Cinsellik dostluk sevgi herşeyi tükettik

Herşeyi denedim. Asla kendini beğenmek değil ama standartların üstünde bir güzelliğim var ama asla kuyruk sallanak için kullanmadım güzelliğimi evliliğim boyunca sadık oldum hiç yan gözle dahi birine bakmadım. Üstelik evlenince kendimi salayım kilo alayım olayıda olmadı.. Ancak yakaladınmı konusuna gelirsek zaten yakalamak diye bişey yok alenen salonda yanımda yapıyor. Gözümün içine baka baka okadar gururum kırılıyo o kadar canım sıkılıyoki anlatamam.. Önceden ben teklif ederdim ama hep geri çevirirdi utancımdan artık teklif dahi etmiyorum. Başkası varmıdır? Sanmam ama varsada çok iyi saklıyo hiçbir şüphe çekici yan yok. Ailemle çok iyi anlaşır arkadaşlarımızla gayet iyidir arası. En çok birbirimizle geçinmemiz gerekirken biz en çok bunu başaramıyoruz. Okadar yaralıyımki bu konuda.. Çocuk değilki elindende alamıyorum emzik gibi çıt çıt çıt elinde devamlı oynadın başkada bişey yaptığı yok.

ikinizn birlikte oynayabileceği oyunlarda var herhangi birnizin teline yükleyip karşılıklı da oynayabilirsiniz ahh eski gunlerim aklıma geldi ne kadr romantik

Siz oyun oynuyorsanız ve mutluysanız bir sorun yok demektir. Biz her oyun oynayan "sorunlu bir çifttir" demedik, öyle bir iddamda yok zaten.
O oyun dediğiniz zımbırtılar tam bir "zaman hırsızı" "muhabbet katili"
Ayrıca level atlayarak tatmin olmak bana çocukca geliyor.
Her gün sohbet, muhabbet tadından yenmez bana göre :) Bu kadar sene oldu ben doyamadım, diyorum ya birazda çiftlerin birbirlerine hitap etmesi önemli olan.

Canım öncelikle Allah kolaylık versin ..inş evinin huzuru yeniden gelir ..
Eşine gelince depresyonda olabilirmi acaba ..yada ne bileyim son zamanlarda çokmu monotonlaştınız ,biraz ayrı kalmak belki ikinizede iyi gelir ..

Birde Arkadaş ,erkek ne kadar suçlu olursa olsun yine kadına nasihatlar ..yok gecelik giy yok cilveli ol ,yav sorun o olsaydı konu sahibi aklı başında bir bayan ,muhakkak kendine gore bişiyler çabalamış denemiştir illaki ...

oyun disinda baska hic mi ilgi alani yok?politika,spor?ilgisini cekecek konulardan bahsetseniz de mi muhabbet etmez?

O nasihatları tam okursanız, hem erkeğe hem kadına yani "Çifte" öneriler olduğunu görürsünüz.
(Eşini doktora götür, ilaç kullansın vb....)

Ne kadar utanç verici bir durum böyle..
Kusura bakmayın ama,cinsel tercihi farklı olabilir belkide,bu konuda hiç açık verdimi size..

Oyun hangisi bari? Bir ara bir tanesine sardık yemek yemeyi bile unutuyorduk, ortak zevklerin tutmaması karşı tarafın ergen olduğuna işaret değil, "benim için problem değil" kısmına daha çok odaklanın sorunun, tam olarak neden böyle hissettiğini konuşun, herşeyi konuşabildiğiniz için dosttunuz değil mi?, tableti evden göndermekle bir şey değişmeyecek yani, sizin hissettiklerimizi anlarsa bir şeyler değişir. Tabi siz de onunkileri.

Diğer "görünür"deki haklı sebeplerinizin olayla ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum, güzellik, evlendikten sonra kilo almamak falan.

Son düzenleme:
Tek çareniz bir evlilik terapistine gitmek şu aşamada. Çünkü o oyun başındayken siz de bu kadar karamsarlığa düşmüsken kendi kendinize sorunlarınızi halletmeniz olanakli görünmüyor. Gerekirse o tableti çope atin ve kolundan tuttuğunuz gibi doğruca bir terapiste goturun. İnşallah düzelir sorununuz.

nasil yani? gozunun icine baka baka masturbasyon mu yapiyor?

