Cinsellik dostluk sevgi herşeyi tükettik

gözünüzün içine baka baka salonda ne yapiyor ne yakaladiniz ben o kismi anlamadim

İşten çık eve gel ancak cevap yazabiliyorum lütfen kusuruma bakmayın. Evet gözümün içine baka baka mastürbasyon yapıyor bu kelimeyi kullanmamak için dolaylı yoldan anlattım ama sanırım sıkıntı olmuyor. Bizde birlikte ps oynardık iki kişi oynanabilecek oyunlara zaten lafım yok zamanında keyifle oynadımda. Ama sanırım sıkıntı olan kısmı yeterince açmamışım haftaiçi yemekti bulaşıktı oturduk diyene kadar 8 oluyo gece 2 ye kadar oyun oynuyo hele haftasonları sabah 5 te 6 da yatıyo. Ve bu süre içinde sadece işle ilgili telefon gelirse başını kaldırıyo. Kariyer derseniz gerçekten bin şükür iyi bir pozisyonda çalışıyo aklı başında merhametli sevecen bir insandır zaten karakteri ile çok büyük bi sıkıntım yok. Ama bu oyun işi ziyadesiyle sığ ve aymaz bi adam haline dönüştürdü. Oynadığı oyunun adını hatırlamıyorum ama devamlı at kuş ve kılıç sesleri gelen online bir oyun. Geceliktir sexy iç çamaşırıdır neler neler denemedimki ama dediğim gibi devamlı reddedilirken bunların bi önemi kalmıyo. Dediğiniz gibi iktidar problemi olsa kendi kendine de tatmin olamazdı. Ondan yana da gördüğüm (!) kadarıyla bi sıkıntı yok. Daha önce modemi fırlatıp attım yetti artık ben yanımda bir hayat arkadaşı nefes ol dedikçe lise çocuğu gibi kendini kaybediyosun dedim gitti ertesi gün ilk iş hızı daha yüksek bir modem aldı. Korkunç inat bir adam. Terapiye gidelim diyorum istemiyorum diyo. Hobi denmiş.. Ne yazıkki gitar çalmak dışında bir hobisi yok. Oyundan bu yana onuda bıraktı. Bir dönem tenis oynadık sigarayla spor yapamıyorum dedi banada bıraktırdı. Dini açıdan paylaşımımız yok ordada benden kaynaklı bir sorun var. Evlendiğimizde nispeten inançlıydı ama sonradan fikirleri değişmeye başladı. Ağır eleştirilerinden sebep kendisiyle bu konuda konuşmak istemeyip konuyu kapattığım için o konudada iletişim koptu. (Düşününki ramazanın ilk günü ben kuran okurken o şarap içti bana inat)sorun salt onunken hala benim çabalıyo oluşum beni gittikçe hırçın ve mutsuz bir kadın yaptı,hissediyorum. Herşeyden önce kendim için üzülür hale geldim evliliğimden ziyade. Ailem durumu bilmiyor zaten anlatmamayı tercih ederim. Bunlar anneyle paylaşılacak kadar rahat konular değil çünkü. E çevreyede dillendirilmez zira epey dikenli bi konu malesef.. İçimdeki karmaşayı sosyal hayatıma karıştırmamaksa en büyük sorunum. Az önce yolda gelirken yılbaşında Boluya gidebilirdik aslında ayarlasaydık dedi oyundan fırsat bulabilirmiydin dedim. Bişeyler yapıcamuz zaman bırakırım oyunu dedi sustum çok değil yarım saat sonra arkadaş çaya çağırdı yorgunum gitmeyelim dedi ve tahmin edin şuan ne yapıyor?!

Bir arkadaş yazmis arkadasiniz çaya cagirdi ve yok mu dedi siz giyinin cıkın... Senin oyunun yüzünden ben kendimi eve hapsedemem ya gel ya otur keyfin bilir diyip çıkın...

İnatsa inat siz duvar gibi olun size her çarpmaya calisitiginda ezilip bukulmediginizi görüp orta yola gelecektir.

Bu kadar suyuna gitmeyin ve kabullenici olmayin

ne yapıyor ki tahmin ettiğim şeyi mi acaba m.....n mu

Kocan tableti eline alınca sen de giyin akşam gezmesine çık. Dolancam ben de. Akşam vakti tek başına ne gezmesi diye itiraz etmeye kalkarsa da bu benim için sorun değil, senin için sorun de. Ne bu ya sinir oldum!!

