Döndüm sığınma evindenSığınma evinde size nasıl ulaşıyor?
Cekismeli dava acin zaten cocuklari size verir mahkem3. Şikayetinizden kesinlikle ama kesinlikle vazgecmeyin. Uzaklaştirma karari aldırım pisliğeMerhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak istedim.14yıllık evililiğimi psikolojik şiddet sebebiyle bitirme kararı almıştım Mart ayında.eşim boşanmaya yanaşmadı ikide çocuğumuz var.ailemin evine gittim eşim bu süre zarfında beni tehditlerle eve çağırıp ilişkiye zorladı hep.ben senden soğuyana kadar 2 3 günde bi gelip görev gibi benle ilişkiye gireceksin dedi korkudan kabul etmiştim.bunlardan bi tanesinde telefonunun videosunu açıp gizli biyere koymuş videomuzu çekti ve ben farkettim bana boşanırsan rezil ederim seni dedi.Neyse ben bunlara rağmen ailem 2 çocukla istemediği için eve dönmek zorunda kaldım.Fakat yapamadım ve çocuklarımıda alıp sığınma evine gittim.çok kalabalık ve iyi bi yer olmadığı için çocuklarıma bunu yaşatmak istemedim ve eşimde dön diye ısrar edince çocuklarım için döndüm.ilk zamanlar herşey iyiydi ama sonradan sorunlar tekrar nüksetti eşim benden habersiz mobil bankama girip kredi çekip kendi hesabına aktarmış.konuştuk bi süre ayrı kalalım düşünelim karar verelim dedik.kendisi beni götürdü baba evime.2 gün sonra arayıp beni eve çağırdı gitmek istemedim yine ilişkiye zorlayacağını biliyordum.gelmek istemiyorum dedim gel konuşalım dedi kabul etmeyince parka çağırdı.neyse beni yine tehdit ve zorla eve götürdü.ilişikiye zorladı ve yine video çekti.ağladım yalvardım yapma dedim dinlemedi.korkarak her dediğini yaptım boşanırsan yayarım insan içine çıkacak halin kalmaz dedi.neyse işini bitirip baba evime götürdü kendsii ben sessziliğimi korudum korkudan.ve sonra polise gidip şikayetçi oldum.polisler eve gitti almaya açmamış önce kapıyı telefonunu sıfırlamış.daha sonra açmış zorlada olsa polisler aldı getirdi karakola.polis memuru bana eşin itiraf etti pişman olmuş silmiş,boşanmamak için yapmış dedi.fakat ifade verirken ikimizin rızasıyla oldu diye değiştirmiş.telefonu incelemeye alındı.kendsi 1gün nezarette kalıp ertesi gün serbest kaldı.abisi ve kendisi şikayeti geri çekmem için baskı ve tehdit ettiler.işinden olurmuş duyulursa.gidip yalan söyledim dememi istediler karakola.yapmadım korkumdan yine çocuklarımı alıp sığınma evine gittim 1ay kaldım.bu sürede eşim yalvardı şikayeti geri al işimden olcam diye.bende anlaşmalı boşanalım çocuklarımı ver çekeyim dedim.kabul etmiyor önce şikayeti çekmemi istiyo.neyse dün çocuklarını almaya geldi ağlıyo yine dönmemi istiyo.siz olsanız böyle adama güvenip şans verir misiniz çocuklar için? şikayeti çekmeyi düşünüyorum ama anlaşmalı boşanıp çocuklarımı verirse.işinden olursa daha kötü sarcak bana korkuyorum açıkçası.ama boşandığımız gün şikayeti çeksem 15günlük temyiz süresinde boşanmaktan vazgeçer diye endişe ediyorum napıcam bilmiyorum akıl verin nolur.
Surda bı duvardan duvara vurasım geldı sızı.Gercekten artk ayılın ya ne ıcıyonz bu kafaları yasamak ıcın?.siz olsanız böyle adama güvenip şans verir misiniz çocuklar için?
Silmediyse çıkar. Aniden geldiyse polisler silememiştir. Çıkar o durumda. Siz kesinlikle uzaklaştirma kararı aldirınMerak ediyorum telefonu incelemede ya daha önce çektiği videoda çıkar mı ortaya?
Yok silmiş uzun süre kapıyı açmamış zaten.polislerde beklemiş kapıda bacada komşuların.getirdiklerinde eşin sıfırlamış telefonu dediler ama incelemeye alındı yinedeSilmediyse çıkar. Aniden geldiyse polisler silememiştir. Çıkar o durumda. Siz kesinlikle uzaklaştirma kararı aldirın
Evet bende işinden olup daha öfkelenip zarar vermesinden korkuyorumYazdım yazdım sildim.
