Cinsel saldırı, şikayet,boşanma

Cekismeli dava acin zaten cocuklari size verir mahkem3. Şikayetinizden kesinlikle ama kesinlikle vazgecmeyin. Uzaklaştirma karari aldırım pisliğe

Adam senin kocan. Zaten seviştiğin herkesçe malum. Neyinden korktun? O videoyu yaymazsan adam değilsin diyecektiniz. Tehdit edeceği ne var?
Bir de görev gibi 2-3 güne bir sevişip gideceksin demesine boyun eğmeniz falan... Asıl siz anlaşmalı boşanmaya imza atmazsan diye tehdit unsurları bulacaktınız.
Sakın dönmeyin güçlü olun biraz.
Bir an önce çalışın bir hayat kurun.
Baba evi koca evi değil kendi eviniz olsun.

.siz olsanız böyle adama güvenip şans verir misiniz çocuklar için?
Surda bı duvardan duvara vurasım geldı sızı.Gercekten artk ayılın ya ne ıcıyonz bu kafaları yasamak ıcın?
Ne demek bosanmaya kalktıgın adamla bırlıkte olmak,vıdeo cektıgını bıle bıle.Hala da guvenır mısınız dıyorsunuz?He guvenırız,bı cocuk daha yaparız bu muhtesem adamdan!

Lütfen boşanın çocuklarınız için çok endişe ettim hamile halimle, onlara da aynısını yapar.

şerefsize bak ya video çekmiş bir de sapık. sanki başkasıyla sevişirken videonuz varmış gibi siz de sinmiş korkmuşsunuz. erkekliği de polis kapıya gelene kadarmış beyimizin. asla dönmeyin bu adama pislik. işinden de olsun herşeyden de.

Silmediyse çıkar. Aniden geldiyse polisler silememiştir. Çıkar o durumda. Siz kesinlikle uzaklaştirma kararı aldirın
Yok silmiş uzun süre kapıyı açmamış zaten.polislerde beklemiş kapıda bacada komşuların.getirdiklerinde eşin sıfırlamış telefonu dediler ama incelemeye alındı yinede

Yazdım yazdım sildim.

Adam öyle psikopat öyle aşağılık ki. Boş mu atıyor dolu mu bilemedim.
Elbette boşanmalisiniz, elbette şikayetçi olmaya devam etmelisiniz. Bundan ötesi düşünülemez, bu adama güvenilmez. Tekrardan aynı çatı altına girilmez .......... Ama ,

Ama işte bazen hak hukuk adalet de düzgün işlemiyor diye boşuna demiyoruz.
Şikayet de yetmiyor. Kılıf uydurup çıkıyorlar dışarı.

Adam daha çok bilenmiş oluyor sonucu da felaket , kadın cinayeti diye okuyoruz.

Çok üzülüyorum,
????Bazi kadınların gerçekten kurtuluşu yok mu.
???Ya da kadınlar yeteri kadar kurtulmak istemiyor mu

hangisine inanayım bilemiyorum..

Üzülüyorum. Oturduğumuz yerden başkasının hayatına böyle yorum yapmak çok kolay da işte.
Kimsenin hakkına da girmek istemem.

Ne diyeyim, yazıp yazıp siliyorum.
Allah'ım yardımcınız olsun .

Hiçbir kadın böyle bir muamele görmemeli...

Evet bende işinden olup daha öfkelenip zarar vermesinden korkuyorum

Yok silmiş uzun süre kapıyı açmamış zaten.polislerde beklemiş kapıda bacada komşuların.getirdiklerinde eşin sıfırlamış telefonu dediler ama incelemeye alındı yinede
Ay şu .erefsize eşim demeyin lütfen demeyin. Haydut adam haydut!

Telefonu sıfırlasa bile her şey geri getirilir.

Bu adamdan ne baba olur ne eş.. Ayrıca şiddet tehdit şantaj psikolojik cinsel şiddet... var da var.. Bir şansı bırak yüzüne bakmayacaksın. Git devletten ekonomik yardım talebinde de bulun. Dik dur önüne bak. Bu adam senin korkundan besleniyor zaten.
Madem isini düşünüyordu yapmasaydı bunca suçu. Kendi çıkarı olunca vah tüh.. Sana gelince zulüm.
Asla vazgeçme.

Yayarmı ya siz onu karısısınız eğer yayar ise kendi şeref..liği olur. Kim karısının videosunu yaymakla tehtit eder ya çüş yani ne günlere kaldık Allahım üstelik videoda kendisi var

Parka falan nereye çağırır ise çağırsın gitmeyin.

Parka gel konuşalım diyen nice kadın öldürüldü orda polise şikayet edin .

Niye bu kadar pasifsiniz..

Boşanmamızı istemediler 2çocukla başlarına kalcam elalem ne der diye.ondan döndüm onlarda psikolojik şiddet uyguladılar resmen.eşimde öldürürüm katliam yaparım diye tehdit etti ondan korkumdan gittim
Bu adam psikopat bir manyak.
Ne şans vermesi biran önce kurtulmalısınız.

Zorla ilişki falan sonrasında bu adamla nasıl aynı evde kalınır nasıl eş denir bilemedim.Allah yardımcınız olsun ama artık kesin bir karar alin boşandim boşanacam arasında kalmayın.Her ne olursa olsun bir sonuca varın.Ayrica videoyu kime gönderirsen gönder hala esimsin o kadar namussuzsan sen bilirsin deseydin keşke.Resmen amaç korkutma siz de durumun içinde olduğunuzdan fark etmemişsiniz.Cocuklari bir oraya bir buraya sürüklemeyin şimdi kafanız pek yerinde değil ama çocuklar bunları unutmaz.Kararli olun boşansin demiyorum ama kararsizlikla daha çok yıpranıp yıpranıyorsunuz

Büyük oğlum 9 yaşında.anne babamda kalırsam kahve yap bana uykum kaçsın uyumıyım sabaha kadar diyo korkudan
Ve sen çocuklarım için barışmak istiyorum diyorsun o adamın çocuklara bu kadar kötü etki bıraktığını bile bile???

Kınamak istemiyorum ama beyniniz mi durdu ne yaşadınız Allah aşkına da size tecavüz eden, gizlice görüntülerinizi çeken ve habersiz size kredi çektirip paranızı çalan biriyle barışmak istiyorsunuz??? Şikayetinizi geri çekmeyin zaten bunları yapan birini hakim boşar. Çevrenizde bunları normalize eden herkes de ya gerizekalıdır, ya düşmanınızdır ya da boşanmanız onun çıkarlarına terstir başka açıklaması yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…