Cinsel saldırı, şikayet,boşanma

Evet anlatıyor bi fantazi olsun diye yaptım diyo,bi başkasına boşanırsak özler bakarım diye demiş.bazen tartışınca mesajda bana sen istedin o videoları çekmemi bile diyor
Eşinizin içindeki sapık ortaya çıkmış..

Valla bu adamdan çocuklarını bile uzak tutmalısın. Bugün seni korkutarak bu hale getirmiş yarın bu cesaretle kimbilir kime tecavüz edecek?

Nasıl bir belaya bulaşmışsınız. Yazık.
Adam tam bir ş*refs*z. İnsan çocuklarının anasını videoya alıp, şantaj yapar mı?
Şikayetini geri çekme. Cesaret alır, sana daha da musallat olur.
İşinden olup dahada kötülük yapar diye korkuyorum sadece.napıcam bilmiyorum.oyüzden boşansın çocuklarımı alayım şikayeti çekeyim ne hali varsa görsün ama yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum tabi

Eşinizin içindeki sapık ortaya çıkmış..

Valla bu adamdan çocuklarını bile uzak tutmalısın. Bugün seni korkutarak bu hale getirmiş yarın bu cesaretle kimbilir kime tecavüz edecek?
Haklısınız korkuyorum çocuklar onun yanındayken onlarada bşy yapar mı diye bilemem içini sapıklık var.

Haklısınız korkuyorum çocuklar onun yanındayken onlarada bşy yapar mı diye bilemem içini sapıklık var.
Çocuklarını, o yüzden iyi eğitmelisin.

Mahremiyet ve kendi vücutlarını koruma üzerine, onları korkutmadan konuşup bilgilendirbilirsin. Ve şikayetinizdwn vazgeçmezseniz. Mahkeme çocuklarını bile görmwsine izin vermeyebilir. Bu çocuklar için iyi olur kanımca..

Birde bilgisi olan varsa aydınlatırsanız beni sevinirim.yarın gidip barodan avukat talep edip sorucam ama dizinde fikriniz varsa söyleyin.bu nedenden işinden olursa tazminatını alabilir mi?12yıllık tazminatım yancak vermezler diyo belki beni kandırıyor duygu sömürüsü yapıyo gerçek olabilir mi?

Bu kadar şey olmuş hala şans versem mi diyorsunuz iyi misiniz ya? Çocuklarım için demişsiniz ama asıl onlar için bu adamdan bir an önce kurtulmalısınız. Hayvana bak evli karısıyla zorla ilişki yaşıyor bir de tehdit ediyor yayarım diye yaysın anasını satayım nikahlı eşin yani nolmuş ay bak çok sinirlendim he!!!!

Az önce çocuklarını almaya geldi ayaküstü konuştuk.dedim boşanmadan çekmem o hemen çekmemi istiyo boşanıp şikayeti çekmezmişim onu hapse attırırmışım güvenmiyomuş bana.işimden olurum çeker giderim çocuklara olan olur kendin bakarsın diyo.

Aman tehdidine bak salak. Git lan Allah a şükür elim ayağım tutuyor bakarım çocuklarıma de sen de azıcık dişlerini göster yoksa bu adam hep üste çıkıcak belli bacım.

Sabahtan beri takip ediyorum konuyu ama tutamıyorum kendimi artık.
Konu sahibi bu kadar önlemsiz yaşayarak nasıl hala hayatta kalabildiğinize gerçekten şaşırıyorum.
Adam size tecavüz ediyor, kayda alıyor, tehdit ediyor. Siz hala ayaküstü konuşmalar yok bana güvenmiyor demeler. Yav güvenmesin zaten bu bir. İkincisi boşanınca da o şikayeti cekmemelisiniz bu iki. Adam zaten hapse girmeli bu üç. Şunları kafanıza sokun artık bu kadar pasif olmak insanın temel hayatta kalma içgüdüsüne ihanettir ya.

