cinsel sorunumuz

yok öyle bahane değil ıslaklığı alınca biraz daha fazla sürüyor ilişki ama boşalamıyor eliyle yapınca hemen boşalıyor
İşte o ıslaklıktan dolayı değil. Hem mastürbasyon alışkanlığından hemde psikolojik olarak baskı hissediyor olabilir ondan dolayıdır. Fazla ıslanmayla hiçbir alakası yok.

Kaç kilosunuz ki bi engel teşkil ediyor yoksa eşiniz fiziginizi mi beğenmediğini mi söyledi . Eğer birlikteliğe engel değilse muhtemelen tek sorun bende değil demek için sen de kilolusun demiştir .seminer ????? Muhtemelen terapi falan demek istediniz . Sanırım yeni evlisiniz .evliliğe alışınca düzelir

Kaç kilosunuz ki bi engel teşkil ediyor yoksa eşiniz fiziginizi mi beğenmediğini mi söyledi . Eğer birlikteliğe engel değilse muhtemelen tek sorun bende değil demek için sen de kilolusun demiştir .seminer ????? Muhtemelen terapi falan demek istediniz . Sanırım yeni evlisiniz .evliliğe alışınca düzelir
yaklaşık 1.5 yıldır evliyiz eşim beni beğenmeme gibi bir durum söz konusu olmadı. eşim bende de sorun olabilir dedi. eşim kusur aramıyor çok şükür ama bir çözüm bulmamız lazım bu psikolojik durum galiba ama ne yapacaz bilmiyorum. masturbasyonu nasıl bırakabilir ?

El ile boşalmak tabiri bir bana mı itici geldi acaba? Neyse. Muhtemelen eli ile daha rahat kontrol ettiği için (kavrama açısından) mastürbasyon yapınca boşalabiliyordur. Bence kegel egzersizlerini bir araştır, düzenli yaparsan vajinan da biraz daha sıkılaşır. Bu da eşini olumlu etkiler diye düşünüyorum.

yaklaşık 1.5 yıldır evliyiz eşim beni beğenmeme gibi bir durum söz konusu olmadı. eşim bende de sorun olabilir dedi. eşim kusur aramıyor çok şükür ama bir çözüm bulmamız lazım bu psikolojik durum galiba ama ne yapacaz bilmiyorum. masturbasyonu nasıl bırakabilir ?
Alışmış cinsel birliktelik sıklığınızı arttırın ben böyle bi sorun yaşamadım yaşayanlar daha iyi önerilerde bulunacaktır. Allah yardımcınız olsun

Fazla kilo dediğine göre sizi çekici bulmuyor. Kiloyla pekala ilgisi olabilir. Islaklık konusu garip. Hoşuna gitmesi gerekirdi bunun.

Sorunun cevabi eger esinizde kendinden menun olmayip tedaviye olumlu bakiyorsa sonuc elde edersiniz. Esinizdeki gecici bir rahatsizlik. Kafasini rahat ettirin sizde rahat olun. Tedaviye sizde yardimci olun. Birbirinizi rahatladip destek olarak.

öyle bi sorunumz yok birlikte oluyoruz ancak eşim bekarken el ile boşalmasından dolayı ilişki esnasında boşalamıyor birazda benim vajınam fazla ıslanıyor

Eger ilisikiyi normal seyrinde surdurebiliyor ve sadece bosalmada sorun yasiyorsa bunu egzersizlerle yenebilir, islaklik gec bosalmaya neden olmaz aksine İnsanlar o islaklik icin jeller kullaniyorlar.

Sorunun cevabi eger esinizde kendinden menun olmayip tedaviye olumlu bakiyorsa sonuc elde edersiniz. Esinizdeki gecici bir rahatsizlik. Kafasini rahat ettirin sizde rahat olun. Tedaviye sizde yardimci olun. Birbirinizi rahatladip destek olarak.
tedaviye olumlu bakıyor ama çekiniyor doktordan. bu geçici dedğiniz süreç nasıl işler bir bilginiz var mı ?

Kizlar bende dogum yapali 3 ay oldu henuz birliktelik olmadi bilmiyorum sorun olmasindan esimin benden sogumasindan korkuyorum, o da ameliyat oldum ve sonra cok zor iyilestim hep odemlerim oldu o yuzden korktugunu soyluyor sordugumda...onun disinda gayet iyi ve ilgili bana karsi oyle bir soguma da yok ama iste acaba kilo aldim ondan mi ? Catlaklarm var ondan mi diye dusunmeden edemiyorum bu arada kendisi hic bunlari sorun edecek biri degil yani sekilci bir insan degil normal bunlar diyor da gel de bana anlat

tedaviye olumlu bakıyor ama çekiniyor doktordan. bu geçici dedğiniz süreç nasıl işler bir bilginiz var mı ?
Hayir yok. Ama böyle seyler birbirini asagilamadan ve acik olarak düzelir herkesle farklidir diye düsünüyorum. Benim bizzat basima gelmedi. Iliskide sorun yasayanlar biliyorum.

Back
X