Cinselligin bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum.

Eşiniz fazlasıyla bencil, burası çok net. Bazı pratiklerle (burada açık açık yazmayacağım artık) oldukça kolay çözebileceği bir sorun için tüm evliliği ve sizin psikolojinizi mahvediyor. Bence sonuna kadar haklısınız, tavrınızı keskin ve net bir şekilde ortaya koyun.

‘Erken boşalma problemini görmezden geldiğin ve bencillik yaptığın için seninle birlikte olmak istemiyorum. Sorun senin bu probleme sahip olman değil, bunu çözmek için hiçbir çaba göstermemen. Doktora gitmeyi kabul ettiğin sürece herzaman sana destek olacağım ama bu şekilde anlayış göstermemi bekleme’

Erkekler konu cinsellik olunca kendine yediremeyebilir bazı durumları. Gurur yapabilir çekinebilir doktora gitmek için. Biraz daha hassas olabililerler kadınlara nazaran. Problemi olduğunu kabul etmiyordur yada etmek istemiyordur önce problem olduğunu kabullenmesi lazım. Doktordan randevuyu bence siz alın ve birlikte gidin.

Eşiniz fazlasıyla bencil, burası çok net. Bazı pratiklerle (burada açık açık yazmayacağım artık) oldukça kolay çözebileceği bir sorun için tüm evliliği ve sizin psikolojinizi mahvediyor. Bence sonuna kadar haklısınız, tavrınızı keskin ve net bir şekilde ortaya koyun.

‘Erken boşalma problemini görmezden geldiğin ve bencillik yaptığın için seninle birlikte olmak istemiyorum. Sorun senin bu probleme sahip olman değil, bunu çözmek için hiçbir çaba göstermemen. Doktora gitmeyi kabul ettiğin sürece herzaman sana destek olacağım ama bu şekilde anlayış göstermemi bekleme’
Aynen kurdugunuz cumleleri kullanacagim.beni anlamasini istiyorum.benim icin cok sikintili bir durum olmasini anlamasi lazim.Aksam yine birljkde olmak isteyecektir bu cumleleri mutlaka sarf edecegim
Onu kirmakta istemuyorum ama artik bi doktora gitmesi şart oldu.o anlamiyor ola bilir ama inanin tum gunume yansiyor bu benim.

Eşin çok bencil,net.
Doktora gidene kadar ilişkiye yanaşma.

Aman utangacliklarini yerim onların ,kadınlar ota b.ka çatala yatıyor ama ,hamilelik,kontroller,doğum v.s. Onlar bir kere doktora gidemiyorlar,yok öyle yağma.

Sen vajinismus olsan 50 kere gitmistiniz, ama o kendi işini hallediyorya gerisi mühim değil.

Eşin çok bencil,net.
Doktora gidene kadar ilişkiye yanaşma.

Aman utangacliklarini yerim onların ,kadınlar ota b.ka çatala yatıyor ama ,hamilelik,kontroller,doğum v.s. Onlar bir kere doktora gidemiyorlar,yok öyle yağma.

Sen vajinismus olsan 50 kere gitmistiniz, ama o kendi işini hallediyorya gerisi mühim değil.
Aynen oyle rahatlayib uyuyor beni anlamiyor diye dusunuyorum ne hissler yasadigimi.inanin tum gun onun yerine ben arasdiriyorum neler yapa biliriz bitkisel cozumler sprey falan ama bey efendinin umrunda bile degil.bu konuda iki cumlr sarf etmeme bile izin vermiyor agzimi aciyorum doktora gidecegim diyor

Bir kere eşin için çok zor bir durum. Her erkek kendini yetersiz hisseder bu durumda ve emin ol o da bu durumun çok fazla farkında. Ama gurur yapıyor gibi hissettim. Hem bütün erkeklerde var bu sorun.

Ama şunu deneyebilirsiniz ilişkiye girdiniz diyelim o boşaldı falan aradan bir beş dakika geçtikten sonra sen yanaş o daha sertleşmeden. İkincisi geç gelir ve sen de zevk alırsın en azından o arada o da seni boşaltabilir hatta uygun pozisyonu bulmalısın

Geciktirici ürünler sadece geçici çözüm olacaktır. En sağlıklısı doktora gitmesi.
Tantra egzersizleri vardı bir de, ona da bakabilirsiniz. İşe yarayıp yaramadığına dair bilgim yok ama kadınlardaki kegel egzersizlerine benzer bir şey olduğunu biliyorum. O yüzden işe yarayabilir diye düşünüyorum. Kaslar üzerinde kontrol sahibi olmaya yardımcı oluyor.

Aynen oyle rahatlayib uyuyor beni anlamiyor diye dusunuyorum ne hissler yasadigimi.inanin tum gun onun yerine ben arasdiriyorum neler yapa biliriz bitkisel cozumler sprey falan ama bey efendinin umrunda bile degil.bu konuda iki cumlr sarf etmeme bile izin vermiyor agzimi aciyorum doktora gidecegim diyor
Tamam işte,o doktora gidene kadar ilişkiye girme.Yarin gideceğim derse,o zaman yarın yaparız dersin.O seni gecistiriyorsa sen de onu geçiştir.

