cinsel sorunumuz

adalet12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
274
79
48
35
Kızlar merhaba eşimle yaklaşık 1.5 yıllık evliyiz ancak cinsel ilişkimiz çok sorunlu. Ne eşim ne de ben ilişkiden zevk almıyoruz. Ben aşırı istekli olduğum için vajinamda çok fazla ıslaklık oluyor eşim ise ıslaklık fazla olduğu için ilişki esnasında zevk almadığını ve bu sebepten dolayı boşalamadığını söylüyor. Ayrıca eşim eliyle rahatlıkla boşalabiliyor. Birde eşim vajinamın bol olduğunu veya kendi penisinin bana göre küçük kaldığını söylüyor (eşimin penisi ereksiyon halinde 10 – 12 cm) Böyle bir durumla daha önce karşılaşan oldu mu ? çözüm ne olabilir ?

Fazla ıslaklık olduğu için zevk almaması gibi bir şey pek mümkün değil aksine bu istenen ve beklenen bir şeydir zaten. Vajinanın geniş olması da üst üste normal doğumlardan sonra belki olabilecek bir şey ki o durumlarda bile gayet toparlıyor kaslar. Bence fizyolojik açıdan sorun aramayın birbirinizde çünkü anormal bir şey yok. Sadece biraz daha birbirinizi tanımaya ve uyum sağlamaya ihtiyacınız var gibi görünüyor.

Allah Allah islaklik olmasi iyi bir sey zaten.
Esiniz kucuk diye sorun edip kafasina takmis olabilir.
Vajina genisleme normal dogum sonrasi oluyor diye biliyordum fizyolojik de oluyormus demek ki.
Son ihtimal, ten uyumu yakalayamamis olabilirsiniz.
1bucuk senelik evlilikte ucarak gelmesi lazim adamin esine :)

Fazla ıslaklık olduğu için zevk almaması gibi bir şey pek mümkün değil aksine bu istenen ve beklenen bir şeydir zaten. Vajinanın geniş olması da üst üste normal doğumlardan sonra belki olabilecek bir şey ki o durumlarda bile gayet toparlıyor kaslar. Bence fizyolojik açıdan sorun aramayın birbirinizde çünkü anormal bir şey yok. Sadece biraz daha birbirinizi tanımaya ve uyum sağlamaya ihtiyacınız var gibi görünüyor.
peki bunu nasıl başarabiliriz ? doktora da gitmeye çekiniyoruz aslında cinsel terapi merkezleri varmış ama çok kararsız kaldık

peki bunu nasıl başarabiliriz ? doktora da gitmeye çekiniyoruz aslında cinsel terapi merkezleri varmış ama çok kararsız kaldık

Birbirinize karşı açık olarak ve deneye yanıla başarabilirsiniz, açıkçası biraz emek gerekiyor yani. Bencil olmayıp birbirinizin isteklerine de odaklanacaksınız. Ayrıca çekineceğiniz hiçbir şey yok cinsel terapi merkezleri bunun için var zaten. Yıpranıp vakit kaybetmenize gerek yok.

Doktora gitmeye neden çekiniyorsunuz ki?
Bu hayatınızın bir parçası, cinsellik Allah'ın emrettiği vücudun fizyolojik olarak istediği bişey.
Karın acıkması gibi, uykunun gelmesi gibi.
İnsan neden doktordan utanır.
Bakın ne güzel kendi aranızda konuşabiliyorsunuz, bari terapi merkezlerinden de destek alında çözün sorununuzu.
Eşiniz resmen saçmalıyor, ıslaklıktan dolayı zevk alamamk diye bir şey olabilir mi?
Millet kayganlaştırıcı kullanıyor bunu yaşayamadığı için.

Kızlar merhaba eşimle yaklaşık 1.5 yıllık evliyiz ancak cinsel ilişkimiz çok sorunlu. Ne eşim ne de ben ilişkiden zevk almıyoruz. Ben aşırı istekli olduğum için vajinamda çok fazla ıslaklık oluyor eşim ise ıslaklık fazla olduğu için ilişki esnasında zevk almadığını ve bu sebepten dolayı boşalamadığını söylüyor. Ayrıca eşim eliyle rahatlıkla boşalabiliyor. Birde eşim vajinamın bol olduğunu veya kendi penisinin bana göre küçük kaldığını söylüyor (eşimin penisi ereksiyon halinde 10 – 12 cm) Böyle bir durumla daha önce karşılaşan oldu mu ? çözüm ne olabilir ?

Çok aşırı ıslandığında selpakla kurgulayabilirsiniz bence.

Uzmana gitmekten cekinmeyin bence.
Ne kadar bir islaklik olabilir ki adami etkiliyor?
Sakir sakir mi akiyor sanki?
Anlamadim valla.

Doktora gitmeye neden çekiniyorsunuz ki?
Bu hayatınızın bir parçası, cinsellik Allah'ın emrettiği vücudun fizyolojik olarak istediği bişey.
Karın acıkması gibi, uykunun gelmesi gibi.
İnsan neden doktordan utanır.
Bakın ne güzel kendi aranızda konuşabiliyorsunuz, bari terapi merkezlerinden de destek alında çözün sorununuzu.
Eşiniz resmen saçmalıyor, ıslaklıktan dolayı zevk alamamk diye bir şey olabilir mi?
Millet kayganlaştırıcı kullanıyor bunu yaşayamadığı için.
yok eşim tahminde bulundu çünkü tenimi hissetmediğini ve bunun da çok ıslnamaya bağlı olabileceğini söyledi

Islanma erkeğe zevkten başka hiçbirşey vermez buna emin olun ve eşinize de söyleyinn lütfen.
Ya onun penisi çok incedir ya da sizin vajina kaslarınızda bi genişleme olabilir.
Bu da ancak bir uzmanın teşhis koyabileceği bi şey.
Lütfen yardım almaktan çekinmeyin, cinsellik evlilik hayatının en önemli maddelerinden birisi, zamanla aranızda sorun haline gelmeye başlar.

Back
X