- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Devam derken?hayir giyinip uyuyoruz daha dogrusu o uyuyor ben o sinirle zor uyuyabiliyorumErken boşalma çoğu erkeğin problemi maalesef boşalma olduktan snra devam edebiliyor musunuz eşimde de var ama devam ettiği için pek sorun etmiyorum diğer türlü büyük sorun bence
Evet onu bende soyledim Sanki utaniyor nasil doktora gidicem?ne soyluycegim?eczaneden nasil alacagim?
Uzaklasmiyorki bir gun arayla iliski istiyor ve ben kendimi zorlamak durumunda kaliyorum.Haklısın insan kendiainin kullanıldığını düşünür. Bence biraz bu sorunu çözene kadar o konudan uzaklaşın
Bugün gidecek doktor var mı gidecek?Selam Arkadaslar.ben 7 aydir evliyim.Esimde erken bosalma sorunu var.ilk evlendigimizde o kadar ciddiye almamsdim ama gun gectikce bu problem sinirimi bozmaya basladi.Inanin iliskiye bile girmek isemiyorum.Son bir aydir sirf o istiyor diye iliskiye giriyorum.Bildigimiz uzere kadinin rahatlamasi erkekden daha zor.7 aydir malesef ben o rahatlamayi yasamadim.tam bir seyleer hiss ediyorum esim bosaliyor.Esimi cok seviyorum hemde cok ama bu problem yuzunden cok sinirli davraniyorum onada.Doktora git diyorum tamam gidicem diyor her gun soyluyorum niye gitmiyorsun doktora?fazla konusmamada izin vermiyor bu konuda.Bu sorunu yasayan varsa beni cok iyi anlarben nasil davranmaliyim bu adamla?bu gun gidecegini soylemsdi ama bence gitmedi aksam isden gelince bir guzel konusucagim artik biktim.zorla iliskiye giriyorum resmen kendimi zorlamak istemiyorum.nasil konussam ne desem?izin vermiyorki agziki her acdigimda doktora gidecegim diyor kapatiyor farkinda bile degil sorunun .derdimi nasil anlatsam?
O zaman gerçekten büyük problem birlikte gitmeye ikna edebilirsiniz sizden güç almış olur ilaçları da siz alanilirsiniz kadınlar bu konu da daha rahat devam derken bir süre sonra yarım saat filan tekrar ereksiyon hali yaşarlarDevam derken?hayir giyinip uyuyoruz daha dogrusu o uyuyor ben o sinirle zor uyuyabiliyorum
Siz alinEvet onu bende soyledim Sanki utaniyor nasil doktora gidicem?ne soyluycegim?eczaneden nasil alacagim?
Onun bu gunleri bitmiyorki gecistiriyor sadece.kussemi kavgami etsem sinirimimi kussam?bilemedimBugün gidecek doktor var mı gidecek?
Bence gecistiriyor gerekiyorsa beraber gidin bu erkekler neden doktor sevmiyor anlamıyorum kadın olarak her sorunumuzu anlatırken gurur yapmıyoruz da , erkekliğe gelince gururuna yedirip gidemiyor olurlar çoğuOnun bu gunleri bitmiyorki gecistiriyor sadece.kussemi kavgami etsem sinirimimi kussam?bilemedim
Eczaneden alın ya da siz de çekınıyorsanız guvenılır sıtelerden alabılırsıniz.Evet onu bende soyledim Sanki utaniyor nasil doktora gidicem?ne soyluycegim?eczaneden nasil alacagim?
Oylemi?nasil kullaniliyor?aslinda cinsel gucu iyi.yani istekli iliskiye girme sikligida duzenli sadece erken bosalma sorunu varmon sevismeyi saymazsak iliskiye baslayib bitireli en fazla 2 dakika suruyorArkadasi çakşır otu kullanabilirsiniz. Ve keçiboynuzu özü. Biz bebek tedavisi icin kullandik ama cinsel güçte asiri artis oldu.
Eşim de öyleydi. Ben bunu hic dile getirmemistim. Bebegimiz olmayinca bunlari kullandik tabi rahatsizliklarina binaen. Ama kesinlikle yan etkisi yok. Bizim süre baya artti. Hatta bebek icin 2 günde bir ilisliye giriyoruz. Cok asiri yoruluyorum bu kadari fazla oldu galiba.Oylemi?nasil kullaniliyor?aslinda cinsel gucu iyi.yani istekli iliskiye girme sikligida duzenli sadece erken bosalma sorunu varmon sevismeyi saymazsak iliskiye baslayib bitireli en fazla 2 dakika suruyor
Evet onu bende soyledim Sanki utaniyor nasil doktora gidicem?ne soyluycegim?eczaneden nasil alacagim?
Sizde Dr a gidene kdr birlikte olmayın.Her ilişkiye girmek istediğinde durumu anlatın bu şekilde mutlu olmadığınızı ve yapmak istemediğinizi belirtin.Bir süre sonra pes eder benceZannimca sorunun farkinda degil anlamiyor ne kadar sinir bozucu bir durum oldugunu ve benim o anda nasil hiss etdiyimi
Doktora gitmek erkeklere agir geliyor kendilerine yediremiyorlar. Ama piyasada bile satilan geciktirici spreyler var onlardan kullanin derim. Kesin sonuc ve uzun sureli cinsellik. Denemenizde fayda var bence. Internetten de siparis edebilirsiniz.Selam Arkadaslar.ben 7 aydir evliyim.Esimde erken bosalma sorunu var.ilk evlendigimizde o kadar ciddiye almamsdim ama gun gectikce bu problem sinirimi bozmaya basladi.Inanin iliskiye bile girmek isemiyorum.Son bir aydir sirf o istiyor diye iliskiye giriyorum.Bildigimiz uzere kadinin rahatlamasi erkekden daha zor.7 aydir malesef ben o rahatlamayi yasamadim.tam bir seyleer hiss ediyorum esim bosaliyor.Esimi cok seviyorum hemde cok ama bu problem yuzunden cok sinirli davraniyorum onada.Doktora git diyorum tamam gidicem diyor her gun soyluyorum niye gitmiyorsun doktora?fazla konusmamada izin vermiyor bu konuda.Bu sorunu yasayan varsa beni cok iyi anlarben nasil davranmaliyim bu adamla?bu gun gidecegini soylemsdi ama bence gitmedi aksam isden gelince bir guzel konusucagim artik biktim.zorla iliskiye giriyorum resmen kendimi zorlamak istemiyorum.nasil konussam ne desem?izin vermiyorki agziki her acdigimda doktora gidecegim diyor kapatiyor farkinda bile degil sorunun .derdimi nasil anlatsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?