Doktora beraber gitseniz olmaz mı ki? Üroloji dr u bu tarz şikayetlere alısık çekincek bişey yok ama bu hemen çözülecek bir sorun değil anlayış zaman lazım bu esnada sizi farklı yollarla tatmin edebilir onları deneyin en azından:/

Doktora beraber gitseniz olmaz mı ki? Üroloji dr u bu tarz şikayetlere alısık çekincek bişey yok ama bu hemen çözülecek bir sorun değil anlayış zaman lazım bu esnada sizi farklı yollarla tatmin edebilir onları deneyin en azından:/
Ben ona farkli yollarla beni tatmin et diyemem kendi dusunmeli kendi istemeli bence.biliyorum hemen cozulmez ama en azindan bir adim attigini gorurum ve destek olurum.ama nerdeee bey efendi ben ses etmiyorum diye her seyi yolunda zann ediyor

Klasik Türk erkeği. Erken boşalma, eşini tatmin edememe, tedavi ve çözümden kaçma.. oy oy..

Bu şekilde ilişkiye girmeyi kabul etmeyin. Ona hizmet etmek zorunda değilsiniz. Sizi düşünmeli. Bunu anlatış şekliniz kaba olmasin. İlişkiden soğuduğunuzu, zevk almadığınızı, rahatsiz olduğunuzu anlatın. Bu şekilde gidebilir.. Kendiniz de çözüm arayın bence. Jel, sprey, ilaç vs.

Bir arkadaşım da sorunu ilişki ile çözmüştü. Şöyle ki öncelikle kadının istediği, zevk aldığı şekilde ilişkiye başlıyorsunuz. Daha sonra erkeğin zevk aldığı şekilde devam ediyorsunuz.

Baktınız olmuyor doktora gidin. Utanılacak bir şey yok. Ömür böyle geçmez.

Klasik Türk erkeği. Erken boşalma, eşini tatmin edememe, tedavi ve çözümden kaçma.. oy oy..

Bu şekilde ilişkiye girmeyi kabul etmeyin. Ona hizmet etmek zorunda değilsiniz. Sizi düşünmeli. Bunu anlatış şekliniz kaba olmasin. İlişkiden soğuduğunuzu, zevk almadığınızı, rahatsiz olduğunuzu anlatın. Bu şekilde gidebilir.. Kendiniz de çözüm arayın bence. Jel, sprey, ilaç vs.

Bir arkadaşım da sorunu ilişki ile çözmüştü. Şöyle ki öncelikle kadının istediği, zevk aldığı şekilde ilişkiye başlıyorsunuz. Daha sonra erkeğin zevk aldığı şekilde devam ediyorsunuz.

Baktınız olmuyor doktora gidin. Utanılacak bir şey yok. Ömür böyle geçmez.
Inanin her iliski sonrasi aglayas var.neden kendi bunlari dusunemiyor?neden beni oyaliyor?islerim var diyor peki doktora gitmeye vakti yok diyelim eczaneyedemi gidemiyor?eczanede duydugum kadariyla yeterli urun var.anlaticagim artik cok bunaldim

5m Migros’lar var bulunduğunuz ilde var mı? Bu 5 m ler çok büyük ve kasiyelerin umrunda değil bile aldıklarınız. Çok fazla insan olmadığı bir saatte siz gidin mutfak alışverişi yapın ve geciktirici özellikli jel ve prezervatif alın.( 5 m Migros’larda var eczane ye gitmenize gerek yok )

Inanin her iliski sonrasi aglayas var.neden kendi bunlari dusunemiyor?neden beni oyaliyor?islerim var diyor peki doktora gitmeye vakti yok diyelim eczaneyedemi gidemiyor?eczanede duydugum kadariyla yeterli urun var.anlaticagim artik cok bunaldim

Doktora gitmeye vakit yok ama nedense sizin mutsuz olduğunuzu bilerek ilişkiye girmeye vakti var ? Hem sinir bozucu hem de biyolojik olarak yıpratıcı bir durum. Siz şu ilaç, sprey işini bir deneyin. Kendisi de internetten okuyabilir bunun için çeşitli yollar söz konusu. Şu da var ki direkt başında 1 - 2 dk içinde boşalıyorsa bunlar çözüm olmaz. Sizin bir doktordan yardim almanız gerek. Bu boşanma sebebi bile sayılıyor. Eşiniz hata ediyor üstünü kapatarak. 7 ay da kısa bir zaman dilimi değil. Hiç ikinizin de tatmin olduğu bir ilişki olmadi mi? Yaklaştığınız vs. O anlara dönük de çözüm düşünebilirsiniz belki..

Back
X