Oyun oynamakla ergenliğin ne alakası var yahu? Ben de oynuyorum eşim de oynuyor hem notebook'tan hem ps3'ten. Hiçbir problemimiz de yok? Her gün sohbet muhabbet de bir yere kadar. Oyun oynamak da güzel bir aktivite ve bir iletişim şekli.
Canım öncelikle Allah kolaylık versin ..inş evinin huzuru yeniden gelir ..
Eşine gelince depresyonda olabilirmi acaba ..yada ne bileyim son zamanlarda çokmu monotonlaştınız ,biraz ayrı kalmak belki ikinizede iyi gelir ..
Birde Arkadaş ,erkek ne kadar suçlu olursa olsun yine kadına nasihatlar ..yok gecelik giy yok cilveli ol ,yav sorun o olsaydı konu sahibi aklı başında bir bayan ,muhakkak kendine gore bişiyler çabalamış denemiştir illaki ...
Herşeyi denedim. Asla kendini beğenmek değil ama standartların üstünde bir güzelliğim var ama asla kuyruk sallanak için kullanmadım güzelliğimi evliliğim boyunca sadık oldum hiç yan gözle dahi birine bakmadım. Üstelik evlenince kendimi salayım kilo alayım olayıda olmadı.. Ancak yakaladınmı konusuna gelirsek zaten yakalamak diye bişey yok alenen salonda yanımda yapıyor. Gözümün içine baka bakaokadar gururum kırılıyo o kadar canım sıkılıyoki anlatamam.. Önceden ben teklif ederdim ama hep geri çevirirdi utancımdan artık teklif dahi etmiyorum. Başkası varmıdır? Sanmam ama varsada çok iyi saklıyo hiçbir şüphe çekici yan yok. Ailemle çok iyi anlaşır arkadaşlarımızla gayet iyidir arası. En çok birbirimizle geçinmemiz gerekirken biz en çok bunu başaramıyoruz. Okadar yaralıyımki bu konuda.. Çocuk değilki elindende alamıyorum emzik gibi çıt çıt çıt elinde devamlı oynadın başkada bişey yaptığı yok.
nasil yani? gozunun icine baka baka masturbasyon mu yapiyor?Herşeyi denedim. Asla kendini beğenmek değil ama standartların üstünde bir güzelliğim var ama asla kuyruk sallanak için kullanmadım güzelliğimi evliliğim boyunca sadık oldum hiç yan gözle dahi birine bakmadım. Üstelik evlenince kendimi salayım kilo alayım olayıda olmadı.. Ancak yakaladınmı konusuna gelirsek zaten yakalamak diye bişey yok alenen salonda yanımda yapıyor. Gözümün içine baka bakaokadar gururum kırılıyo o kadar canım sıkılıyoki anlatamam.. Önceden ben teklif ederdim ama hep geri çevirirdi utancımdan artık teklif dahi etmiyorum. Başkası varmıdır? Sanmam ama varsada çok iyi saklıyo hiçbir şüphe çekici yan yok. Ailemle çok iyi anlaşır arkadaşlarımızla gayet iyidir arası. En çok birbirimizle geçinmemiz gerekirken biz en çok bunu başaramıyoruz. Okadar yaralıyımki bu konuda.. Çocuk değilki elindende alamıyorum emzik gibi çıt çıt çıt elinde devamlı oynadın başkada bişey yaptığı yok.
Yürü be seyrani.doğru söze ne denir.Bu durumda olan kadınlar, erkeklerin aklını başından almak için çabalayacak arkadaşım.
Oyun oynuyormuş peh! sen geç bakalım seksi bi gecelikle önünden neler oluyor. Bazen nadirende olsa erkeklere de hak veriyor insan. Giymiş ev pijamasını, pejmurde, koca bi koltukta o bi koltukta.
Olmaz öyle. Adamı sen gaza getircen. Başlangıç enerjisini sen vercen bazende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?