- 2 Ağustos 2013
- 38.176
- 127.655
- 798
Aynı tongaya kaç kez düşmüşsünüz, videoları yaysa o mu rezil olur siz mi az mantık, nikahlı karısısınız. Bu adama güvenerek iş yapmayın, ipler şu an elinizde bir avukatla birlikte hareket edin, imzalasın boşanma evrakını yoluna baksın. Şans falan verilmez böyle bir adama kendi karısını bu şekilde tehdit eden tecavüz eden bir pisliğe ne şansı vereceksiniz, sinirim zıpladı sabah sabahMerhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak istedim.14yıllık evililiğimi psikolojik şiddet sebebiyle bitirme kararı almıştım Mart ayında.eşim boşanmaya yanaşmadı ikide çocuğumuz var.ailemin evine gittim eşim bu süre zarfında beni tehditlerle eve çağırıp ilişkiye zorladı hep.ben senden soğuyana kadar 2 3 günde bi gelip görev gibi benle ilişkiye gireceksin dedi korkudan kabul etmiştim.bunlardan bi tanesinde telefonunun videosunu açıp gizli biyere koymuş videomuzu çekti ve ben farkettim bana boşanırsan rezil ederim seni dedi.Neyse ben bunlara rağmen ailem 2 çocukla istemediği için eve dönmek zorunda kaldım.Fakat yapamadım ve çocuklarımıda alıp sığınma evine gittim.çok kalabalık ve iyi bi yer olmadığı için çocuklarıma bunu yaşatmak istemedim ve eşimde dön diye ısrar edince çocuklarım için döndüm.ilk zamanlar herşey iyiydi ama sonradan sorunlar tekrar nüksetti eşim benden habersiz mobil bankama girip kredi çekip kendi hesabına aktarmış.konuştuk bi süre ayrı kalalım düşünelim karar verelim dedik.kendisi beni götürdü baba evime.2 gün sonra arayıp beni eve çağırdı gitmek istemedim yine ilişkiye zorlayacağını biliyordum.gelmek istemiyorum dedim gel konuşalım dedi kabul etmeyince parka çağırdı.neyse beni yine tehdit ve zorla eve götürdü.ilişikiye zorladı ve yine video çekti.ağladım yalvardım yapma dedim dinlemedi.korkarak her dediğini yaptım boşanırsan yayarım insan içine çıkacak halin kalmaz dedi.neyse işini bitirip baba evime götürdü kendsii ben sessziliğimi korudum korkudan.ve sonra polise gidip şikayetçi oldum.polisler eve gitti almaya açmamış önce kapıyı telefonunu sıfırlamış.daha sonra açmış zorlada olsa polisler aldı getirdi karakola.polis memuru bana eşin itiraf etti pişman olmuş silmiş,boşanmamak için yapmış dedi.fakat ifade verirken ikimizin rızasıyla oldu diye değiştirmiş.telefonu incelemeye alındı.kendsi 1gün nezarette kalıp ertesi gün serbest kaldı.abisi ve kendisi şikayeti geri çekmem için baskı ve tehdit ettiler.işinden olurmuş duyulursa.gidip yalan söyledim dememi istediler karakola.yapmadım korkumdan yine çocuklarımı alıp sığınma evine gittim 1ay kaldım.bu sürede eşim yalvardı şikayeti geri al işimden olcam diye.bende anlaşmalı boşanalım çocuklarımı ver çekeyim dedim.kabul etmiyor önce şikayeti çekmemi istiyo.neyse dün çocuklarını almaya geldi ağlıyo yine dönmemi istiyo.siz olsanız böyle adama güvenip şans verir misiniz çocuklar için? şikayeti çekmeyi düşünüyorum ama anlaşmalı boşanıp çocuklarımı verirse.işinden olursa daha kötü sarcak bana korkuyorum açıkçası.ama boşandığımız gün şikayeti çeksem 15günlük temyiz süresinde boşanmaktan vazgeçer diye endişe ediyorum napıcam bilmiyorum akıl verin nolur.
Sürekli kadının neden üzerine gidiyorsunuz?Adam sana tecavüz etmiş rızan yoksa istediğin kadar helal ol o adama sana tecavüz etmiş yetmemiş çekmiş namusum dediği kadını bunu ifşa etmekle tehtit etmiş? Bunun üstüne ne dedi ağladı da ikna oldun?
