cinsel sorunumuz

Hamileyken ne yapmak gerekir peki testesteronun düşmemesi için
Bunu doktorunuz rahimdeki ditestesteron (dht) teatesteronun yan ürünü olan hormonu ölçecek türkiyede bunu bilmezler ve önemsemezler fakat bilim şu an erkek penisinin anne karnındaki dht miktarına göre geliştiğine inanmakta çünkü düşük dht ile doğum yapan kadınlardaki erkek çocuklarının penisleri yüksek dht li doğuma göre daha ince ve kısa gerekli halde testo takviyesi yapılmalı iyi bir dr ile yola çıkınız bahane üretenler den uzak durun...

Bu konuda şunu unutmayın dr her zaman minumum normali söyler örnegin ergen çocuk en az 13cm dir oysa bu hastalık sınırı olan uzunluktur her zaman 2cm ekleyin normali bu

Yetişkin erkeklerin zaten 13.16 cm arasi
Malesef yanlış bilgi 13.05Cm 16 yaş çocuğu yetişkin erkek minumum 15.5cm üzgünüm tüm bilgimi yazdım 15.05altı testesteron zaviyeti nedeni ile hasta organ dır ortalamaları fda yada sicience pubmed ncbi gibi saygın bilim yerlerinden bakınız ülkemizde son yirmi yıldır bilimsel veri oranı yüzde bir bile değil saygılarımla tüm hanfendilerden özür dilerim bu tür bir konuda yazmak zor

Malesef yanlış bilgi 13.05Cm 16 yaş çocuğu yetişkin erkek minumum 15.5cm üzgünüm tüm bilgimi yazdım 15.05altı testesteron zaviyeti nedeni ile hasta organ dır ortalamaları fda yada sicience pubmed ncbi gibi saygın bilim yerlerinden bakınız ülkemizde son yirmi yıldır bilimsel veri oranı yüzde bir bile değil saygılarımla tüm hanfendilerden özür dilerim bu tür bir konuda yazmak zor
Türkiye ortalaması 13-14 müş o nasıl oluyor peki,

Türkiye ortalaması 13-14 müş o nasıl oluyor peki,
Yazdığım gibi yukarıda minumum değer ler ve bu ortalama ölçüm ile değil soru ile ve üroloğ görüş analizleri oysa askeriyede yapılacak olan çalışmalar gerçeği yansıtacak tır ve yapıldı açıklanmıyor hep aynı boyut verilir toplum daki hasta oranı fazla ise toplumsal şizofren yaratmamak adına ergen lik öncesi veriler sunulır r bir yetişkin penisi minumum 15.05cm dir gerisi sostal terapi

Ne olucak bizim bu halimiz :işsiz: Hamileyken havada, karada, suda her koşulda, uykusuzlukta, yorgunlukta ama sonrasında tembellikten ölüyorum.
evet şimdi sanki ölü toprağı serpilmiş üstüme bu sorunun varmı çözümü acaba birde çörek otu yağı duydum iyi geliyor diye en son olmadı onu kullanıcam sanırım :(

beni kesinlikle yanlis anlmayin .... kendinize dert edicek konu degil cünü islanmaniz gayet dogal ve saglikli affedersiniz bama bence esiniz mast alistigi icin garipsiypr gibi geldi veya alsikanlikdan dolayi anca öyle bosaliyordur...o_O

evet şimdi sanki ölü toprağı serpilmiş üstüme bu sorunun varmı çözümü acaba birde çörek otu yağı duydum iyi geliyor diye en son olmadı onu kullanıcam sanırım :KK43:
Kendi kendinizi gaza getiriniz. 😅 Yeni iç çamaşırları, bakım falan. Ben kendime ne zaman baksam kendimi leopar gibi hissediyorum bir istek geliyor. 🤣

Şu isteklerden bide bana verin ya hiç mecalim yok🤪ıslanınca yapamıyorum ne demek acaba sevinmesi lazım 😁

Kendi kendinizi gaza getiriniz. 😅 Yeni iç çamaşırları, bakım falan. Ben kendime ne zaman baksam kendimi leopar gibi hissediyorum bir istek geliyor. 🤣
ya aslında işin en ilginç tarafı herşey yolunda ve iyi gidiyordu dediklerinizin hepsini de denedim :KK76: neden hala böyle bilmiyorum yani öncesini bilmesem diyeceğim ki yapım bu felan ama alaksı da yok

Back
X