- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
- 113
O nasıl oluyo(sonraki yorumlarda okudum nasıl oldugunu)Ten uyumu mu yok acaba aranızda
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl oluyo(sonraki yorumlarda okudum nasıl oldugunu)Ten uyumu mu yok acaba aranızda
eşimle iteklerimizi paylaşırız nasıl istekli olacaksak öyle giyinir veya konuşuruz sex yaparsen orada bir sorun olacağını düşünmüyorum. evet yakında cinsel terapiye gitmeyi de düşünüyoruz başka bir çözüm yolu bulamadıkÇok uzuldum, cinslik evliliğin olmazsa olmazı , bunu layıkıyla yasayamamaniz üzücü , cift olarak psikoloğa gitmeyi dusundunuzmu , ben boy kilo işlevsellik vs gibi şeylerin önemli oldugunu düşünmüyorum , sanki ten uyumu mu yok gibi ., yada beklentiler farklı belkide
Ölctunuz mü ?
Ne guzel isteklisiniz ya ben cok sıkıntılıyım bu konuda isteksizim yorgunum ahh ahh.
Aynı dert Allahım sana geliyorum
Kızlar ilişkide o kadar zor organizm oluyorum söylemesi ayp eşim 2 kez oluyor bende tik yok ne zor birşey
Bebek çalışması var şimdi oldu bitti oluyor şimdi ama ya sonra![]()
Burdaki bu takintiyida ben anliyorum arkadas:)) burasi cinsellik bolumu degil mi? Haa erkekler ya da cocuklar geziyo herkes okuyo derseniz :))bu bilgileri nette baska yerlerdede bulabilirler buraya sart degil.
Yok ya kullanmiyorum. Ama yok iste hic istekli degilimDogum kontrol hapi kullaniyor olabilir misiniz?
Yok ya kullanmiyorum. Ama yok iste hic istekli degilim
Buna katılıyorum yapmadıkça istek bitiyor aklına bile gelmiyorBi ihtimal diye düsünmüstüm.. Ayrica ben kendimde birsey farkettim, ne kadar sik olursa o kadar istekli oluyorum.. ara verdigimiz an istek azaliyor sanki![]()
Ya onu sanki bende farkettim. Ama mesela bir hafta olmazsa o surenin sonundada fena degil. Bilmiyorum pskolojik gibi. Ama can sıkıcı bir durum.Bi ihtimal diye düsünmüstüm.. Ayrica ben kendimde birsey farkettim, ne kadar sik olursa o kadar istekli oluyorum.. ara verdigimiz an istek azaliyor sanki![]()
Sevgilimin ki 17 cmdi![]()
sözün bittiği yer
ay o fazla sanki, ortalama olarak yani...üstü de varsa çok gibi sankiÇok anlarım ya, her konuda bi fikrim var.
![]()
Yok aygır erkekle fil kadın, boğa erkekle kısrak kadın, tavşan erkekle ceylan kadın kimse yanlız kalmıyor herkes sevişiyor![]()
Aşk olsun ya ne dalga geciyosun![]()
En son benimki istiyorum ben istemiyim mi napiyim sorum bendeyse ben doktora gidim sendeyse sen git diye bagriniyodudalga geçmiyorum merak ediyorum ilerde başıma neler gelecekbir arkadaşım da öyle dedi de sorunca utandı söylemedi yaşayıp görürsün dedi
En son benimki istiyorum ben istemiyim mi napiyim sorum bendeyse ben doktora gidim sendeyse sen git diye bagriniyodu![]()
Nasıl bir çözüm, eşime bir kere onu da tartışma sonunda nazikçe dedim dr git diye beraber gidelim diye ,ben diyemem dedi cıktı ve bir daha konusunu bile açmıyor, sorun yokmuş gibi davranıyorTen uyumu cok onemli. Uyum olmadan evlilik biraz sikintili ve stresli olur diye dusunuyorum. Ama uyum olsa mesela gergin bir zamanda bile o uyum sayesinde ani kurtarirsiniz . Evlilikte cinsel hayat cok onemli. Yasiniz da genc daha. Buna bir cozum bulmaniz lazim.
Şimdi çoğunluk üstüme gelecek ama kusura bakmayın kızlar şu ıslaklık, cm muhabbeti çok itici geldi. Böyle çok yakın tanıdıklarımın cinsel hayatı gözler önüne serilmiş gibi![]()