Anlıyorum korkuyorsunuz bastırdı adam sizi bu zamana kadar. Ama dur noktanız ya da s..ktir çekme noktanız neresi? Başına gelecek her şeyi hak ediyor bu adam. Bütün bunlar olurken UMARIM çocukları ona verirken yanında birini de yolluyorsunuzdur. Adam nefes alır gibi tehdit ediyor sizi, çocukları gozetimsiz bırakmak çok da mantıklı olmaz sanki.

Sana tecavüz ederken olacakları düşündü mü?
Videoyu çekerken düşündü mü?Pardonda siz neden düşünüyorsunuz bu adamı bu kadar?Yansın tazminatı yatsın hapiste pislik ,tecavüz ve şantajdan.Siz bu adamı daha nasıl içeri attirabilirim diyeceğinize size olan güvenini konusuyorsunuz.. Adamın çocuklarla iletişimini kısıtlamak için elinizde bir koz var tazminat ve hapis için bir şansınız varken adamın daha isi tazminatı vs konuşuluyor.Senin yerinde olsam kalbini söküp eline verir girer icerde paşalar gb meşru müdafaadan yatar cikarim.Anlattiginiz şeyler gerçekse eğer insanlar adam öldürüyor bu sebeplerden.Son dedigimi siz yapmayın ama.Onu bizim gb gözü kara kadınlar yapabilir anca.(yapamazsınız da). Bu arada hicbir erkekten eli silahlı da olsa korkmuyorum 15 yıldır erkek içinde çalışınca biraz kayiyorsun işte davranış olarak.

Bir tecavuzcuye cocuk mu emanet ettiniz!!! Siz ne yapiyorsunuz!!! adam tecavuzcu, ADAM SAPIK.

Daha öncede yaptı ya sessiz kaldım kimseye diyemedim.bu seferde söylemez diye düşündü.beklemezdi şikayet edebileceğimi.Nasılsa bu köpek gibi korkuyor benden her türlü korkutup istediğimi yaptırırım diye düşündü

Çok iyi yapmışsın, görmüş işte yaptığının suç olduğunu . Sakin geri çekme şikayetini. Çocukları da almaz zaten,anca lafta tehdit eder. Hangi mahkeme sapikligi tescilli babaya küçücük cocuklarini verir?

Tek güvence mahkeme sakın bunu bırakma köpek gibi korkuyor aslında o yüzden duygu sömürüsü yapıyor.şikayetini geri çekersen yine tecavüz saldırı başlayacak bu kesin alışmış seni pasif halde ezmeye.. Mahkemeyi Dr raporu vs alıp boşanmadan sonrasına erteleyebilirmi avukata sor

Şikayet için olan mahkemeyi mi?yarın baroya gidip avukat istiycem detaylı sorarım ona.ama hala bi mahkeme olayı yok ortada.belkide adli tatil olduğu içindir.telefonu incelemede nezaman çıkar sonuç bilmiyorum.kendisine 5 6 ayı bulur telefon sonuçlarının çıkması denmiş.karakola sordum ben telefon kayıtlarına göre savcılık dava açılıp açılmayacağına karar vercek demişlerdi

Ne yapmayı dusunuyorsun peki?
Bian önce kurtulmak boşanmak istiyorum çocuklarımın velayetini versin bi süre çalışıp para biriktirip uzaklaşmak istiyorum çocuklarımla.boşansın gidiyim çekiyim şikayeti diyorum ne hali varsa görsün uzak olsun benimle uğraşmasın.

Bazen tv de haberlerde çıkıyor kadın tecavüz ve katliamı ile.genc kızım var hep derim annem ilerde kocan sevgilin döver bisey yaparsa söyle bana hep arkanda dağın var.gerekirse öldürür seni o beladan kurtarırım.kimselere yem etmem çocuklarımı.Benim arkamda da annem var hep.her derdimde ben sana bakarım dağ gibi arkandayım diye.Sikayetinizi eger boşanma davasında sunarsanız velayet durumuda ona göre sekillenir.Tecavuz ve santajci herife hangi hakim görüş verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…