Adam öyle psikopat öyle aşağılık ki. Boş mu atıyor dolu mu bilemedim.
Elbette boşanmalisiniz, elbette şikayetçi olmaya devam etmelisiniz. Bundan ötesi düşünülemez, bu adama güvenilmez. Tekrardan aynı çatı altına girilmez .......... Ama ,
Ama işte bazen hak hukuk adalet de düzgün işlemiyor diye boşuna demiyoruz.
Şikayet de yetmiyor. Kılıf uydurup çıkıyorlar dışarı.
Adam daha çok bilenmiş oluyor sonucu da felaket , kadın cinayeti diye okuyoruz.
Çok üzülüyorum,
????Bazi kadınların gerçekten kurtuluşu yok mu.
???Ya da kadınlar yeteri kadar kurtulmak istemiyor mu
hangisine inanayım bilemiyorum..
Üzülüyorum. Oturduğumuz yerden başkasının hayatına böyle yorum yapmak çok kolay da işte.
Kimsenin hakkına da girmek istemem.
Ne diyeyim, yazıp yazıp siliyorum.
Allah'ım yardımcınız olsun .
Hiçbir kadın böyle bir muamele görmemeli...
Ay şu .erefsize eşim demeyin lütfen demeyin. Haydut adam haydut!Yok silmiş uzun süre kapıyı açmamış zaten.polislerde beklemiş kapıda bacada komşuların.getirdiklerinde eşin sıfırlamış telefonu dediler ama incelemeye alındı yinede
Yayarmı ya siz onu karısısınız eğer yayar ise kendi şeref..liği olur. Kim karısının videosunu yaymakla tehtit eder ya çüş yani ne günlere kaldık AllahımMerhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak istedim.14yıllık evililiğimi psikolojik şiddet sebebiyle bitirme kararı almıştım Mart ayında.eşim boşanmaya yanaşmadı ikide çocuğumuz var.ailemin evine gittim eşim bu süre zarfında beni tehditlerle eve çağırıp ilişkiye zorladı hep.ben senden soğuyana kadar 2 3 günde bi gelip görev gibi benle ilişkiye gireceksin dedi korkudan kabul etmiştim.bunlardan bi tanesinde telefonunun videosunu açıp gizli biyere koymuş videomuzu çekti ve ben farkettim bana boşanırsan rezil ederim seni dedi.Neyse ben bunlara rağmen ailem 2 çocukla istemediği için eve dönmek zorunda kaldım.Fakat yapamadım ve çocuklarımıda alıp sığınma evine gittim.çok kalabalık ve iyi bi yer olmadığı için çocuklarıma bunu yaşatmak istemedim ve eşimde dön diye ısrar edince çocuklarım için döndüm.ilk zamanlar herşey iyiydi ama sonradan sorunlar tekrar nüksetti eşim benden habersiz mobil bankama girip kredi çekip kendi hesabına aktarmış.konuştuk bi süre ayrı kalalım düşünelim karar verelim dedik.kendisi beni götürdü baba evime.2 gün sonra arayıp beni eve çağırdı gitmek istemedim yine ilişkiye zorlayacağını biliyordum.gelmek istemiyorum dedim gel konuşalım dedi kabul etmeyince parka çağırdı.neyse beni yine tehdit ve zorla eve götürdü.ilişikiye zorladı ve yine video çekti.ağladım yalvardım yapma dedim dinlemedi.korkarak her dediğini yaptım boşanırsan yayarım insan içine çıkacak halin kalmaz dedi.neyse işini bitirip baba evime götürdü kendsii ben sessziliğimi korudum korkudan.ve sonra polise gidip şikayetçi oldum.polisler eve gitti almaya açmamış önce kapıyı telefonunu sıfırlamış.daha sonra açmış zorlada olsa polisler aldı getirdi karakola.polis memuru bana eşin itiraf etti pişman olmuş silmiş,boşanmamak için yapmış dedi.fakat ifade verirken ikimizin rızasıyla oldu diye değiştirmiş.telefonu incelemeye alındı.kendsi 1gün nezarette kalıp ertesi gün serbest kaldı.abisi ve kendisi şikayeti geri çekmem için baskı ve tehdit ettiler.işinden olurmuş duyulursa.gidip yalan söyledim dememi istediler karakola.yapmadım korkumdan yine çocuklarımı alıp sığınma evine gittim 1ay kaldım.bu sürede eşim yalvardı şikayeti geri al işimden olcam diye.bende anlaşmalı boşanalım çocuklarımı ver çekeyim dedim.kabul etmiyor önce şikayeti çekmemi istiyo.neyse dün çocuklarını almaya geldi ağlıyo yine dönmemi istiyo.siz olsanız böyle adama güvenip şans verir misiniz çocuklar için? şikayeti çekmeyi düşünüyorum ama anlaşmalı boşanıp çocuklarımı verirse.işinden olursa daha kötü sarcak bana korkuyorum açıkçası.ama boşandığımız gün şikayeti çeksem 15günlük temyiz süresinde boşanmaktan vazgeçer diye endişe ediyorum napıcam bilmiyorum akıl verin nolur.
