cinsel sorunumuz

Kızlar merhaba eşimle yaklaşık 1.5 yıllık evliyiz ancak cinsel ilişkimiz çok sorunlu. Ne eşim ne de ben ilişkiden zevk almıyoruz. Ben aşırı istekli olduğum için vajinamda çok fazla ıslaklık oluyor eşim ise ıslaklık fazla olduğu için ilişki esnasında zevk almadığını ve bu sebepten dolayı boşalamadığını söylüyor. Ayrıca eşim eliyle rahatlıkla boşalabiliyor. Birde eşim vajinamın bol olduğunu veya kendi penisinin bana göre küçük kaldığını söylüyor (eşimin penisi ereksiyon halinde 10 – 12 cm) Böyle bir durumla daha önce karşılaşan oldu mu ? çözüm ne olabilir ?
Islaklık zaten olması gereken bir şey . Genişlik ile ilgili bir şey diyemeyeceğim .Doğum sonrası normal ama şu an değil .
Acaba ten uyumu mu yok aranızda ?
 
Islaklık zaten olması gereken bir şey . Genişlik ile ilgili bir şey diyemeyeceğim .Doğum sonrası normal ama şu an değil .
Acaba ten uyumu mu yok aranızda ?
Ten uyumu olmasa bu kadin bu kadar islanmazki?!? Ha erkekte olmamistir bu duygu o baska. Bencede penis kucuk kiza vajinan genis diyor
 
Tam kahvaltı masasinda cayimi yudumlarken beni bir gulme aldi Allah napmasin :)
Bir sarki vardi hani " Birsey eksik o da enerji, yok ki aramizda sinerji, tutmayinca tutmuyor işte, seninki yapti bana alerji :)
Yani demem o ki aranizda enerji yok tutku ve arzu yok canim olsaydi yerinizde duramazdiniz.
 
çok ıslak olduğu için vajina geniş geliyodur zaten ki öyle sizde bi şey anlamıyosunuzdur. sıkıcı bi durum o problem bende de var. biraz kurumasını bekleyip öyle devam edeceksiniz:bicak:
 
İnteresting :KK64:Topikde ki yorumlara bakılırsa küçük bir rakam, Türk erkeğinde övündükleri kadar bir durum yok o zaman :KK70:
hahahahahah aynen aynen :skandal: Valla ben boyun çok önemli olmadığını başta da söylemiştim zaten ama inanmadılar :KK34: O zaman çoğumuzun durumu "kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş" durumu demekki :confused::confused: ben akşam bi ölçüm yapıyım :cool:
 
bu bolluk darlik tamamen safsata..sehir efsanesi gibi birsey. haricinde islaklik tam tersi zevki arttirmasi gerek ve girip cikmayi kolaylastirir. asil islanmasan sorun hasir husur gir cik tahris olursun sen ve esin icinde zor olur girmesi.. bosalma endeksli yapmayin sexi. gerekirse bi uzmana gidin bunun utanilacak nesi var?
yok demek istediği şey çok fazla ıslaklık anormal derecesinde ki, konu sahibinin eşi haklı bu durumda yapılan sexten iki tarafta bi şey anlamaz. bahsettiği şey normal ıslaklık değil herkes yanlış anlamış sanırım:bicak:
 
yok demek istediği şey çok fazla ıslaklık anormal derecesinde ki, konu sahibinin eşi haklı bu durumda yapılan sexten iki tarafta bi şey anlamaz. bahsettiği şey normal ıslaklık değil herkes yanlış anlamış sanırım:bicak:
Evet anormal islsklik nasil oluyo bilmiyorum?!? Biri kiloyla dogru orantili olabilir yazmis
 
Back
X