Harikasiniz valla, en cok sizin yorumunuzu begendim
konu sahibi bunu denemeli bence

Yanliz bu adam çekilir dert değil ya çok uyuz bişey afedersiniz
Ne demek bana inat ramazanda gözüme baka baka şarap içti??
Ben dindar biri degilim acik söyluyorum, ama bi insana sirf inat olsun diye dalga gecer gibi kuran okurken karsisinda sarap icmek nedir yahu? Ya da karsiniza gecip nasil m..n yapabiliyo bu adam?? En cok merak ettigim seyi sorayım
butun bunlar olurken siz bu adamdan nasil sogumadiniz allah askina??
Bu adam size olan saygisini da sevgisini de kaybetmis ve igrenc bi insan okurken ben sinir oldum

Bir
evet soğuyorum tabi ama çok zor günlerimde çok iyiliklerini insanlığını gördüm. Eşeğin yoksa semerin hatrı var hesabı sanırım. Diyorum ya adam inat işte ısrarla bişey yaptıramıyorum. Eşref saati okadar belirsizki.. Denkle denkleyebilirsen..

Yani esin bence ruhen hasta.
CInsellik durtuleri deyismis gibi sanki, ve bunu bir insana yonelerek deyil de eline yonelerek yapiyor.
Yuh yani.
Doktora gidip tedavi olmasi sart.

Bu inatlik deyil biliyorsun deyil mi ?
Esrar bagimliligi gibi birsey bu.
Sabahlara kadar oyun oynamak ve devamli oyun oynamak esinin hasta oldugunu gosteriyor.
Inat oldugunu deyil.

Yorumunuz için teşekkür ederim ancak karakteri ile ilgili olarak zorla bişeyi yaptıramamaktan bahsediyorum inat derken.Yoksa bende bu durumun normal olmadığının farkındayımki bu konuyu açtım değil mi? Ama sıkıntının ilaç tedavisi gerektiren bir ruh hastalığı mı yoksa çağın hastalığı deyip zamanla atlatılabilecek dönemsel bir problem mi yoksa arkadaşlarımın dediği gibi depresyonmu bilemiyorum. İşte bunu anlamak için doktora gitmek gerekiyor ama o noktaya gelemiyoruzki bi türlü.. Neyse anlatabildim inşallah kendimi.

Canim esinin terapiye ihtiyaci var.
Universite yillarinda, super zeki insanlarin bu oyun bagimliligi yuzunden hayatlarini mahvettiklerine sahit oldum.
o zamandan beri oyundan nefret ederim.

Esinin davranissal terapiye ihtiyaci var, ve oyunu hayatindan cikarmak zorunda.
ne zaman bu hale geldi esin ?
Birden olmamistir.
Senin onunde kendini tatmin ediyorsa zaten evliliginizde bir cok sey bitmis demektir.
Sana saygisi olan hic bir erkek onunde yapmaz o isi.

Zaten derler ya soruna çare bulmanın ilk adımı bir sorun olduğunu kabul etmektir diye.. Bizim tıkandığımız nokta bu.
Valla bigün hepten tepem atıp aricam hastaneyi alın bunu burdan dicem o olcak galiba

son meaajlarini okuduktan sonra yaziyorum.
adamin sana zerre kadar saygisi kalmamis.
sevgi desen zaten goremiyorum.
bosanmak en iyi cozum. hazir cocuk da yokken bosan yoluna bak.

kusura bakmayın ama bir insanın dini inançları kalmamışsa zaten gerisi boştur .dini yönden manevi iç huzur mutlaka olmalı
Ben ne yazıkki sizin gibi düşünmüyorum herşey din demek değildir gündüz allah gece yallah diyenlerin memleketinde yaşarken varsın inancı zayıf olsun. Ben merhametini biliyorum onun belki kendince bir sorun yaşıyor belki tahminimden daha derin bir sıkıntısı var ana dediğim gibi mesele ben bu noktada ne yapabilirim. Birçok nasihat yazılmış allah razı olsun elinize sağlık umarım zamanla hiç değilse biri işe yararda bende rahat bi nefes alırım

esin ne zaman bu hale geldi, birden olmamistir boyle birsey.

eşiniz salonda otururken gözünüzün içine baka baka mastürbasyon mu yapıyor?? iğrenç. bu ilişkide birşeyler yanlış. sağlıklı bir ilişkide böyle bi laçkalık olmaz. size saygısı yok.

utanarak bişey sormak istiyorum. tartışmalarınızda eşinizi cinsel yönden cezalandırıyor muydunuz? reddediyor muydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…