cinsel sorunumuz

Aynı dert Allahım sana geliyorum
Kızlar ilişkide o kadar zor organizm oluyorum söylemesi ayp eşim 2 kez oluyor bende tik yok ne zor birşey
Bebek çalışması var şimdi oldu bitti oluyor şimdi ama ya sonra:(

Çok uzuldum, cinslik evliliğin olmazsa olmazı , bunu layıkıyla yasayamamaniz üzücü , cift olarak psikoloğa gitmeyi dusundunuzmu , ben boy kilo işlevsellik vs gibi şeylerin önemli oldugunu düşünmüyorum , sanki ten uyumu mu yok gibi ., yada beklentiler farklı belkide
eşimle iteklerimizi paylaşırız nasıl istekli olacaksak öyle giyinir veya konuşuruz sex yaparsen orada bir sorun olacağını düşünmüyorum. evet yakında cinsel terapiye gitmeyi de düşünüyoruz başka bir çözüm yolu bulamadık

Aynı dert Allahım sana geliyorum
Kızlar ilişkide o kadar zor organizm oluyorum söylemesi ayp eşim 2 kez oluyor bende tik yok ne zor birşey
Bebek çalışması var şimdi oldu bitti oluyor şimdi ama ya sonra:KK43:

Ön sevismeyi uzun tutun (yalama, elle uyarma, zevk aldiginiz seyleri yapma vs.) Bebek istiyosunuz diye neden oldu bittiye getiriyosunuz? Ne olursa olsun zevk almaya bakin :) Ilerde bebek olacagi icin daha fazla zorlanirsiniz

Bi ihtimal diye düsünmüstüm.. Ayrica ben kendimde birsey farkettim, ne kadar sik olursa o kadar istekli oluyorum.. ara verdigimiz an istek azaliyor sanki:işsiz:
Ya onu sanki bende farkettim. Ama mesela bir hafta olmazsa o surenin sonundada fena degil. Bilmiyorum pskolojik gibi. Ama can sıkıcı bir durum.

IMG_6761.webp
En guzel uyumlu erkek ve kadin: ) sanirim bunu demek istiyo: )

Yok aygır erkekle fil kadın, boğa erkekle kısrak kadın, tavşan erkekle ceylan kadın kimse yanlız kalmıyor herkes sevişiyor :deli:

Islaklıktan dolayı zevk alamamak olur mu demiş arkadaşlar ama oluyor. Konu sahibi seni çok iyi anlıyorum. Çok ıslandığım zamanlar eşim boşalamıyor, hissetmiyorum diyor, ben de hissetmiyorum o anlarda. Penis boyu ve kalınlığı da önemli, eşlerimizinki de ortalama olunca böyle bir durum çıkıyor ortaya. Çaresi nedir ben de merak ediyorum.

Şimdi çoğunluk üstüme gelecek ama kusura bakmayın kızlar şu ıslaklık, cm muhabbeti çok itici geldi. Böyle çok yakın tanıdıklarımın cinsel hayatı gözler önüne serilmiş gibi :KK67:

Cnm senin istekli olman islak olman daha iyi ne kafar islak olunca adam o kadar zevk alir... bu kesin ve net birsey ...esinizde bir sorun var yetersizmi hissediyor kendini aceba bi psikologa danismali bence utansada bu sart bence.. yada siz acik acik konusacaksiniz 1.5 sene evlisin bir sekilde kocanizin agzindan baklayi almayi becerirsiniz diye düsünüyorum esinizde bi sorun var onu halletmelsiniz bence

Ten uyumu cok onemli. Uyum olmadan evlilik biraz sikintili ve stresli olur diye dusunuyorum. Ama uyum olsa mesela gergin bir zamanda bile o uyum sayesinde ani kurtarirsiniz . Evlilikte cinsel hayat cok onemli. Yasiniz da genc daha. Buna bir cozum bulmaniz lazim.
Nasıl bir çözüm, eşime bir kere onu da tartışma sonunda nazikçe dedim dr git diye beraber gidelim diye ,ben diyemem dedi cıktı ve bir daha konusunu bile açmıyor, sorun yokmuş gibi davranıyor

Şimdi çoğunluk üstüme gelecek ama kusura bakmayın kızlar şu ıslaklık, cm muhabbeti çok itici geldi. Böyle çok yakın tanıdıklarımın cinsel hayatı gözler önüne serilmiş gibi :KK67:

O zaman bu bolume girme sekerim seni zorlayanmi var:))

Gayet biyolojik seyler..ayrica kadinin sorunu buymus nasil anlatsin derdini?

Back
X