Bu sorun sadece kizlara galiba yaren :) Cinsel iliski haric nasil bir cinsel yasam olur ki :sm_confused: Saka degil inan anlamadim :) Ama genel olarak ekledigin yazilari begeniyorum ve merakla :))) okuyorum yaren .:)
cinsel ilişkinin hariç olduğu bir cinsel yaşamın tatminkarlığı nasıl olacak anlamadım ben??dolayısıyla cevap da veremedim ankete anlamsız geldi..cinsel yaşamdan kastınız öpüşmek falan mı??:bbo:
soruyu soran sormusta cevabi verirken "EVEEEEEEETTTTT" demek biraz abes olmamismi hanimlar..benneyaptımki
bide evet demek yetmiyomus gibi "kesinlikle evet " denilmis..:1shok:
hay yarabbim..ne ki bu boole ..yarismi yapiyosunuz..:uhm:
Ay bak şimdi bir de başka bir şey gördüm yine kal geldi. "Başkalarınınkini bilmiyorum ki kıyaslayayım" seçeneği.. :Roflol: Ay bu ne saçma anket yaa..Dur ben bir sorayım millete tatminkar mıymış cinsel hayatları.. :Roflol: Cidden ŞAKA GİBİ..Ayrıca son seçeneğin "diyer" değil "diğer" olması gerekir sanki benim Türkçe bilgime göre.. şakkıdı
Ay bak şimdi bir de başka bir şey gördüm yine kal geldi. "Başkalarınınkini bilmiyorum ki kıyaslayayım" seçeneği.. :Roflol: Ay bu ne saçma anket yaa..Dur ben bir sorayım millete tatminkar mıymış cinsel hayatları.. :Roflol: Cidden ŞAKA GİBİ..Ayrıca son seçeneğin "diyer" değil "diğer" olması gerekir sanki benim Türkçe bilgime göre.. şakkıdı
eee şey ben affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum tatlicadiarzu
çoğu kişi evet diye cevap vermişde
cinsel ilişkisiz bi cinsel hayat nasıl oluyo acaba fisfisfis :uhm:
eee şey ben affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum tatlicadiarzu
çoğu kişi evet diye cevap vermişde
cinsel ilişkisiz bi cinsel hayat nasıl oluyo acaba fisfisfis :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?