- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Ise yariyormu?Internetten alın, esimdede ayni sorun var geciktirici kondom kullanıyoruz ayiptir söylemesi.
Kacis lada olamazki ne kadar kacacagiz?peki bizim hisslerimiz?isteklerimiz?sizin esinizdemi doktora gitmiyor?Biz 6 senedir evliyiz ilk gunden beri bu sorunu yaşıyoruz çözüm bulamadım kendimce çözüm ondan kaçmak maalesef
Ise yariyormu?
Canim kac gun tuketmesi lazim?otu cay gibi tuketiyor her halde demli olarak.Arkadasi çakşır otu kullanabilirsiniz. Ve keçiboynuzu özü. Biz bebek tedavisi icin kullandik ama cinsel güçte asiri artis oldu.
Aynen kurdugunuz cumleleri kullanacagim.beni anlamasini istiyorum.benim icin cok sikintili bir durum olmasini anlamasi lazim.Aksam yine birljkde olmak isteyecektir bu cumleleri mutlaka sarf edecegimEşiniz fazlasıyla bencil, burası çok net. Bazı pratiklerle (burada açık açık yazmayacağım artık) oldukça kolay çözebileceği bir sorun için tüm evliliği ve sizin psikolojinizi mahvediyor. Bence sonuna kadar haklısınız, tavrınızı keskin ve net bir şekilde ortaya koyun.
‘Erken boşalma problemini görmezden geldiğin ve bencillik yaptığın için seninle birlikte olmak istemiyorum. Sorun senin bu probleme sahip olman değil, bunu çözmek için hiçbir çaba göstermemen. Doktora gitmeyi kabul ettiğin sürece herzaman sana destek olacağım ama bu şekilde anlayış göstermemi bekleme’
Aynen oyle rahatlayib uyuyor beni anlamiyor diye dusunuyorum ne hissler yasadigimi.inanin tum gun onun yerine ben arasdiriyorum neler yapa biliriz bitkisel cozumler sprey falan ama bey efendinin umrunda bile degil.bu konuda iki cumlr sarf etmeme bile izin vermiyor agzimi aciyorum doktora gidecegim diyorEşin çok bencil,net.
Doktora gidene kadar ilişkiye yanaşma.
Aman utangacliklarini yerim onların ,kadınlar ota b.ka çatala yatıyor ama ,hamilelik,kontroller,doğum v.s. Onlar bir kere doktora gidemiyorlar,yok öyle yağma.
Sen vajinismus olsan 50 kere gitmistiniz, ama o kendi işini hallediyorya gerisi mühim değil.
Tamam işte,o doktora gidene kadar ilişkiye girme.Yarin gideceğim derse,o zaman yarın yaparız dersin.O seni gecistiriyorsa sen de onu geçiştir.Aynen oyle rahatlayib uyuyor beni anlamiyor diye dusunuyorum ne hissler yasadigimi.inanin tum gun onun yerine ben arasdiriyorum neler yapa biliriz bitkisel cozumler sprey falan ama bey efendinin umrunda bile degil.bu konuda iki cumlr sarf etmeme bile izin vermiyor agzimi aciyorum doktora gidecegim diyor
Ben ona farkli yollarla beni tatmin et diyemem kendi dusunmeli kendi istemeli bence.biliyorum hemen cozulmez ama en azindan bir adim attigini gorurum ve destek olurum.ama nerdeee bey efendi ben ses etmiyorum diye her seyi yolunda zann ediyorDoktora beraber gitseniz olmaz mı ki? Üroloji dr u bu tarz şikayetlere alısık çekincek bişey yok ama bu hemen çözülecek bir sorun değil anlayış zaman lazım bu esnada sizi farklı yollarla tatmin edebilir onları deneyin en azından:/
Inanin her iliski sonrasi aglayas var.neden kendi bunlari dusunemiyor?neden beni oyaliyor?islerim var diyor peki doktora gitmeye vakti yok diyelim eczaneyedemi gidemiyor?eczanede duydugum kadariyla yeterli urun var.anlaticagim artik cok bunaldimKlasik Türk erkeği. Erken boşalma, eşini tatmin edememe, tedavi ve çözümden kaçma.. oy oy..
Bu şekilde ilişkiye girmeyi kabul etmeyin. Ona hizmet etmek zorunda değilsiniz. Sizi düşünmeli. Bunu anlatış şekliniz kaba olmasin. İlişkiden soğuduğunuzu, zevk almadığınızı, rahatsiz olduğunuzu anlatın. Bu şekilde gidebilir.. Kendiniz de çözüm arayın bence. Jel, sprey, ilaç vs.
Bir arkadaşım da sorunu ilişki ile çözmüştü. Şöyle ki öncelikle kadının istediği, zevk aldığı şekilde ilişkiye başlıyorsunuz. Daha sonra erkeğin zevk aldığı şekilde devam ediyorsunuz.
Baktınız olmuyor doktora gidin. Utanılacak bir şey yok. Ömür böyle geçmez.
Inanin her iliski sonrasi aglayas var.neden kendi bunlari dusunemiyor?neden beni oyaliyor?islerim var diyor peki doktora gitmeye vakti yok diyelim eczaneyedemi gidemiyor?eczanede duydugum kadariyla yeterli urun var.anlaticagim artik cok bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?