Cinselligin bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum.

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Selam Arkadaslar.ben 7 aydir evliyim.Esimde erken bosalma sorunu var.ilk evlendigimizde o kadar ciddiye almamsdim ama gun gectikce bu problem sinirimi bozmaya basladi.Inanin iliskiye bile girmek isemiyorum.Son bir aydir sirf o istiyor diye iliskiye giriyorum.Bildigimiz uzere kadinin rahatlamasi erkekden daha zor.7 aydir malesef ben o rahatlamayi yasamadim.tam bir seyleer hiss ediyorum esim bosaliyor.Esimi cok seviyorum hemde cok ama bu problem yuzunden cok sinirli davraniyorum onada.Doktora git diyorum tamam gidicem diyor her gun soyluyorum niye gitmiyorsun doktora?fazla konusmamada izin vermiyor bu konuda.Bu sorunu yasayan varsa beni cok iyi anlar ben nasil davranmaliyim bu adamla?bu gun gidecegini soylemsdi ama bence gitmedi aksam isden gelince bir guzel konusucagim artik biktim.zorla iliskiye giriyorum resmen kendimi zorlamak istemiyorum.nasil konussam ne desem?izin vermiyorki agziki her acdigimda doktora gidecegim diyor kapatiyor farkinda bile degil sorunun .derdimi nasil anlatsam?

Son düzenleme:
Konuşmak kar etmezse;
Önce olabildiğince süreyi uzatın önce sizinle ilgilenmesini sağlayın sizle ilgilenmeden ona müsade etmeyin.
2 aşamada Kibarca reddedin.
Hala gitmezse size yanaşınca bir süre sonra tatmin olduğunuzu kendi başının çaresine bakması gerektiğini söyleyin. Öyle şey olur mu derse 7aydır yaşadığınızın bu olduğunu söylersiniz.
Kavga etmeden gitmeyebilir. Kimi erkekler için bunu kavga etmeden yaptıramazsınız. Biri görürse biri duyarsa diye endişe eder. Evinize uzakta bir doktora gideceğinizi vs söyleyin randevuyu siz alın.

Her erkeğin olduğu gibi her kadının da cinsel anlamda rahatlamaya ihtiyacı olduğunu anlatın.

Tedavi olmuyorsa da boşanın çok ciddiyim. Siz ne kadar çok ciddiye alırsanız o da o kadar çok ciddiye alır meseleyi. Cinsel anlamda tatmin olmamak Allah korusun aldatmaya kadar birçok kötü sonuca yol açıyor. Taviz vermeyin.

Eşin de kendini suçluyor bence şu an. Kizmadan, suclamadan konuşun. Aynı sorun sizdede olabilirdi bu nedenle empati kurun. Kızarak, tepki vererek yaklasirsaniz eşiniz bunu asamaz sizin desteginize ihtiyaç duyacaktir elbette ki. Bazı şeyler fedakarlık ister zaman ister. Cinsellik tabiki önemli ama o manevi karı koca ilişkisini zedelemesine izin vermeyin

erken boşalıyor, zevk alamadığınızı biliyorsa sizin için neden farklı şeyler yapmıyor? açık yazmıyorum ama adam çok bencil. doktora gitmeyip farklı şekilde size yardımcı olmaya çalışsa iyi niyetli olabilirim ama resmen bencil bu adam ne kadar ılımlı konuşursanız konuşun değişmez.

Doktora birlikte gidin bence. Cunku tedavisi zor bir rahatsizlik degil diye biliyorum. Ilacla jellerle tedavisi var. Erkekler bu tarz seylerde kadinlardan daha utangac. Mesela siz alin ilaclari. Bu kadar kavgaya donusturup yipratmayin kendinizi. Emin olun tek doktora gitmek erkekler icin kotu. Sizde gidin destek olun bisey olmicak bak bi kez muayene olacaksin ki belki olmicak bile ilac tedavisi de verebilir. Siz adama yetersiz oldugunu hissettirmeyin sadece. Eminim tedavi olacaktir. Kendi de durumunun farkinda cunku

Erken boşalma çoğu erkeğin problemi maalesef boşalma olduktan snra devam edebiliyor musunuz eşimde de var ama devam ettiği için pek sorun etmiyorum diğer türlü büyük sorun bence

Birlikte gidin.Kalk gidiyoruz deyip hazırlanın.Gerekirse tartışın bunun için.
Onu beklerseniz daha çok beklersiniz gibi duruyor çünkü.

Evet onu bende soyledim Sanki utaniyor nasil doktora gidicem?ne soyluycegim?eczaneden nasil alacagim?
Zaten marketlerde de satılıyor veya internetten sipariş ediliyor. Eczaneden alırken insan utanıyor ister istemez
Doktordan utanmak gerçekten çok gereksiz, zaten doktorun işi o, aynı dertten muzdarip günde 50 hasta görüyor adam, ondan çekinmeye hiiiiç gerek yok, işi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…