Cinselliğe olan ön yargım

Evet ama erkekler kadın biraz güzelse ve ilgiliyse cinselliğe hazır ve nazır olabiliyorlar. Onlar için aşk kısmı daha farklı sanırım.

O kısım ayrı bir konu başlığı olur. Bu erkeklere özel değil kadınlar da sadece beğendiği adamlarla cinsellik yasayabiliyorlar.

Bi de bu toplumda cinsellige ulaşmak bir çok erkek zor, inan bana guzel olmasina bile gerek yok begenmedikleri kadinlara bile binlerce dil döküyorlar
aşk meşk seçenekleri kalmıyor olabilir kimisinin.
 
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Yani cinsel çekimli büyük sevgi olarak görüyorum.

Mesela ben çok çabuk tiksinen bir insanım. Çok sevdiğim arkadaşarımdan vs içtiği bardaktan içmem, bazen eşyalarıma dokunurlarken acaba ellerini yıkadılar mı diye düşünürüm, terlerinden tiksinirim... Böyle hayat geçmez

Dolayısıyla, ağzının değdiği şeye ağzım değecekse aşık olmam lazım, adamla öpüşme fikrinden tiksinmemem lazım, elini yıkadı mı acaba diye düşünmemem lazım. Herife aşık olmam lazım ki sıkıntı çıkarmayayım. Yoksa çook zor .
 

Yazmıştım aynı cümleyi tekrar yazayım. Kötü giden cinsellikte zaten karşınızdaki insandan soğursunuz öyle deliler gibi seviyor halinizden eser kalmaz. Soğuduğunuz bir insanla da haliyle ayrılık kaçınılmaz olur, o yüzden kimsenin öyle büyük acı çekeceğini düşünmüyorum. Sevgiliden ayrılmakla kocadan ayrılmak gerçekten farklı. Evlenirseniz onu anlayabileceğinizi düşünüyorum şu an sağlıklı bir kıyas olmuyor yaptığınız. Evlilik zora bindirliyor bizim ülkemizde evet ama bunun sevgiliden ayrılmak/eşten ayrılmak kıyaslamasında büyük rol oynadığını düşünmüyorum. Baştan farkedip ayrılmakla belki düzelir diye evlenmek sonra ayrılmak da aynı şey değil.
 
Valla ben hayatımdaki deneyimlerden yola çıktım bu ahlak bekçiliği değil.
Doğru olan budur çünkü.
Diğer türlü kadın yıpranır.
Hiç sallamayan rahat bir tipse onu bilemem .
 
Valla ben hayatımdaki deneyimlerden yola çıktım bu ahlak bekçiliği değil.
Doğru olan budur çünkü.
Diğer türlü kadın yıpranır.
Hiç sallamayan rahat bir tipse onu bilemem .

Yoo ahlak bekçiliği. İşte bilmiyorsunuz yorum yapmayın. Hayat sizin dar çevrenizden ibaret değil çünkü. Sizin doğrunuz herkese göre doğru olacak diye bir şey de yok. Bu kadar keskin yazmanız anlamsız. İnsanlar ne kadar yıpranacaklarının kararını kendileri versinler, kimse sizden akıl istememiş
 
Buda benim fikrim sakin ol.
Sizi ilgilendirmez bence doğrusu bu .
Hayret bir şey ya.
Sen benim çevremi nerden biliyorsun .
Banane de geç .
Yok bu ülke benim gibiler yüzünden böyle olmuş bilmem ne.
Ben yaşadım böyle bir şeyi çok yıprandım üzüldüm bir abla olarak kardeşimize akıl veriyorum ne konuşuyorsun sen kim ahlak bekçisi.
 

Öncelikle ben size siz yazıyorum. Aynı şekilde de cevap almak isterim. İşte siz de bana ne diyip geçseniz keşke. Siz akıl vermiyorsunuz sizin gibi düşünmeyen insanları eleştirip ahlak bekçiliği yapıyorsunuz. Bekareti erkeğin kadına değer vermesinin ölçüsü olarak görmenizden nasıl bir çevreniz olduğu anlaşılıyor.
 
