herşeyi bosverdim de bile bile neden gidiyorsun bağır çağır polis ara ailene durumu anlat
Gelmezsen katliam yaparım aileni öldürürüm gibi söylemleri vardı korktum diyorum ya.belki siz olsanız cesaretli olurdunuz.ama korkağım işte

Gelmezsen katliam yaparım aileni öldürürüm gibi söylemleri vardı korktum diyorum ya.belki siz olsanız cesaretli olurdunuz.ama korkağım işte
Durumu ailenizle paylaşın bu şekilde davranışları var tehditlere devam ediyor diye siz sustukça o bildiğini okur en önemlisi nasılsa korkuyor susuyor diye istediği gibi davranmaya hatta daha fazlasini yapacaktır

Sen kocanla birlikte olurken çekilen videodan neden rezil olacakmışsın onu anlamadım asıl çeken rezil şerefsiz bide bu adama gene şans vermeyi düşünmeniz cok ilginc ya

Durumu ailenizle paylaşın bu şekilde davranışları var tehditlere devam ediyor diye siz sustukça o bildiğini okur en önemlisi nasılsa korkuyor susuyor diye istediği gibi davranmaya hatta daha fazlasini yapacaktır
Biliyo herkes zaten duymayan kalmadı.en son yaptığıydı bu.

artık empati falan yapamıyorum ben ya
bunu yaşayıp susana da ne diyelim
işinden olmaktan korkan adamı görüntüleri çekince siz tehdit edemediniz mi
7537985239 yıllık kocasının ne yapıp yapmayacağını işini kaybetmekten korkup korkmayacağını bilir insan
pes

Ama davadan sonrada 14günlük bi vazgeçme süresi oluyor o sürede vazgeçer diye korkuyorum.ne yapsamda vazgeçmese diyorum
Yav bacım iyi misin? Adam sana tecavüz etmiş, videoya çekmiş, şantaj yapmış. Hiç bir b.k yiyemez. Uzaklaştırma al defolsun hayatından. Hiç böyle şantajlardan korkma neyle tehdit ediyor nikahlı kocan. Rezillik onun rezilliği. Hiç bir msjını silme sakın. Ve bu adama şans verme. Bu insan düzelir mi Allah aşkına..
Neye ağlıyor bir de, ölse ölüsüne su dökme..
Bak çok sinirlendim.. Her seferinde fazlasını yapmış adam sana.. bitmeyecek ki bu durum

Denemediğini dene bu sefer defalarca aynı şeyi yapıp aynı sonucu yaşamışsın.Korktuğundan bunca zaman üstüne bu kadar gelebilmiş zaten.Cesur davranın.

Bu söylemleri mesajla mı yaptı ? Mesajla yaptıysa kanıt olur size şikayet edin lütfen. Ayrıca görüntülerle sizi tehdit etmiş neyle tehdit ediyorki resmiyette karı kocasınız yanlış birşey yapmadınız yani bunu yaparsa asıl rezil olacak kendisi bu nasıl bir düşüncedir yaa .umarım kurtulursunuz bu addamdan

Yok msjla değildi.ama zaten tehditle ilgli delillerimde var.

şans vermek mi? asla asla aslaaaaaa. kaç kurtar kendini o adamdan en kötü sığınma evi o adamın yanından iyidir. karısının videosunu başklarına izletmek isteyen adam midemi bulandırdı bide işinden olurmuş olsun inşallah sabah sabah midemi bulandırdı sinir tepeme çıktı senin yerine etlerini lime lime doğramak istiyorum

Merak ettiğim bşy var ben sığınma evine gitsem yine bu adam çocuklar için kalacak yerleri yok diye velayette beni altedebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…