Bizde eşimle online bir oyun oynuyoruz çok vaktimizi alıyor ama ben memnunum çünkü birlikte oynadığımız için herşeyi birlikte yapıyoruz oyun hakkında konuşuyoruz falan derken geçen farkettim biz hiç kavga etmiyoruz
Ama şunu da söylim 4 ay cinsel hayat olmaması çok fazla bir sorun olduğu belli 3 4 gün olmasa konuşmaya başlarım ne oluyor diye 4 ay da hiç demiyor musunuz sevişmeyi düşünmüyor musun diye :/

Konusup muhabbet edip sorunlarimizi cozmek yerine
kendimizİ teknoloji denen aldatmacaya attigimiz icin her careyi onda aradigimiz icin iletişim kuramiyoruz ya..bu cevrendeki çiftlerde de ayni sizin paylastiklariniz gibi seyler oluyor.
Çözüm bulmak icin aranizdaki iletisim kopukluğu na neden olan seyleri ortadan kaldirip sorunu konusun bir yol bulmaya calisin.esinizi bu durumdan ne kadar rahatsiz olduğunuzu soyleyin..ama acik ve net bir şekilde

Oha yanınızda mastürbasyon yapıyor sizinle birlikte olmuyor ve ortada bir sorun yok öylemi boşan bacım boşan bu ne böyle. Benle sevişmeyecek ama kendi işini görecek hemde yanımda nispet yapar gibi yani şeyinde sıkıntı yok işte

Baydi su gecelik muhabbeti. Kadinin tek derdi cinsellik degil ki. Iletisimleri de azalmis, duygusal acligindan da bahsediyor.
Adam tabletten baska birsey gormezken hayatlarina cinsellik dahil oldugunda bu kadin kendisini kullaniliyor hissetmeyecek mi?
O zaman ne yazacagiz? Bugun kacindigmiz bosanmayi mi?

Konu sahibi tavsiyem siz yilmadan bir aile terapistine beraber gitmeniz.
O tableti de satiyor musunuz ne yaparsaniz yapin ama hayatinizdan cikarin.

Yürü be seyrani.doğru söze ne denir.

Normaldebir cok teklonojik aleti eve sokmak tercihim olmasada mecburi durumlarda akinmasi ve kullanilmasi gerektigini dusunuyorum ama bu kadari faxla yani benci simdilik teknolojik aletleri evinizden uzak tutmaniz gerek bence
Benim esimde biraz fazla oyuna duskun aldi i eline bit ez yok sahibinden. Biseyler bakar araba veya ev yok oyun oynar ama ben kixmaya basladimmi birakir sohbet eder zaten butun gun calisiyorum birwkta birazoyu oy ayim kafami dagitayim der ne disari cikmasi var bensiz nede baska bisey bukadar cik seyi mazur goruyorum ben ama
Sizinkinde orda dur kardess orda durrr bune bole ergen yetmeler gibi adam resmen ev arkadasi yerine koymus sizi ne senle ne sensiz oh ne ala en kisazamanda bir aile terapistine gitmebiz gerek kendisi icin bir sknti olmasada siz icin sorun varsa evliliginizi en kucuk sekilde bile etkilese bu cozulmesi lazim tavrinixi net koymslisinix gerekirse bagirip cagirin ama sessiz davranmayin bence siz kendinizi sineye cektikce gu onun isine yariyor

Bence bir süre bu konuyu açmayın. Yani üstüne gittikce kaçar erkekler. Tavr falan da etmeyin, yüzünüzü de asmayın. Umarım bir kaç gün sonra "allah allah eşim neden ilgisiz bana" diye düşünmeye başlar

Evlilik terapistine gitmeniz lazım, asker arkadaşı gibi ortalık yerde bilmem ne yapmaktan çekinmeyecek duruma geldiyse bunun altında yatan sebepleri öğrenmek gerek.Kesinlikle durumu normal değil. Eğer kabul ederse terapiste gidin, kabul etmezse allah yardımcın olsun çünkü cidden genç ve sağlıklı bir kadının gerek duygusal gerek cinsel olarak tatmin edilemiyor olması kabul edilir bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…