Gerçekten ne kadar dar bakıyorsun.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun.
Sen benim çevreme kurban ol ayrıca.
 
ben yine alıntı yapmayı beceremedim :)( bkz üstteki mesaj.
Ayrilik mutlaka uzer yani hele ayni evde yasayanlar icin farklidir, benim dedigim evli insanlardan kaci bosanabiliyor ki ozellikle cocuk varsa. Ama ayrildiktan sonra keske cinsellik yasamasaydim diyen cok fazla kadin var dolasiyla kendimizi taniyip ona gore davranmak onemli.
 
aynen bir kadin bekaretiyle var olabilir. Kendi cevrenizi ve kendi dusunce yapisini herkese genellemeyin.

Ne yazdiginizi tekrar tekrar okuyun.Kimse bir baskasinin tercihine laf atmiyor. Sizin kadinlari bir kaliba sokmaniza tepki gosterildi.
 
Deli gibi aşığım diyelim, ten uyumundan ziyade pis bir ten kokusu olduğunu farkettim evlendikten sonra (bazı insanlar duş alsa da ten kokuları oluyor) boşanırdım ben. Koku en hassas olduğum şey.
 
Gerçekten ne kadar dar bakıyorsun.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun.
Sen benim çevreme kurban ol ayrıca.

“bakire olmana değer verir hoşuna gider ciddi niyeti olan erkeğin. Bu devirde zor bulunan bir şey çünkü” cümlesi size ait değil mi? Yazdıklarınızı mı unuttunuz? Bu kurban olmalı laf sokma kalıbını ben lisede bırakmıştım. Siz de biraz günümüze gelseniz fena olmaz
 
Bende sizin gibi düşünüyorum.Burada taşliyorlar bizim gibileri.
Ya neden taşlanasınız? Sizin görüşünüz herkes saygı duyuyor ama burda taşlanan şey kalıplar. Cinsellik yaşayanla adam evlenmez, basit kız görür, kadın kullanılır atılır bunlar saçma bulunuyor. Çünkü böyle birşey yok daha doğrusu bu da adamdan adama çevreden çevreye değişiyor insanlar buna kızıyor. Ayrıca evlilikte cinsellik çok önemli ve kocanla ten uyumu olmaması baya sıkıntı bu nedenle biraz riskli, insanlar bunu ifade ediyor.
 
Bunlar saçma zaten ama hala çoğu erkek belli etmese bile bu düşünceleri barındırıyor. Ayırdına nasıl varacağız benim kafamı o kurcalıyor
 
30 yaşındayım.İlk erkek arkadaşım yada arkadaşlarımın sevgilisi diyeyim ortaokul caginda başladı.Toplamda 20 senedir gördüğüm bu.Erkekler hep aynı.Cok az belki %5 ilk kısım önem vermiyor.


Ben kendimi birine kabul ettirmekten çok evlenmeden doğru bulmuyorum.Bende bir erkeğe sarıldım elini tuttum vs.Ama ilerisini evlenmeden yaşayamam.
 
önyargı demeyelim bence ona çünkü ortadoğulu türk erkeklerine güvenip kendilerinden de sizin gibi düşünmenizi beklemeniz mantıksız olur. ayrıca bulaşıcı hastalıklar vs de çoğaldı o sebeple dikkatli olmakta fayda var. sonradan pişman olacağınızı düşündüğünüz ya da aklınızda en ufak soru işareti olan biriyle olmaz.
 
Evet bir erkek içgüdüsel olarak sevdiği kadının ilki olmak ister.
Bu olmazsa olmaz değil ama .
Bu bütün dünyada da böyledir hanımefendi.
Bu demek değildir herkes bakire kız ister .
Ikisi farklı şeyler.
Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…