cinsel sorunumuz

Kızlar merhaba eşimle yaklaşık 1.5 yıllık evliyiz ancak cinsel ilişkimiz çok sorunlu. Ne eşim ne de ben ilişkiden zevk almıyoruz. Ben aşırı istekli olduğum için vajinamda çok fazla ıslaklık oluyor eşim ise ıslaklık fazla olduğu için ilişki esnasında zevk almadığını ve bu sebepten dolayı boşalamadığını söylüyor. Ayrıca eşim eliyle rahatlıkla boşalabiliyor. Birde eşim vajinamın bol olduğunu veya kendi penisinin bana göre küçük kaldığını söylüyor (eşimin penisi ereksiyon halinde 10 – 12 cm) Böyle bir durumla daha önce karşılaşan oldu mu ? çözüm ne olabilir ?
Sanılanın aksine aşırı ıslaklık söylediğiniz gibi hissetmeme sorununa neden olur. Bana da zaman zaman olan bişey peçeteyle arada kurulayabilirsiniz.. Doğum yapmadıysanız genişleme olmaz ama siz yine de bi kegel egzersizlerini araştırın derim. penisin de boy ölçüsü çok önemli değil ama (biraz açık konuşucam kusura bakmayın) kalınlık hissiyat konusunda önem taşır. Çift olarak yapılan Kegel egzersizleri ile de cinsel organlarınızın birbirine uyumuna yardımcı olabilirsiniz.

Farkli pozisyonlar denemenizi oneririm bazi pozisyonlarda vajina oldugundan daha genis olurken bazilarinda cok daha daraliyor. İslaklik fazla oldugunda bizde yasiyoruz bunu. Ama zevk alamadigimizi hatirlamiyorum hic.

Sanılanın aksine aşırı ıslaklık söylediğiniz gibi hissetmeme sorununa neden olur. Bana da zaman zaman olan bişey peçeteyle arada kurulayabilirsiniz.. Doğum yapmadıysanız genişleme olmaz ama siz yine de bi kegel egzersizlerini araştırın derim. penisin de boy ölçüsü çok önemli değil ama (biraz açık konuşucam kusura bakmayın) kalınlık hissiyat konusunda önem taşır. Çift olarak yapılan Kegel egzersizleri ile de cinsel organlarınızın birbirine uyumuna yardımcı olabilirsiniz.
evet eşimde böyle düşünüyor kendi penisinin biraz ince kaldığını söyledi

Cevapların bir kısmını okudum. Penis büyütme ve kalınlaştırma operasyonu da olabilir ama iyi bir doktor bulması lazım. Bu konuda çekinme, utanma olmaz bence.

Farkli pozisyonlar denemenizi oneririm bazi pozisyonlarda vajina oldugundan daha genis olurken bazilarinda cok daha daraliyor. İslaklik fazla oldugunda bizde yasiyoruz bunu. Ama zevk alamadigimizi hatirlamiyorum hic.
evlendiğimizden beri eşim de bende hiç zev almıyoruz bu çok ciddi sorun olmaya başladı evliliğimizde acaba kilom da bu duruma engel teşkil eder mi ?

Ölctunuz mü ?:eek:
Ne guzel isteklisiniz ya ben cok sıkıntılıyım bu konuda isteksizim yorgunum ahh ahh.
Ne olucak bizim bu halimiz :işsiz: Hamileyken havada, karada, suda her koşulda, uykusuzlukta, yorgunlukta ama sonrasında tembellikten ölüyorum.

Cevapların bir kısmını okudum. Penis büyütme ve kalınlaştırma operasyonu da olabilir ama iyi bir doktor bulması lazım. Bu konuda çekinme, utanma olmaz bence.
eşim bunu kendisi teklif etti ama kalıcı penis kalınlaştırma olmuyor galiba o yüzden yaptırmadık penis kılıfı kullanmayı da düşünüyoruz aslında ama işe yarar mı bilmiyorum

eşim bunu kendisi teklif etti ama kalıcı penis kalınlaştırma olmuyor galiba o yüzden yaptırmadık penis kılıfı kullanmayı da düşünüyoruz aslında ama işe yarar mı bilmiyorum
Bence gidin bir doktora danışın önce kesin bir bilgi alın. Terapiye de gidebilirsiniz. Islaklık çok doğal, kuruluk asıl problem olurdu. Bir de ilişki uzun sürüyorsa eğer aşırı ıslaklık çok normal.

