cinsel sorunumuz

Kızlar merhaba eşimle yaklaşık 1.5 yıllık evliyiz ancak cinsel ilişkimiz çok sorunlu. Ne eşim ne de ben ilişkiden zevk almıyoruz. Ben aşırı istekli olduğum için vajinamda çok fazla ıslaklık oluyor eşim ise ıslaklık fazla olduğu için ilişki esnasında zevk almadığını ve bu sebepten dolayı boşalamadığını söylüyor. Ayrıca eşim eliyle rahatlıkla boşalabiliyor. Birde eşim vajinamın bol olduğunu veya kendi penisinin bana göre küçük kaldığını söylüyor (eşimin penisi ereksiyon halinde 10 – 12 cm) Böyle bir durumla daha önce karşılaşan oldu mu ? çözüm ne olabilir ?
Islaklık çoğu kadında hatta olmuyor çok şanlısınız bence bu sorun kontrolü eline al ve gözlerine odaklan.

O zaman olur tabi ama bence sizin probleminiz odaklanamamak yaşınız kaç ve dindar bir insanmısınız?

Islaklık zevki arttırıyor sanıyordum ben de öyle değil miymiş? Ama peki neden kayganlaştırıcı jeller satılıyor dışarda o ıslaklık olsun da kolay girsin diye değil mi? Bir de arkadaşlar ben de bu konuda cahillerdenim, benim kızlık zarı için doktor esnek demişti, bu vajinanın dar ya da geniş olması ile eş değer mi,yani kızlık zarı esnek olup vajina dar olabilir mi? Yoksa esnek ise vajina geniştir anlamı mi çıkar

Gene bir yığın cinsellikten bihaber insan görüyorum. FAZLA ISLAKLIK ERKEGIN ALDIGI ZEVKI TABIIKI AZALTIR.
Bu mantikla kolayca anlaşılabilir bir sey. Sürtünme katsayisi 0 a yaklasirsa penisin uzerindeki deriyi ileri geri hareket ettirecek sey ortadan kalkar. Bazi kadinlar haddinden fazla ıslanır. Benim gördüğüm genelde kilolu iri bayanlarda cok olan bir sey tabiiki bu genelleme dogrudur denemez.
Velhasıli eşin de küçük penisli, ortalamanın altinda. Muhtemelen boylariniz cok yakin. Fiziki olarak birbirinize uyumlu değilsiniz. Kamasutranin temel konusudur bur. Fil dişi kadinla tavşan erkegi birlesemez :)
Bosansinlar mi?fildisi kadınla tavşan erkegi uyumlu değil diye.
Kagel egzersizleri ve cinsel terapi yeterli çözüm değil mi? Burada size hak verdigim konu cinselligin bilinmediği. Bu çiftlerin birbirini tanıması ve cinselligi ogrenmesi ile çözülemez mi?

Adamınki mercimek olsa yine kadının suç olacak tövbe benimki ufak demiyor da seninki büyük diyor..

Kızlar merhaba eşimle yaklaşık 1.5 yıllık evliyiz ancak cinsel ilişkimiz çok sorunlu. Ne eşim ne de ben ilişkiden zevk almıyoruz. Ben aşırı istekli olduğum için vajinamda çok fazla ıslaklık oluyor eşim ise ıslaklık fazla olduğu için ilişki esnasında zevk almadığını ve bu sebepten dolayı boşalamadığını söylüyor. Ayrıca eşim eliyle rahatlıkla boşalabiliyor. Birde eşim vajinamın bol olduğunu veya kendi penisinin bana göre küçük kaldığını söylüyor (eşimin penisi ereksiyon halinde 10 – 12 cm) Böyle bir durumla daha önce karşılaşan oldu mu ? çözüm ne olabilir ?
Zamanla düzelir bence daha yeni evlisiniz

Zamanla düzelir ama eşinizin de kısa seyi

Şikayet yerine çözüm üretelim penis küçüklüğü anne karnında vajinadaki testesteron on düşüklüğüden olur bayanlar testo ölçümünü unutmasınlar erkek çocukları bir ömür acı çeker gelelim bu olaya kalınlık daha önemli ilişki öncesi 15 dk su bazlı bir penis pompası kullanımı sorunu çözektir mutluluk bazen çok yakındır iyi sevişmeler dilerim

Şikayet yerine çözüm üretelim penis küçüklüğü anne karnında vajinadaki testesteron on düşüklüğüden olur bayanlar testo ölçümünü unutmasınlar erkek çocukları bir ömür acı çeker gelelim bu olaya kalınlık daha önemli ilişki öncesi 15 dk su bazlı bir penis pompası kullanımı sorunu çözektir mutluluk bazen çok yakındır iyi sevişmeler dilerim
Hamileyken ne yapmak gerekir peki testesteronun düşmemesi için

Kardesimin oglu var 5 yasinda belkide 1cm anca pipisi

Back
X