Niye bu kadar pasifsiniz..Merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak istedim.14yıllık evililiğimi psikolojik şiddet sebebiyle bitirme kararı almıştım Mart ayında.eşim boşanmaya yanaşmadı ikide çocuğumuz var.ailemin evine gittim eşim bu süre zarfında beni tehditlerle eve çağırıp ilişkiye zorladı hep.ben senden soğuyana kadar 2 3 günde bi gelip görev gibi benle ilişkiye gireceksin dedi korkudan kabul etmiştim.bunlardan bi tanesinde telefonunun videosunu açıp gizli biyere koymuş videomuzu çekti ve ben farkettim bana boşanırsan rezil ederim seni dedi.Neyse ben bunlara rağmen ailem 2 çocukla istemediği için eve dönmek zorunda kaldım.Fakat yapamadım ve çocuklarımıda alıp sığınma evine gittim.çok kalabalık ve iyi bi yer olmadığı için çocuklarıma bunu yaşatmak istemedim ve eşimde dön diye ısrar edince çocuklarım için döndüm.ilk zamanlar herşey iyiydi ama sonradan sorunlar tekrar nüksetti eşim benden habersiz mobil bankama girip kredi çekip kendi hesabına aktarmış.konuştuk bi süre ayrı kalalım düşünelim karar verelim dedik.kendisi beni götürdü baba evime.2 gün sonra arayıp beni eve çağırdı gitmek istemedim yine ilişkiye zorlayacağını biliyordum.gelmek istemiyorum dedim gel konuşalım dedi kabul etmeyince parka çağırdı.neyse beni yine tehdit ve zorla eve götürdü.ilişikiye zorladı ve yine video çekti.ağladım yalvardım yapma dedim dinlemedi.korkarak her dediğini yaptım boşanırsan yayarım insan içine çıkacak halin kalmaz dedi.neyse işini bitirip baba evime götürdü kendsii ben sessziliğimi korudum korkudan.ve sonra polise gidip şikayetçi oldum.polisler eve gitti almaya açmamış önce kapıyı telefonunu sıfırlamış.daha sonra açmış zorlada olsa polisler aldı getirdi karakola.polis memuru bana eşin itiraf etti pişman olmuş silmiş,boşanmamak için yapmış dedi.fakat ifade verirken ikimizin rızasıyla oldu diye değiştirmiş.telefonu incelemeye alındı.kendsi 1gün nezarette kalıp ertesi gün serbest kaldı.abisi ve kendisi şikayeti geri çekmem için baskı ve tehdit ettiler.işinden olurmuş duyulursa.gidip yalan söyledim dememi istediler karakola.yapmadım korkumdan yine çocuklarımı alıp sığınma evine gittim 1ay kaldım.bu sürede eşim yalvardı şikayeti geri al işimden olcam diye.bende anlaşmalı boşanalım çocuklarımı ver çekeyim dedim.kabul etmiyor önce şikayeti çekmemi istiyo.neyse dün çocuklarını almaya geldi ağlıyo yine dönmemi istiyo.siz olsanız böyle adama güvenip şans verir misiniz çocuklar için? şikayeti çekmeyi düşünüyorum ama anlaşmalı boşanıp çocuklarımı verirse.işinden olursa daha kötü sarcak bana korkuyorum açıkçası.ama boşandığımız gün şikayeti çeksem 15günlük temyiz süresinde boşanmaktan vazgeçer diye endişe ediyorum napıcam bilmiyorum akıl verin nolur.