İşte bende bunu merak ediyorum aslında.bana diyorki işimden olursam sana tazminat açıcam sanki suçlu benim.nette araştırdığım kadarıyla evlilikte bile cinsel saldırıda 10yıl hapis cezası var tek derdi bu sanırımBosansaniz bile asla sikayetinizi geri cekmeyin. Su an disarida olabilir ama ayni seyi 2.kez yaparsa hapsi boylar. Sikayetinizi geri cekerseniz basiniz cok ağrır
Haklısınız pasifim korkuyorum.ben korktukça dahada üstüme geliyor.yıllardır korktum hep 14yıllık evliliğimde kavga sırasında hiç karşılık veremedim hep ağladım sustum.1kere yeter artık dedim diye koca bardağı kafamın üstüne doğru fırlatmıştı.korkuyorum ölmekten, çocuklarımın kimsesiz kalmasındanNiye bu kadar pasifsiniz..
Eger denetimli serbestlikle disari cikarsa 5 yıl suc islememesi gerekiyor yoksa hapse gidiyorlar diye biliyorum. Neyin tazminatini acacakmis, sacmalamasinİşte bende bunu merak ediyorum aslında.bana diyorki işimden olursam sana tazminat açıcam sanki suçlu benim.nette araştırdığım kadarıyla evlilikte bile cinsel saldırıda 10yıl hapis cezası var tek derdi bu sanırım
Aslında hiç istemiyorum göstermeyi ama gidip çocuklarımı göstermiyo diye şikayet edebilirmiş.aynı mahallede oturuyoruz 2günde bi gelip alıp parka götürüp getiriyor.boşanınca yakın oturuyoruz diye her hafta sonu alıp onda kalma şansı elde edecek mi?Sok icinde okudum. Boyle sapik bir pisligin nesine sans verecekmissiniz? Tecavuzcu bir babaya cocuklarimi gostermem bile.
Çok teşekkür ederim çok sağolun inanın sizinle konuşmak bile rahatlatıyor beni kendimi yalnız hissetmiyorumÜstteki yazıyı arattığınızda şehir şehir dayanışma kurumları çıkıyor. Çok üzüldüm durumunuza. Keşke elimizden daha fazlası gelse... Size buradan sarılıyorum...
sizin bosanmak icin gecerli sebebiniz var videolari mahkemeye delil gosterip bosanirsaniz temyiz surecine izin vermez bence mahkeme.Ama davadan sonrada 14günlük bi vazgeçme süresi oluyor o sürede vazgeçer diye korkuyorum.ne yapsamda vazgeçmese diyorum
çocuklari bahane etmeyin böyle şeylere ya, tamam cocuklar icin boşanma zor olabilir ama sizin durumunuz cocuk bahane edilecek bir durum degil.Haklısınız aslında safım iki ağlıyo acıyorum hemen.daha öncede acıdım çocuklarından ayrı kalmasın dedim kendim acınacak hale geldim
Devlete sığının, önce kendi canınızı kurtarın sonra da çocukları...Haklısınız pasifim korkuyorum.ben korktukça dahada üstüme geliyor.yıllardır korktum hep 14yıllık evliliğimde kavga sırasında hiç karşılık veremedim hep ağladım sustum.1kere yeter artık dedim diye koca bardağı kafamın üstüne doğru fırlatmıştı.korkuyorum ölmekten, çocuklarımın kimsesiz kalmasından
Aynen ,eşim yani sonuçta karısının özel hayatını paylaşırsa kendisi adi şerefsiz olduğunu tescillemiş olur ayrıca mahkeme de kadından yana olur, yapacak çok şey var ama maalesef bazı insanların zincirleri ellerinde değil kafalarında..Gerçekten kadın sinmiş.Yani Allah korusun bana dese videolar var falan ben tehdit ederim bir yolunu bulup.Ayrica eşi zaten adam hala video olsa ne olur
Evet bulunamıyorum avukata sormuştum kamu davası olarak devam eder dedisizin bosanmak icin gecerli sebebiniz var videolari mahkemeye delil gosterip bosanirsaniz temyiz surecine izin vermez bence mahkeme.
yani boyle bir sey vardir diye tahmin ediyorum.
videolarinizi yayinlasada sikayet edeceksiniz her turlu isinden olacak.
ipler sizin elinizde farkinda degilsiniz siz, sikayetinizden vazgecmeyin, bu onun icin hep bir tehdit olarak kalsin.
bildigim kadariyla sikayetinizden vaz gecerseniz tekrar ayni sikayette bulunamiyorsunuz kabul ettiginiz icin.
sikayetinizi geri cekip cesaret vermeyin karşi tarafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?