Umarım yasaklı kelimeler arasında değildir, sen orgazm olup farkına varmıyorsan canım o zamanda aşırı ıslaklık olur. Çünkü ben de yaşıyorum bazen. İlişki sırasında afedersin zirveye çıkıyorsun bir rahatlama oluyor sonra tekrar uyarılınca... mesela ilişki bitiyor eş boşalıyor ama yine bir istek oluyor.

Gene bir yığın cinsellikten bihaber insan görüyorum. FAZLA ISLAKLIK ERKEGIN ALDIGI ZEVKI TABIIKI AZALTIR.
Bu mantikla kolayca anlaşılabilir bir sey. Sürtünme katsayisi 0 a yaklasirsa penisin uzerindeki deriyi ileri geri hareket ettirecek sey ortadan kalkar. Bazi kadinlar haddinden fazla ıslanır. Benim gördüğüm genelde kilolu iri bayanlarda cok olan bir sey tabiiki bu genelleme dogrudur denemez.
Velhasıli eşin de küçük penisli, ortalamanın altinda. Muhtemelen boylariniz cok yakin. Fiziki olarak birbirinize uyumlu değilsiniz. Kamasutranin temel konusudur bur. Fil dişi kadinla tavşan erkegi birlesemez :)

göz var nizam var demi :)

Göz var " izan" var...

İzan: anlayış, anlama yeteneği.
Nizam: düzen, kural

Neyse konuya gelecek olursak, yaşınız kaç bilmiyoruk ama şunu söyleyebilirim.

1. Eşin geniş diyorsa, sen de öyle görüyorsan, kegel egzersizi yap, en son çare de daralttırmak sanırım.

2. Psikolojik destek alabilirsiniz

3. Fazla ıslak diyorsa, kurulayıp deneyebilirsin, normalde olması gereken o ıslaklık, zevk almak için, değişik.

4. Doktora başvurulabilir herhangi bir şey yapılabilir mi yani eğer küçük diyorsa?!

Gene bir yığın cinsellikten bihaber insan görüyorum. FAZLA ISLAKLIK ERKEGIN ALDIGI ZEVKI TABIIKI AZALTIR.
Bu mantikla kolayca anlaşılabilir bir sey. Sürtünme katsayisi 0 a yaklasirsa penisin uzerindeki deriyi ileri geri hareket ettirecek sey ortadan kalkar. Bazi kadinlar haddinden fazla ıslanır. Benim gördüğüm genelde kilolu iri bayanlarda cok olan bir sey tabiiki bu genelleme dogrudur denemez.
Velhasıli eşin de küçük penisli, ortalamanın altinda. Muhtemelen boylariniz cok yakin. Fiziki olarak birbirinize uyumlu değilsiniz. Kamasutranin temel konusudur bur. Fil dişi kadinla tavşan erkegi birlesemez :)
evet ben 80 kğ yim

bu bolluk darlik tamamen safsata..sehir efsanesi gibi birsey. haricinde islaklik tam tersi zevki arttirmasi gerek ve girip cikmayi kolaylastirir. asil islanmasan sorun hasir husur gir cik tahris olursun sen ve esin icinde zor olur girmesi.. bosalma endeksli yapmayin sexi. gerekirse bi uzmana gidin bunun utanilacak nesi var?

hahaha son cumle supermis :)) peki fil erkekler tavsan birlesirmi :))

Boyları yakın olanlar birbirine uyumlu olmuyor mu?bizim boy farkı yüksek de demek ki max uyum.değişik

Back
X