Bu adam psikopat bir manyak.Boşanmamızı istemediler 2çocukla başlarına kalcam elalem ne der diye.ondan döndüm onlarda psikolojik şiddet uyguladılar resmen.eşimde öldürürüm katliam yaparım diye tehdit etti ondan korkumdan gittim
Zorla ilişki falan sonrasında bu adamla nasıl aynı evde kalınır nasıl eş denir bilemedim.Allah yardımcınız olsun ama artık kesin bir karar alin boşandim boşanacam arasında kalmayın.Her ne olursa olsun bir sonuca varın.Ayrica videoyu kime gönderirsen gönder hala esimsin o kadar namussuzsan sen bilirsin deseydin keşke.Resmen amaç korkutma siz de durumun içinde olduğunuzdan fark etmemişsiniz.Cocuklari bir oraya bir buraya sürüklemeyin şimdi kafanız pek yerinde değil ama çocuklar bunları unutmaz.Kararli olun boşansin demiyorum ama kararsizlikla daha çok yıpranıp yıpranıyorsunuzMerhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak istedim.14yıllık evililiğimi psikolojik şiddet sebebiyle bitirme kararı almıştım Mart ayında.eşim boşanmaya yanaşmadı ikide çocuğumuz var.ailemin evine gittim eşim bu süre zarfında beni tehditlerle eve çağırıp ilişkiye zorladı hep.ben senden soğuyana kadar 2 3 günde bi gelip görev gibi benle ilişkiye gireceksin dedi korkudan kabul etmiştim.bunlardan bi tanesinde telefonunun videosunu açıp gizli biyere koymuş videomuzu çekti ve ben farkettim bana boşanırsan rezil ederim seni dedi.Neyse ben bunlara rağmen ailem 2 çocukla istemediği için eve dönmek zorunda kaldım.Fakat yapamadım ve çocuklarımıda alıp sığınma evine gittim.çok kalabalık ve iyi bi yer olmadığı için çocuklarıma bunu yaşatmak istemedim ve eşimde dön diye ısrar edince çocuklarım için döndüm.ilk zamanlar herşey iyiydi ama sonradan sorunlar tekrar nüksetti eşim benden habersiz mobil bankama girip kredi çekip kendi hesabına aktarmış.konuştuk bi süre ayrı kalalım düşünelim karar verelim dedik.kendisi beni götürdü baba evime.2 gün sonra arayıp beni eve çağırdı gitmek istemedim yine ilişkiye zorlayacağını biliyordum.gelmek istemiyorum dedim gel konuşalım dedi kabul etmeyince parka çağırdı.neyse beni yine tehdit ve zorla eve götürdü.ilişikiye zorladı ve yine video çekti.ağladım yalvardım yapma dedim dinlemedi.korkarak her dediğini yaptım boşanırsan yayarım insan içine çıkacak halin kalmaz dedi.neyse işini bitirip baba evime götürdü kendsii ben sessziliğimi korudum korkudan.ve sonra polise gidip şikayetçi oldum.polisler eve gitti almaya açmamış önce kapıyı telefonunu sıfırlamış.daha sonra açmış zorlada olsa polisler aldı getirdi karakola.polis memuru bana eşin itiraf etti pişman olmuş silmiş,boşanmamak için yapmış dedi.fakat ifade verirken ikimizin rızasıyla oldu diye değiştirmiş.telefonu incelemeye alındı.kendsi 1gün nezarette kalıp ertesi gün serbest kaldı.abisi ve kendisi şikayeti geri çekmem için baskı ve tehdit ettiler.işinden olurmuş duyulursa.gidip yalan söyledim dememi istediler karakola.yapmadım korkumdan yine çocuklarımı alıp sığınma evine gittim 1ay kaldım.bu sürede eşim yalvardı şikayeti geri al işimden olcam diye.bende anlaşmalı boşanalım çocuklarımı ver çekeyim dedim.kabul etmiyor önce şikayeti çekmemi istiyo.neyse dün çocuklarını almaya geldi ağlıyo yine dönmemi istiyo.siz olsanız böyle adama güvenip şans verir misiniz çocuklar için? şikayeti çekmeyi düşünüyorum ama anlaşmalı boşanıp çocuklarımı verirse.işinden olursa daha kötü sarcak bana korkuyorum açıkçası.ama boşandığımız gün şikayeti çeksem 15günlük temyiz süresinde boşanmaktan vazgeçer diye endişe ediyorum napıcam bilmiyorum akıl verin nolur.
Ve sen çocuklarım için barışmak istiyorum diyorsun o adamın çocuklara bu kadar kötü etki bıraktığını bile bile???Büyük oğlum 9 yaşında.anne babamda kalırsam kahve yap bana uykum kaçsın uyumıyım sabaha kadar diyo korkudan
Gerçekten kadın sinmiş.Yani Allah korusun bana dese videolar var falan ben tehdit ederim bir yolunu bulup.Ayrica eşi zaten adam hala video olsa ne olurNiye bu kadar pasifsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?